Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni első rendelésemnél felmerülő fizetési probléma miatt.
Regisztráció után rendeltem egy terméket német címre, magyar (OTP) fizetési adatokkal. Az OTP virtuális kártyámat használtam fizetésnél. Rendelés előtt utaltam rá megfelelő összeg ami bőven fedezi a rendelés összegét. A rendelés leadása után kaptam egy emailt amazontól, amiben azt írja hogy, szokatlan fizetési tranzakciókat észleltek ezért zárolják a fiókot, és ha 72 órán belül nem sikerül ellenőrizni a fizetési adatokat akkor törlik a megrendelést.
A fiókba belépve végig visz pár adateszeztetésen az oldal, hogy feloldjam a zárolást és igazoljam a fizetési adatokat. Számlakivonatot kér igazolásnak, ha a virtuális számla adatait elküldöm az jó lehet? Vagy önmagában a virtuális számla használata okotza a zavart? esetleg hogy a levonás pillanatában még nem volt jóváírva az összeg a számlán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest