Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• :AMF:
    senior tag

amazon.de két csomagban küldte a rendelésem. Az első ExpressOne lett, azt rendben megkaptam. A második sajnos UPS, ők szó nélkül visszaküldték azzal, hogy "a címzett nem akarta a terméket, és elutasította a kézbesítést" ami persze nem igaz. Amazonon látom, hogy canceled meg hogy visszautalják a pénzt de azóta véget ért az akció így ha megint megrendelném az már +30EUR lenne. És ha azt megint az UPSre bíznák akkor nem lennék előrébb.

Ha írok valamit amazonnak van rá esély, hogy visszatérítés helyett elküldik megint, mondjuk nem UPS-sel? Vagy esetleg adnak kupont, hogy meg tudjam venni a teljes áron (bár nem az ő hibájuk volt).

Ugyanígy jártam, nekem is kettő csomag jött, az első Express One-al ideért, a UPS nem. Láttam a nyomkövetési adatokban, hogy utolsó kézbesítési kísérlet volt. Hívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták még nem küldték vissza. Csináltak egy "címadat frissítést", ezek után újra megpróbálják kiszállítani. De mivel emailt nem küldenek, a futár pedig nem hív, így nem tudni mikor. :DDD

radar: Ha legördíted a Product specifications részt, a végén van egy Warranty&Support bekezdés.

Új hozzászólás Aktív témák