- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
válasz zolee1984 #3885 üzenetére
Jó. Majd várom a tapasztalatokat. A tanácsadáson kívül mire jutsz velük.
Próbáljuk ezt együtt értelmezni:
'Fogyasztóvédelmi hatóság
A fogyasztó bármilyen fogyasztóvédelmi probléma esetén a fogyasztóvédelmi hatósághoz fordulhat. A fogyasztóvédelmi hatóság kérelemre, vagy hivatalból eljár, vizsgálva ezzel a vállalkozás piaci magatartását fogyasztóvédelmi szempontból. A fogyasztó egyedi ügyét azonban a békéltető testület oldja meg, azaz a fogyasztóvédelmi hatóság ebben az esetben átteszi a kérelmező ügyét a békéltető testülethez.
Az elsőfokú fogyasztóvédelmi hatóság jogszabály eltérő rendelkezése hiányában a járási hivatal. A fogyasztóvédelmi hatóság elérhetőségei megtalálhatóak a https://jarasinfo.gov.hu/ oldalon.'
De nyilván rátok ez így nem vonatkozik, nektek külön szabályokat írnak.
[ Szerkesztve ]
-
windlord
őstag
válasz zolee1984 #3882 üzenetére
Kimondtak, hogy nem megeros nekik a csere, mert megdragult.
Kertem errol egy leirt kinyilatkoztatast, es jegyzokonyveztettem veluk egy panaszlevelet hazon belul, hogy az iras megkuldesevel en a fogyvedelemhez megyek.Kicsit zabos vagyok most rajuk, mert erobol at szeretnek nyomni, hogy kifizetnek es nincs valasztasom.
A garis ugyet ok lezartak, ezt is megpanaszoltam, mert nem fogadtam el. Semmit se.
Vicc ez most.
Meg az a gaz, hogy vettem hozza plusz 3 ev garanciat.
[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
válasz zolee1984 #3857 üzenetére
Ismerősöm hasonlóan járt egy videókártyával aminek cirka 5 perc lett volna a szerelése csak garivesztés ugye ha te hozzányúlsz. 3 hónapig ültek rajta Iponék és még ő volt a köcsög amiért telefonálgat.
Arról nem is beszélve hogy eleve undorító a garanciaidejük. Olyan termékekre is 1 évet vállalnak amire mindenhol máshol 2-3 év a garancia.Cserébe nem is olcsóbbak, de van pofájuk prémium garancia címen plusz pénzértadni azt a olusz 1-2 évet...Egyszer egy kormány szettet vettem tőlük. Ott volt csak raktáron, 210k (volt máshol olcsóbb is csak nem raktáron) thrustmaster, mindenhol 2 év gyári garancia. Náluk 1 év volt kiírva.Rájuk irtama rendelés leadása után hogy biztos elírás mert mindenhol 2 év. Megkaptam hogy náluk nem, a beszállítójuk nem vállalja, +15k a +1 év gari.Visszaírtam hogy,ez esetben sztornó a megrendelés, mit ad isten seperc alatt jött a válasz hogy elnézést az általam rendelt terméket még egy régebbi beszállítójuk hozta így arra 2 év gari van....
Az olyan eseteket már meg sem említeném mikor árukeresőről kinézel náluk valamit, rányomsz, oldal megnyílik. Örömmel látod hogy tényleg annyi az ár, beteszed kosárba...Nézelődsz még kicsit pár percig, végzel rányomsz a kosár nézetre, erre drágább lett amit a kosárba tettél...
Egy undorító inkorrekt bagázs akiket érthetetlen módon sztároltak fel sokan.Biztos vannak problémákaz alzánál is. Mint mindenhol. De az elmúlt 20 évben messze a legkorrektebb ügyintézést kaptam tőlük bármi nyügöm volt, az áraik pedig mikor valóban akciósak teljesen korrektek, pláne hogy olyan cuccokra is 24 hó a gari amikre mindenhol 1 év....
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz zolee1984 #3826 üzenetére
Eredeti hsz-t olvastad?
Sziasztok!
Garis ügyintézés pénzvisszafizetéssel zárult, viszont nekem a termékre lenne szükségem, mert ennyiért már nem tudok venni. A termék már kifutott. Nem lehet kérni, hogy tulajdonságaiban, jellemzőiben hasonló terméket kapjak helyette? HDD-ről van szó.Ez nem a klasszik csere.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Piftuka
veterán
válasz zolee1984 #3236 üzenetére
Teljes "öröm bódottá" akkor lesz, amikor már összeraktam a gépet, és gond nélkül üzemel a masina, Windows10-zel. (És még a hangfalszettemhez is találok valami megfelelő hangkártyát.)
Egyébként közben megérkezett a RAM kit is.
Mondjuk azt egy kicsi, buborékos borítékba rakták bele.
Értem én, hogy sok ezernyi csomagot feladnak naponta, és talán pici dobozuk nincsen éppen kéznél, de...
Kész szerencse, hogy nem sérült meg a szállításban..."Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz zolee1984 #3201 üzenetére
Köszi a tippet!
Azt a típust néztem én is, de sajnos nagyon-nagyon túl lenne méretezve! 1000 Watt már akkora kapacitás, amikor már azért nem lenne hatékony a működése, mert a számítógép sokkal kisebb teljesítményt vesz fel.
Egyébként még egy 500-550 Watt-os minőségi darab is bőven elegendő lett volna; a jövőállóság miatt döntöttem a 650-es mellett.
Közben a megrendelésemmel egyébként már foglalkoznak. Érkezik a nagykerből, és bízom benne, hogy maximum szombatra ideér.
Velük kapcsolatban eddig nagyon pozitív tapasztalataim voltak. Legutóbb pl. október 22-én adtam le rendelést olyan termékre, amit a nagykerből kellett áthozniuk. Október 23., szerda munkaszüneti nap volt ugyebár, ennek ellenére pénteken reggel itt volt a futár a termékkel!Most egyedül a karácsonyi "tumultus" kavarhat be, de remélem, ezúttal is extra gyorsan intéznek mindent! Most már megvárom.
"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz zolee1984 #3184 üzenetére
Sajnos 10 év jótállással rajtuk kívül csak a Pixel.hu adja.
Róluk pedig nem sok jót lehet olvasni az Árukeresőn..."Aquila non captat muscas."
-
shift+ő
senior tag
válasz zolee1984 #3139 üzenetére
Nekem töröltek egy megrendelést emiatt, szerencsére el tudtam csípni még egyszer az utolsó darabot, tettem mellé megint valami kuponosat, és bolti átvételt kértem. Egy idő után eltünt a kedvezmény a rendelésből.
A boltban az automatánál nem lehetett fizetni, ezért a humán operátorhoz mentem, és mutattam neki a visszaigazoló emailt, amin rajta volt még a kedvezmény, és ő is visszarakta.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
hunaqua
addikt
válasz zolee1984 #3102 üzenetére
Igen,valami ilyet keresnék,de azt már felhasználták!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Piftuka
veterán
válasz zolee1984 #2970 üzenetére
Köszi az info-t!
Remélem, akkor hamarosan jön a 3 termék!
Egyelőre csak a Ryzen proci és a Crucial RAM esetében kaptam több levelet. Éppen a legelső (a sorban) rendelés, a Sapphire Pulse 570 ITX esetében még mindig csak az első levél ("Köszönjük megrendelését") van a postaládámban.
Csak azért fura kicsit, mert a megrendelés nyomonkövetésénél az alábbi szerepel:
"A termék ki van fizetve és szállításra készítjük elő. Várható szállítási idő: holnapi nap 08:00-20:00 között.""Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
válasz zolee1984 #2955 üzenetére
Úgy legyen!
Egyébként hány levelet küldenek összesen a "Köszönjük a megrendelését!" első levelet követően?
Az egyik rendelés kapcsán kaptam egy ilyen üzenetet is:
"Kedves Vásárló,
küldjük az összes fontos információt a sikeres befizetéshez. Az összeget a következő számlaszámra lehet átutalni. Fontos kitölteni a közleményt, amely alapján tudjuk összepárosítani az összeget a megrendeléssel."
