Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Ha futár viszi akkor semmit!
Nekem mikor a DHL megkapta a csomagot küldtek egy emailt, hogy átvették az amazontól és elküldték a kapott számlát is.
Megkértek, hogy a DHL vám címére küldjem el a vásárlási visszaigazolást ahol látható a fizetés is.
ÁFA ugye már fizetve van az amazon által. VÁM pedig nincs mivel nem érte el a VÁM fizetési határt. VÁM határösszeg ÁFA nélkül értendő! Azaz nem azt nézik, hogy ÁFA után mennyibe került hanem ÁFA előtt! -
tomp
félisten
Délután meg is hozta a DPD az új fülest. Semmi vám, áfa eljárás nem volt. Hív a futár, hogy itt van a ház előtt.
Gondolom valamilyen speciális módon lett feladva a gyártó által mert először rosszul adták fel és vissza is hívták a csomagot majd feladták "különleges ajánlat" kategóriával. Nem tudom mit jelent ez.
Amazon USA support és a Edifier(füles gyártója) supportja nálam jelesre vizsgázott.
-
tomp
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Megtarthatom?
"In addition, for your better experience, you don't need to return the product currently in your hand."
Ez azért meredek mert akkor így bárki tud szerezni +1-et az adott termékből totál ingyen azzal a szöveggel, hogy elromlott.Vajon kínából jön majd az új a gyártótól vagy a gyártó az Amazon USA-n keresztül küldi?
-
tomp
félisten
Év végén vásárolt fülesemet garancián belül cserélni kell. Amazonon keresztül fel vettem a kapcsolatot a gyártóval akik küldenek egy új fülest. A régivel nekem semmit sem kell csinálnom.
Kérdés, hogy ilyen esetben a csere darabnál ugye nem lesz semmilyen vám/áfa eljárás? Gondolom a hibásat majd át kell adnom ahogyan megjön az új. -
tomp
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nem!
Neked már nem lesz semmi! A futár/posta csak akkor kézbesíti ha a vevő befizette a kért összeget. Nem kértek semmit, megkaptad. VÁM érthető okokból nincs mivel értékhatár alatt van. Ha áfa megfizetés sem volt az amazonnál akkor az áfa összegét az amazontól fogják behajtani. -
tomp
félisten
Rendelésnél a "Return or replace items" miként működik? 1nap alatt megadta magát a füles bal része. Cserénél kell valamit fizetnem? Eleve ugye garis.
-
tomp
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Azt, hogy a DHL felvette a csomagot!
Küld el nekik az Order Details oldalról a Printable Order Summary lapot. Pdf-ben le tudod menteni. -
tomp
félisten
1hét alatt megérkezett a füles amerikából.
Délelőtt a DHL már át is adta.
Azt hittem, hogy a VÁM-ot a rendelt termék ár+áfa összegére nézik de tévedtem. Áfa nélküli árat nézik így nem volt semmilyen extra összeg. Pár óra alatt átment a vámon.
-
tomp
félisten
válasz
Beni2360
üzenetére
Köszi ezt még nem is láttam. E szerint valamelyik futár hozza majd.
Amúgy nem is az ár miatt örülnék a futárnak mert az nem érdekel hanem a posta "minősége" miatt.
Az amerikai amazon azért eléggé lassú. Csütörtökön rendeltem meg. Még mindig nem adták fel. A német azért gyorsabb.
-
tomp
félisten
Sziasztok!
Amerikai amazonról rendeltem fülest.
A 40,2dollár az csak az ÁFA vagy a VÁM is benne van?
Ha a VÁM-ot majd külön kell nekem fizetni az mennyi lesz? Nem tudom elérni a posta oldalát és igazából nem néztem meg előre mert ahogy megláttam a terméket, hogy ide is kiszállítják máris megrendeltem.
-
tomp
félisten
Rendelnék egy samsung ssd-t amire 5év garancia jár. Ezt a garanciát itthon a magyar szervizen is elfogadják? mivel ugye nem itthon lenne vásárolva. Illetve az amazon féle +1év garancia az az 5 éven felül jár? Azaz gyakorlatilag kapnék 6év garanciát?
-
tomp
félisten
Sziasztok!
1,5 hónapja vettem a német amazonról egy mèdialejàtszót. Sajnos tegnap elromlott. A garancia ebben az esetben miként zajlik? A gyàrtó hivatalos forgalmazója az amazon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest