Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Elvileg ott látható hogy seedetails, és ott az árra rájön még Estimated VAT: 26,75 euro.
Ezt akkor nem lehet kikerülni, a cucc elvileg angol gyártmány. Ezek után itthon nem lesz rá semmi. Na mindegy megrendelem, mert az egész napom már ráment
-
mexel
veterán
Most a fizetésnél nem stimmel valami. Kiválasztom a kártyát és megkérdezi forint alapú-e a kártya. beírom hogy igen. A végeredménynél viszont több euróval magasabb a termékek ára, annyi mint amikor az a prime vagy milyen hitelt kérem. Ez miért van?
A kosárban az 5 termék 94 euro akármennyi. 18, valamennyi /db. A végén viszont már 23,7 euro/darabaot ír.
Ez lenne a beépített vám?
-
mexel
veterán
Van még egy kis gondom. A regisztrációm már régebbi, és az akkor megadott címnél rossz telefonszám szerepel. Adtam hozzá most másik címet defaultként, és szeretném az elsőnek megadottat szerkeszteni de nem engedi és ezt írja:
"This address is used as your residential address for digital purchases. To edit this address, first set a different residential address for your digital purchases"Hiába ugrok linkre ami ebben van, ott semmi sincs, már kértem új azonosítót az új ztelefonszámra, de akkor sem engedi ezt a címet módosítani. Miért? ( már nem is ez a default.) Azon gondolkodom már hogy regisztrálok újból
-
mexel
veterán
válasz
radi8tor #9196 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors és türelmes információkat, sokat segítettek.
Most már bele merek vágni, de azt hiszem más címet adok meg akkor.Ami fura, hogy 10%-ot is ír ha 5 vagy több terméket vásárolok, de hiába veszek 5 vagy 6 darabot akkor is csak 5% marad. Na mindegy, így is jó lesz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen küldik 5 hónap múlva a beállított darabszámot. Persze hogy ki kell fizetni azt is (5 hónap múlva).
Nincs lemondási díj:
"• No fees
• Cancel anytime"Kézbesítés lehet Posta vagy futárszolgálat által, ezt nem lehet megmondani a vásárlás pillanatában. Majd ha feladták a csomagot akkor a tracking ID-ből láthatod (vagy nem). Ez egy ilyen játék.
-
mexel
veterán
Ja még valami: hogyan érkezik? Posta, vagy futár? Mert ha posta ide kérem, ha futár akkor olyan helyre ahol mindig tartózkodik valaki.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mexel
veterán
válasz
radi8tor #9189 üzenetére
Köszönöm, közben úgy látom hogy ha mégegyszer odamegyek az oldalra akkor már kiírja:
€7.35 delivery: Nov 19 - 22
ez változik attól függően hány db terméket teszek ebből a kosárba, így feltételezem hogy egy csomagban jön.
Plusz áfa/vám lesz rá?Ja még valami: van a terméknél egy ilyesmi, és 5%-ot ad:
Save 5% now and up to 10% when you schedule repeat deliveries.
• No fees
• Cancel anytimeEz mit jelent pontosan? bejelöljem?
-
radi8tor
MODERÁTOR
15 év alatt sose használtam webkártyát Amazonnál, mégis biztonságban éreztem magam.
Persze adj meg nyugodtan minden adatot, az utolsó lépésnél fogod látni a szállítási díjat, alatta sárga Pay now vagy valami hasonló gombbal. Természetesen csak akkor indul a folyamat, ha ezen is túl mész. (Amazon currency convertert kapcsold te is ki ahogyan a képen is látható) -
mexel
veterán
Sziasztok! Amazon még teljesen új terep nekem, soha nem rendeltem onnan. Most viszont amazon.de-ről szeretnék rendelni. A rendelésnél nem látok sehol szállítási díjat, azt csak a fizetési mód után látom? ( Úgy látom paypal nem lehetséges csak bankkártyás fizetés)
Ha hozzáadom a kártyámat akkor még visszaléphetek, vagy azonnal vonja is?
Másrészt megadhatom az amazonnál a kártyám adatait? ( sajnos most nincs webkártya)Ja, ugyanabból a termékből 5db-ot rendelnék, ugye egy csomagban adnák fel. Honnan tudom kiderítenia szállítás díját? Közben visszaolvastam és láttam a mailbox.de megoldást is, ezzel érdemes foglalkozni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gordonfreemN #9185 üzenetére
Akkor már azért illett volna beszinkronizálnia.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gordonfreemN #9181 üzenetére
Ma regisztráltál? Lehet kell neki egy kis idő míg minden oldaluk szinkronba kerül.
-
warcat
veterán
válasz
gordonfreemN #9181 üzenetére
Ha vállalod a szállítási költségeket és a rendszerük engedi, akkor elküldik, de ez pl rettentő drága lesz, ennyire különleges valami lenne? EUn kivülről (ez ugye Japán) vámeljárás alá kerül és a terméken kívül a szállítási költségre is rányomják az áfát.Persze ha 100 darabot akarsz venni akkor már érthetőbb.
-
gordonfreemN
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat.
amazon.co.jp-ről is lehet rendelni? Furcsa nekem kicsit ez, pl ha regeltem a co.jp-re, a .com-ra nem ismeri a regisztrált emailemet.
Na de lényegében mindegy melyik ország / földrész -hez tartozó amazonról rendelek, ezek csak szállítási időben változnak?
Tu.képpen ezt szeretném megrendelni: [link] -
warcat
veterán
válasz
gordonfreemN #9178 üzenetére
Már megválaszolták előttem, de hogy miért nincs Paypal: a PP a(z egykori) konkurencia, az ebay fizetési megoldása. Olyan mintha Tesco hűségpontokkal akarnál vásárolni Auchanban...vagy ilyesmi.
Van egyébként amazonpay, csak kevésbé elterjedt, Európában meg még kevésbé -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gordonfreemN #9178 üzenetére
Igen elég biztonságos, mivel Amazon szabadalmaztatta sok éve a netes bankkártyás vásárlást.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok.
Bocs a laikus kérdésért,az amazonról regisztráció után biztonságosan lehet vásárolni?
Csak mertnem lem láttam paypal lehetőséget, hanem bankkártya adatokat kell megadni élesben.
Köszi ha tudtok segíteni
-
gg72
veterán
-
warcat
veterán
Több mint két hónap után a DHL valahonnan előkotorta a még szeptember közepén refundolt csomagomat.Mivel továbbítós így még nem tudtam szemrevételezni, de kíváncsi leszek, amazon bejelentkezik-e érte.
-
tomp
félisten
válasz
Beni2360 #9168 üzenetére
Köszi ezt még nem is láttam. E szerint valamelyik futár hozza majd.
Amúgy nem is az ár miatt örülnék a futárnak mert az nem érdekel hanem a posta "minősége" miatt.
Az amerikai amazon azért eléggé lassú. Csütörtökön rendeltem meg. Még mindig nem adták fel. A német azért gyorsabb. -
repvez
addikt
Sziasztok , tudja valaki, hogy hogy lehet törölni a kártya adatokat az amazon oldalrol ?
Lejárt az érvényessége a kártyámnak és megadtam az uj adatait, de a régi száma még mindig ott van és nem találok semmi menüpontot , hogy a kártya adatai törlése vagy ilyesmi.
Illetve, hogy tudom törölni a prime elöfizetést ? mert beregisztráltam az ingyenes honapra ahhoz ugye meg kellett addni a kártya adatait, de most mivel a régi kártyával regisztráltam csak azt irja ki , hogy felfüggestve és nem lehet kiválasztani , hogy törölje a prime elöfizetést és nov 15.én ujra akarná levonni az összeget, de mivel nem akarom és nem akarom megadni az uj kártyámat hozzá igy nem tudom, hogy töröljem . -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Friss amazon.com accounton aktiváltam az ingyenes egy hó primeot, de a prime gaminget nem akarja megadni. Lehet, hogy az 1x használatos revolut kártyával van a baja? Az amazon prime aktív, de a gaminget az istennek nem engedi aktiválni.
-
tomp
félisten
Sziasztok!
Amerikai amazonról rendeltem fülest.
A 40,2dollár az csak az ÁFA vagy a VÁM is benne van?
Ha a VÁM-ot majd külön kell nekem fizetni az mennyi lesz? Nem tudom elérni a posta oldalát és igazából nem néztem meg előre mert ahogy megláttam a terméket, hogy ide is kiszállítják máris megrendeltem. -
btraven
őstag
Megadtam a telefonszámomat a biztonság érdekében.
De most belépésnél küldött 1 SMS-t egy link-kel a telefonomra. Azt írja: "tap link to respond".
De hát egy butatelefonról nincs érintőképernyő.
Nem egy kódot küldenek?
Töröljem ezt a telefonszámot az amazonról? -
nyul105
senior tag
Szia,
A rendelésnél az utolsó előtti lépés a fizetési mód. Nekem nem fogadta el a banki átutalást az amazon.de, valamit maestro kártyát sem. Visa kártya rendben volt.
ha leadtad már a rendelést akkor a rendelések menüpontban az adott rendelésre kattintva tudod hozzáadni a fizetési módot. -
lorcsi
veterán
Az amazon.de-n van arra mód, hogy egy bizonyos termékre beállítsam, h ha pl 100€ alatti aron hirdetik meg akkor arról kapjak emailt ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest