- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
addikt
Üdv újra! Mivel első rendelésem német amazonon, sok kérdés kering a levegőben.
Júni 21-én rendeltem egy sima aorus (nem xtr) rx 580-at. A zöld csík szépen lépked előre, ami aggaszt: "will dispatch" júli 21 volt, szállítási dátum "expected delivery july 19-31". Mára annyi történt, hogy a "will dispatch" karikába becsúszott a zöld csík, az eltűnt, helyét átvette a "dispatching soon", a szállítási dátum pedig már "csak" "expected delivery july 31".
Eddig nem is aggódtam.
Viszont aprón találtam egy hirdetést, ahol ilyen kártyákat árul az eladó, ugyanúgy a német amazonról vette. Írtam neki, 6 hete rendelte (tehát korábban mint én), azóta megjöttek. Amit viszont később rendelt, azok nem jöttek meg, később az amazon törölte (!) a rendelést.
Az én rendelésem is erre a sorsra fog jutni? Mert akkor kénytelen leszek 100k ért szros gtx 1060-at vadászni
Más: teljes összeg 274,04 euró, euróban fizetek, a számlámon forint van (tehát a bank váltja). Ez kb mennyit fog nekem forintban jelenteni? Otp-s vagyok, ha valaki kiszámolná, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest