- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Garancia kérdés: ha jól sejtem nem gyárit adnak a termékekre. Rendelnék egy mikrót: itt nem óriási gond, ha nekem kell bevinnem javításra gariidő alatt, de azért nem bánnám, ha kijönnének.Viszont a hűtők is jó áron vannak. Ott mi a helyzet? Gondolom ezt csak nem kell nekem visszaszállítani.
Tudtok erről valamit? Mindkét termék LG, ha számít.
-
gg72
veterán
válasz Mr.Csizmás #1494 üzenetére
OK, valoban, most mar lathato. Kösz.
-
maj-viktor
őstag
válasz szupi92 #1489 üzenetére
ÖSZ-SZE-FOG-LA-LÓ!
Ja meg ezt is rakja már be valaki beléje
https://prohardver.hu/tema/bestbuy_topik_akcio_ajanlasakor_akcio_hashtag_kote/hsz_24386-24386.htmlJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
csababarca
őstag
de amúgy érdekes, mert kifizettem online.
most meg azt írja az email, hogy kiszállítás alatt, fizetési határidő nov 25.
számlát lenyitom, rajta van hogy kifizetve.remélem ha holnap jön, nem fog állni a futár, hogy mi a szitu.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
gg72
veterán
Regebben meg lehetett hosszabbitani a szemelyes atvetel idejet par nappal, most nem latok ilyen opciot a megrendeleseimnel. Megszünt ez a lehetöseg?
-
csababarca
őstag
válasz tobias88888 #1490 üzenetére
nekem ugyan ez van egy SSD és egy ram kit-nél.
reméljük a legjobbakat.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
tobias88888
őstag
Én hétvégén rendeltem azonnali fizetéssel, azóta ezt irja az alza oldala
"A terméket biztosítjuk. Amint további információ áll rendelkezésünkre, küldünk egy e-mailt. A megrendelés ki van fizetve."
Ez normális? Csak nem törlik a végén -
szupi92
tag
válasz Silent77 #1478 üzenetére
Szia,
Egy kis segítséget szeretnék kérni ezügyben. Hogy tudom összefűzni a kuponkódokat, mert amikor raknám be 2. Kupont már azt írja ki, hogy nem lehet kombinálni. Az összes termék bent van a kosárban és utána akartam berakni a kuponokat.
Köszönöm előre is a segítséget. -
Chaser
legenda
válasz #49155328 #1486 üzenetére
jellemzően feltétel a sallang fizikai átvétele
mondom, sztem összeomlott a rencerük'
mennyi ennek a normál ára egyébként, h ekkora deal?szerk:
Ciccuka
olyat ne rakj be, amit majd megrendelnek, abból nagy eséllyel strono lesz, mindig csak olyat ami ténylegesen van, következő füles 1500 körül van, ha annyi akkor annyi[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ciccuka
veterán
-
törölt tag
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Több nagy értékűt vennék Alzáról, hogyan lenne érdemes feldarabolni a rendelést? Egyáltalán kiszállítják nekem, ha ugyanarról a fiókról több rendelést párhuzamosan leadok, mindegyiket kuponozással?
https://www.alza.hu/gigabyte-geforce-rtx-2070-super-gaming-oc-3x-8g-d5668305.htm
https://www.alza.hu/amd-ryzen-5-3600-d5634213.htm?o=1
https://www.alza.hu/msi-b450-gaming-plus-max-d5655385.htm
https://www.alza.hu/g-skill-16-gb-ddr4-3200mhz-cl16-gaming-sorozat-aegis-d5683232.htm
https://www.alza.hu/arctic-freezer-34-esport-duo-feher-d5561382.htm?o=1[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
Termékleírás szerint cseh nyelvű menüje van. Valóban az lehet? Ez nehezíti a kezelést?
A fehérrel mi a helyzet, ott nem szerepel a CZ a lokalizált menünél. Az magyar?
-
Chaser
legenda
válasz Petyamester #1474 üzenetére
elárulod mért kellene működnie erre két kódnak? bármelyik kódot is nézed, csak egy for beleférni
szerk:
hamán' mester vagy, akkor ajánlanám az összefoglalót mester[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Arcképgyáros
válasz Petyamester #1474 üzenetére
2-t nem fog úgyhogy a kábel lesz jó neked.
-
Petyamester
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszives, mit csinálok rosszul?
OMRON M3 hypertonia színindikátorral + adapter szeretném megvenni az alzán. Ára: 19.790 Ft.
Rj-45 kábel: 190
Összesen: 19.980 Ft
Erre működnie kellene a KIEG. + SZEPSEG kódoknak de csak az egyiket fogadja el. -
Chaser
legenda
válasz tobias40 #1465 üzenetére
igen, azt látod, és azt nem látod hogy rá kell kattintani és a kódhoz visz?
én kérek elnézést...( :Lackooo84
akkor jól gondoltam, az nem volt tiszta h azt kérik amit már elküldtélMr.Csizmás
azt nem fogja semmi, valami defekt van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-=Jam=-
őstag
válasz Lackooo84 #1468 üzenetére
Amúgy a FAQ-ben ezt írják, úgyhogy érdekes, hogy onnan meg e-mailre tereltek, lehet érdemes lenne még egy telefon, hátha más veszi fel
Nem lehet letölteni az elektronikus terméket, hogyan járjak el?
Amennyiben megrendelése kifizetésre került és a licensz letöltése sikertelen, kérjük hívja az ügyfélszolgálatot: 06 1 701 1111. A komplikációkért szíves elnézését kérjük..
-
Lackooo84
nagyúr
-
Benhill
senior tag
-
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
-
Chaser
legenda
válasz Lackooo84 #1458 üzenetére
elolvastam, értelmeztem
ha a ps+ csomag nem valami előfizetés, hanem hw, akkor lehet hülyeséget kérdeztem
ha előfizetés, és nem tudod aktiválni akkor support ezzel a képpel
ha meg aktiváltad és úgy ír hülyeséget akkor nincs miről beszélni
vagy esetleg negyedik variáns?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tobias40
veterán
Az "ONLINEFIZETEK" kupon az milyen összeghatár felett él?
Bocsi ha már soxor volt..
-
Chaser
legenda
válasz Lackooo84 #1449 üzenetére
mondjuk ezt a screent elküldöd nekik?
gyuri bácsi:
"Ellenkező esetben azonban előre (a rendelés előtt) tájékoztatniuk kell Önt arról, hogy az áru visszaküldése esetén annak költsége Önt terheli. Ha a kereskedő nem tett eleget tájékoztatási kötelezettségének, akkor neki kell állnia a visszaküldés költségét."
ha az áfsz-ben benne van,a tájékoztatás megtörtént, mivel rendelést leadni csak annak elfogadásával lehet
ft-osított összeget pedig látatlanban evidens, hogy senki nem fog tudni megállapítani, ugyanis sok tényezős dolog_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Pacee90
tag
Sziasztok ! Tudnátok nekem adni egy kupont Playstation 4 Pro-hoz ?
-
tomazin
veterán
megrendelés törléséről jön mail? (én kezdeményeztem a linken keresztül)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Silent77 #1439 üzenetére
Ez érdekes, most jött vissza amit előre kifizettem 2db rendelés ára revolutra.
Kontroller
spider man, és days goneKérjük várj
A terméket biztosítjuk. Amint további információ áll rendelkezésünkre, küldünk egy e-mailt.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
rizso
addikt
Szerintem arra gondolt, hogy ő a PRO, hogy levitte a slim árát 56k-ra
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Imilenni
addikt
Volt más is aki több dolgot rendelt külön-külön és a postát választotta?
Igazából az érdekelne hogy egy napon lehet hogy csak 1 csomagot kézbesítenek?
Mert tegnap 3 csomagom ugyanakkor érkezett a depóba, de csak az egyiket hozzák ki maPress "F" to pay respects.
-
-=Jam=-
őstag
-
bbsofficial
aktív tag
Van valakinek esetleg egy felesleges Xiaomi kódja?
-
totyak
aktív tag
Vett valaki PS4 Pro 1Tb-ot? Egy kolléga privátban érdeklődött kuponozásról és végül azt mondta nekem, hogy le tudta nyomni 56k-ra az árat. Csak a kíváncsiság hajt, de az hogy jöhetett össze 94-ről? Én sima 500-as slimet vettem és 52-re tudtam lenyomni. Ha tényleg Pro 1Tb megy valahogy 56-ért, akkor rossz vételt csináltam.
-
ToXeN
tag
Az létezik, hogy szó nélkül kivették nekem a kuponomat? Az első emailben még ott van, hogy végösszeg 8500. Után lévő emailekben, meg a weblapon és a számlán is 12500 és nyoma nincs a kuponnak. Nincs kifizetve, szóval maximum nem veszem majd át.
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
tPedro_
őstag
Futott bele valaki hasonlóba?
2 kupon hozzáadva, a 3.-hoz kevesli az összeget. A kiegészítő termék darabszámát növelem, amíg el nem érem a szökséges összeget, elfogadja a 3. kupont.
Ezután elkezdem csökkenteni a kiegészítő termékek darabszámát, de a kupont nem törli ki, marad a max kedvezmény.Tovább engedett fizetni is, igaz a konkrét fizetést nem befejztem be.
-
-
Levmen
tag
válasz Baltazár123 #1414 üzenetére
Köszi a választ. Én eddig mindig posta pontra kértem és sosem törölték a kuponokat róla, most kértem személyes átvétellel és bumm, kupon eltűnt. Akkor megpróbálom más accounttal.
Üdv.: Levente
-
Baltazár123
senior tag
válasz Baltazár123 #1409 üzenetére
levmen: így jártam én is, aztán bedurciztam és a feleségem nevében is rendeltem egyet. Elméletileg már készítik össze. Vettem 1-1 db-ot így, összesen kettőt.
Másodikat se enged venni egy accra, szívatott a kártyával is, 50 perc csúszással jöttek a kódok, volt izgalom, de aztán láttam, hogy elég sok van készleten, úgyhogy bekértem alza pontra, aztán szép napot nekik. Házhoz azért nem szeretem, ha hozzák, mert várhatom egész nap a cuccot, véletlenszerű időpontban jön a postás.
Mr.csizmás: valami infót kihagysz, mert ennek így semmi értelme. a kieg kupont 12e forintra is megkapja, kontroller + utp, nem kell mellé venni semmit. Ha meg bármit hozzáteszel, arra nincs kupon, mit nyer rajta vagy van valami akció, ha kontrollert veszel?[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
"Egyes kereskedők nem számítják fel Önnek az áru visszaküldésének a költségét. Ellenkező esetben azonban előre (a rendelés előtt) tájékoztatniuk kell Önt arról, hogy az áru visszaküldése esetén annak költsége Önt terheli. Ha a kereskedő nem tett eleget tájékoztatási kötelezettségének, akkor neki kell állnia a visszaküldés költségét. Önnek csak azokat a költségeket kell fizetnie, amelyekről tájékoztatást kapott."
"A kereskedőnek a vásárlástól való elállás közlésétől számított 14 napon belül vissza kell fizetnie Önnek a vételárat, amennyiben kézhez kapta a visszaküldött árut vagy az igazolást arról, hogy Ön visszaküldte azt.
Ha Ön szállítási költséget is fizetett a vásárláskor, a kereskedőnek a vételáron felül azt is meg kell térítenie. Abban az esetben azonban, ha Ön nem szokványos postai kézbesítést (hanem pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a kereskedőnek jogában áll ennek a költségét felszámolni. "
Velem vitázol garis ügyben? Ne mán.
Ezt a linket meg felszámitom, dulván és dágán.Amd - Radeon - Ryzen
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Baltazár123 #1409 üzenetére
pl. anthem, nioh, xbox 3 hós kártya, ami akciós az kis plusszal el tud menni hardveraprón. ergo az egyenlege több lesz a kis plusszal. lemezes játékoknál meg kijátssza, és elpasszolja akár árában, ergo ingyen kockult vele.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
atee_13
őstag
Alzáról robot porszívóban van valami kihagyhatatlan ajánlat?
Nagyon nem vagyok jártas a robotporszívókban, általában a Mi Vacuum-ot szokták mondani, mint legjobb ár/érték arány.
Ha az a legjobb akkor az elvileg -13,500 nál csökkenthető jobban vagy az a vége?
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1406 üzenetére
A kontroller 12e, bármit teszel be mellé, az teljes áron lesz. Mit nyerne azon?
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Vettem egy ps4 kontit 4k-s kuponnal, aztán a megrendelésnél törölték a kupont. Nektek hogy áll?
Üdv.: Levente
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Baltazár123 #1404 üzenetére
hol írtam hogy újabb kupont rakjon be?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Baltazár123
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1397 üzenetére
Milyen nyereségre gondolsz? Ahhoz hogy még egy kupont beaktiváljon valaki a kontroller és kieg mellé (elé) fel kell menni 29e rendelési értékre, akkor meg jobban jár, ha megbontja. Sehogy nem áll össze a matek.
1403 ubyegon2: már itt is elkezditek? A BB topikban volt/van egy csomó hőbörésző, hogy miért kérnek kuponhoz segítséget a zemberek. Megunták a modik, elsősorban a sok idióta veszekedést meg hisztit, ezért kithoszták onnan a kuponozást. Erre átjöttök ide, megint a hisztit kezditek generálni. Mi legyen, kérni kéne szerintetek egy külön alzás kuponos topikot az alzás, hogy lenyugodjatok végre, mert nem tudjátok nyugodtan olvasni az alzás topikot? Röhej,[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Most írjon mindenki, akinek a mama törölte ki kakkanás után mindig! Csak írjátok le, hogy semmi kedvetek ezzel vacakolni, rakjátok be a termék képét és valaki már ugrik is lekuponozni!
(nem azokról beszélek, akik csinálják, de elakadnak valahol vele)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
zolee1984
senior tag
válasz zolee1984 #1400 üzenetére
rasotamas:
2-be rendeld
Proci
Lap+ram
Én mindig elsőnek rakom az ingyen szállítást amúgy és ha már kuponozás után nincs meg a 25 akkor is átmegy
De ha kupon előtt a rám és a lap is 25 felett van akkor 3-ba is mehet csak előre tedd az ONLINEFIZETES kupont[ Szerkesztve ]
üdv Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Új 3,4GHz Intel N100 barebone
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- HP OEM/CUSTOM 775 alaplap + hozzátartozó front panel I/O TESZTELETLEN
- GIGABYTE 970A-UD3 REV1.2 TESZTELETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest