Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Nem tudom,hogy visszanézel-e még ide de másnak is jól jöhet: amazon felé a bankod semmilyen infót nem ad ki arról,hogy miért lesz a tranzakció visszautasítva.Ezt egy ideje már bele is írták a FAQ-ba valahol de most nem akarom visszakeresni.Elképzelhető, hogy van egy "nincs elég pénz" visszajelzés, de olyan garantáltan nincs, hogy "van pénz, a kártyaadatok helyesek,de a limitbeállítások miatt fityisz neked amazon".
A lap tetején még ott volt egy hozzászóló,akinek feltörték a fiókját és vásárolgattak vele,ez bizony megesik.Ha nem kapcsolnának gyanakvó üzemmódba, akkor felelősek lennének az okozott károkért.Azt tudom javasolni,hogy figyeljünk oda vásárlás előtt ezekre, és ha probléma van, fel kell venni a telefont, ha az amazon keres, különben bizony rácsapják a zárlatot a fiókra (én is jártam már így,emailen keresztül értek csak és így tovább tartott a dolog).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest