- Gurulunk, WAZE?!
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
válasz
üzenetére
"Különböző címes papírok."
Azt ne mondd, h a szállítási és számlázási címnek egyeznie kell. Mert abban a hozzászólásban épp arra utalt a fórumtárs, hogy ez a két címe nem egyezik, mivel bizonyos termékeket nem szállítanak ide, de német címre rendelheted. Legalábbis én így tudom értelmezni -
Talala
senior tag
Ha új fiókkal is ez lenne, akkor passzolom. Második körben is elküldtem nekik számlakivonaton pdf-be, kártya adatokról screenshotot stb.... Már lassan csak a láb méretemet nem tudják. Ma reggel megint ugyan az a hülye email, hogy nem tudjak ellenőrizni a személyazonosságom, de legalább leírnák konkrétan mi a problémájuk....Most már közüzemi számláról es okmányokról kérnek másolatot...elmennek a ....
-
Talala
senior tag
igen, egyedül a kártyaszám nincs rajta, ezért csináltam screenshotot OTP appból, ott van olyan ahol látszik mind 2 adat. Meglátjuk, várok.
-
Talala
senior tag
válasz
üzenetére
Na jott válasz, dokumentum olvashatatlanságra hivatkozva írták, hogy nem tudjak ellenőrizni az adatokat. Képet küldtem, délután pdf-et fogok.... Viszont fizetésnél kártya adatokat adtam meg, a számlakivonaton ugye csak számlaszám szerepel, kártya szám nem, ezért a virtuális kártya adatairól is küldtem képet nekik. Mit tudok még tenni, hogy ne problémázzon?
-
Talala
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni első rendelésemnél felmerülő fizetési probléma miatt.
Regisztráció után rendeltem egy terméket német címre, magyar (OTP) fizetési adatokkal. Az OTP virtuális kártyámat használtam fizetésnél. Rendelés előtt utaltam rá megfelelő összeg ami bőven fedezi a rendelés összegét. A rendelés leadása után kaptam egy emailt amazontól, amiben azt írja hogy, szokatlan fizetési tranzakciókat észleltek ezért zárolják a fiókot, és ha 72 órán belül nem sikerül ellenőrizni a fizetési adatokat akkor törlik a megrendelést.
A fiókba belépve végig visz pár adateszeztetésen az oldal, hogy feloldjam a zárolást és igazoljam a fizetési adatokat. Számlakivonatot kér igazolásnak, ha a virtuális számla adatait elküldöm az jó lehet? Vagy önmagában a virtuális számla használata okotza a zavart? esetleg hogy a levonás pillanatában még nem volt jóváírva az összeg a számlán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, akkor lehet csinálhatok új fiókot aztán rendelhetem meg újra. Köszi a segítséget.