- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeE3e
tag
Sziasztok, OTP-nél vagyok, eddig semmi gond nem volt Amazon fizetéseknél Bankkártyával, viszont most idén az első rendelésem visszadobta és nem fogadja el, próbáltam másik kártyával, azzal sem, számlát is csatoltam, úgy sem megy.
Tudom, hogy van ez a telekód, de nem kapok semmi értesítést sehova, a bankfiókba is voltam, semmit nem tudtak mondani, írtam Amazonnak, ők a bankhoz irányítottak, bankkártya helpdesket felhívtam, látja a problémát, más is telefonált ezzel kapcsolatban, de annyit tudtak egyelőre mondani, hogy próbáljam meg törölni a böngészési előzményeimet, hát ez körülbelül az indítsa újra a routert kategóriás infó volt, természetesen nem oldotta meg, másik böngészőbe is próbáltam, másik kártyával is semmi sem segített eddig,
Van akinek van hasonló problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Star Trek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs