Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ImACeltic

őstag

Sziasztok!

Történt velem egy érdekes eset. Rendeltem két filmet (Man of Steel, Batman vs Superman) a brit Amazonról, mindegyik elvileg az Amazontól származik, azonban nem egyszerre történt a szállításuk elindulása, de ez a legkisebb furcsa dolog, ha ez egyáltalán az. A Man of Steel valamiért nem volt trackingelhető, de egy nappal a BvS után megérkezett az is. Bónusz furcsa dolog, hogy egy rendkívül kedvtelen amazon futárnak bemutatkozó futár hozta ki, aki ahogy kinyitottam az ajtót már nyújtotta is a dobozt, majd fordult el és ment le a lépcsőn. A csomag megérkezése után pár órával viszont kaptam egy olyan email-t, hogy a refundolt termék - Man of Steel - visszaérkezett hozzájuk és hamarosan én is visszakapom a pénzemet..... Csakhogy én nem refundoltam. Majd megnéztem az Amazon oldalán, hogy most akkor mi a helyzet, akkor azt láttam, hogy "nem szállítható a termék, probléma lépett fel a szállítással kapcsolatban, visszakozniuk kell a szállítástól". A pontot az i-re pedig ma tették fel azzal, hogy visszautalták a Man of Steel árát.

Tehát hiába lépett fel valamilyen probléma a szállítással kapcsolatban, a film nálam van és a pénzt is visszautalták.....

Járt már így valaki? Amazonnak felfog tűnni, hogy ez történt? Rájuk kéne írnom mielőtt azt gondolják, hogy elakarom sunnyogni a hibájukat?

Új hozzászólás Aktív témák