Ez sztenderd, vagy véletlenül küldték?
Hiszen már kifizettem a megrendelést... (Le is vonta a bankszámlámról az összegeket.)"Aquila non captat muscas."
-
Piftuka
veterán
-
Piftuka
veterán
válasz zolee1984 #2842 üzenetére
Értelek. Köszönöm szépen a tippet!
Ezek szerint ha nem készítek ALZA fiókot, akkor ugyanazzal az email címemmel tudok rendelni többször is? De azért nyomonkövethetőek lesznek később a korábbi rendeléseim, igaz?
És még egy kérdés... A RAM megvásárlásához melyik kategóriából érdemes kábelt, illetve kupont választanom?"Aquila non captat muscas."
-
nagyúr
válasz zolee1984 #1978 üzenetére
Ja, tudom, hogy kispados, de eléggé el is szakadt nála a hajókötél. Eleinte visszavesz majd, de aztán úgy is visszaáll minden.
Azért szofisztikáltan csak le kell írni néha-néha, mi az ami már tényleg bosszantó.....sokat persze nem érünk el vele.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
grafnet
veterán
-
-
zolee1984
senior tag
válasz zolee1984 #1400 üzenetére
rasotamas:
2-be rendeld
Proci
Lap+ram
Én mindig elsőnek rakom az ingyen szállítást amúgy és ha már kuponozás után nincs meg a 25 akkor is átmegy
De ha kupon előtt a rám és a lap is 25 felett van akkor 3-ba is mehet csak előre tedd az ONLINEFIZETES kupont[ Szerkesztve ]
üdv Zoli
-
Sirandrish
legenda
válasz zolee1984 #1061 üzenetére
Visszakerestem, megnéztem, és NEM működik az újakkal sem!
Szóval lehet hogy te ma még tudtál feladni két kuponnal rendelést, de most már nem lehet...
Akármelyiket írom be elsőnek (mind működik), a másodikra már ezt írja...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz zolee1984 #1050 üzenetére
A csengővel megadta, de így meg a kiegészítőset nem fogadja el..
Már nem lehet trükközni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Chaser
legenda
válasz zolee1984 #581 üzenetére
pont azért amit L4mie is mondott, és én is már elmondtam
ha az ember a kisujját nyújtja akkor már kell mellé a lába, aztán veséje és egyéb alkatrészei
legtöbbekkel az a legnagyobb baj, annyit nem fog fel:
1. kérdésére 20x itt a válasz, el kellene olvasni
2. mivel ott a válasz, az ember teljesen feleslegesen segjtene is privátban, mert a kérdező csak azért nem találja a választ, mert:
1. lusta disznó
2. nettó idióta
sokszor 2-5-10 hsz-t kellene visszaolvasni, de nem megy, vagy keresőt használni, az se megy, erre én nem tudok mit mondani
az meg aki elvárja, h más "lekuponozza" helyette az adott terméket, az a nonplusultra'atee_13
árakat jól nézd meg, pont a mi 9t 64gb nemrég még 104-5e-ért volt náluk, tegnap néztem már 120e ( : most nézem 98e ((( : annyiért lekuponozva elég korrekt, első blikkre olyan 8-10e még lejön bleőle_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
L4mie
veterán
válasz zolee1984 #581 üzenetére
Az empátiája azt diktálja, hogy segítsen midnen kérésnek, de az ember amikor 10.edszer találkozik közel ugyanazzal a kéréssel és tudja, hogy amúgy a kérdezőnek 10 perc lenne kiderítenie a kérdésre a korrekt választ, vagy elég lenne neki 3-at pöccinteni az egér görgőjén akkor már bemorcul és empátia ide-oda vagy elmegy a kérdés mellett vagy felveszi az oktató szerepét remélve, hogy így segít csökkenteni a fenti problémás kérések számát.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
válasz zolee1984 #507 üzenetére
Dec.8.-a után milyen "akció" várható vajon?
Gondolom ez a kuponos akció egyben a BF is az alzánál?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz zolee1984 #504 üzenetére
Köszi!
Nagyobb ár esetén több is igénybe vehető?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest