- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Jó nagy fos árak vannak most alzán.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
DJGABI
addikt
válasz Mr.Csizmás #2490 üzenetére
tőlük van ez is.
inkább csak volt [link] de ez 1, ronda lila 2, emberek fizetnek skinekért? jó, látom van mellette virtuális pénz is, na mind1<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
tepenzed
őstag
SZiasztok!
Ez most mi, keddről volt még egy RAM rendelésem, aznap este írták, hogy várhatóan másnap reggel 08:00-ra az alzaboxban van. Azóta ugye eltelt jópár nap, most meg ezt látom, hogy megjelent egy visszatérítős rész is. De a legviccesebb, hogy a termék van raktáron, azonnal átvehető személyesen és semmi emailt nem kaptam:
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Alzán érdemes plusz garanciát venni?
Pl. egy Xiaomi Amazfit okosórához, ami egyébként olcsóbb is lett most[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
nnna, tényleg töltik közben közben a készleteket, lett -igaz nem új, hanem felbontott- xbox kontroller 11k-ért. behúztam. remélem nem valami edigi-s szanaszét tört darab... részemről befejeztem a bf-t, mostmár lelőhetik a kuponokat
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Zsizske
kezdő
Urak, rendeltem 1 tapegyseget. Ki is fizettem kartyaval. Hogy tudom visszamondani a megrendelest? Es visszakapni a penzt?
-
Compika
aktív tag
Sziasztok segítenének hogy mi a menete a 14 napos elállásnak, multhét pénteken vettem át egy 32gb os corsair ram kitet lekuponozva 34 re, de kisem bontottam senmit még a két mellék terméket sem ami a kuponokhoz kelettek, és így egyben szeretnék elállni a vásárlástól.
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
fatal`
titán
Tényleg durva árak, G29 is felment egy 10-essel. Mondjuk a Legok ára nem változott (legalábbis, amiket vettem ajándékba). Kiváncsi lennék mi alapján emelkedtek bizonyos termékek árai.
-
Lordc0re
csendes tag
válasz Baltazár123 #2480 üzenetére
Azt tudom, de ez a dátumozás meg 10 Ft discount vicces.
-
addikt
válasz banderasz77 #2475 üzenetére
Jelezni akarták ,hogy vége lett a mókának.
Én is pár dolgot most megnéztem... Kicsit túlzásba is vitték a dolgot.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Norbi.
őstag
válasz banderasz77 #2475 üzenetére
Xiaomi Mi 9 128GB eddig 110, most 170.
Azért a lóf*sznak is van vége... -
banderasz77
addikt
Alzán frankó árak lettek éjféltől.. 😁
-
veterán
válasz Baltazár123 #2473 üzenetére
Igen, pont ott. Semmit sem értesz. Kis mosoly.
Okos enged...Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Baltazár123
senior tag
válasz Silent77 #2469 üzenetére
Szóval te azt gondolod, hogy attól vagy tudatos vásárló, hogy az árukereső alapján a legolcsóbb boltból megveszed a cuccod, mert téged nem fognak a kereskedők átverni alapon?
Nincs több kérdésem, mindent értekalbiosz: pont egy mikró volt a tettes ráhibáztál. Mert egyébként vidéken mi az opció? Ott helyben a helyi "hűtőkirály" boltnak van egy troll (rossz zsaru) alkalmazotta, aki nem akarja elfogadni a reklamációt, mindenbe beleköt, elmosódott pecsét, nehezen olvasható dátum. Aztán ha nem kopik le a reklamáló, akkor jön a jó zsaru, aki na meglátjuk mit tehetünk nagy kegyesen. Euronicsnál volt tv-s ügyem, ráadásul kiterjesztett garanciás, futár elvitte, megnézték, nem javítható, kaptam a kupont levásárlásra. Nem kellett nagy küzdelmet lefolytatnom a garancia érvényesítéséért. Ez nekem fontos szempont, ha rokonnak veszek háztartási gépet ajándékba. Még magamnak se szeretném a küzdelmet, de ha magamnak veszem, akkor megküzdök az ügyfélelhárítókkal, de ajándékba nincs pofám olyan helyről venni, ahol nem korrekt a garanciáztatás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Baltazár123 #2466 üzenetére
Nem tudom, nekem még sehol nem volt gondom garanciával, garis problémám se sok volt. Ami volt az pikk pakk ment. Bizonyos termékeknél fontos a garancia, de ezeket nem nagyon veszek ajándékba. Nem vagyok 2ft-os ember, boltot se tudnék mondani ahol ne vásárolnék, tehát megint eljutottunk oda, hogy ott veszem meg ahol a legolcsóbb. Természetesen ha Te nem, Nekem azzal sincs semmi gondom. Én maradok ”ott veszem ahol olcsóbb táborba” eddig bevált, nem kívánok többet fizetni ha nem muszáj.
Nagyon elkanyarodtunk, jó éjt!kulfoldi: Másból nem tudok, magam és környezetem. Fogadtam volna rá, hogy ez sem marad ki.
Az emberek egyre tudatosabban vásárolnak, évre évre nő a számuk.[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz Baltazár123 #2466 üzenetére
,,Eleve égne a pofám, hogy veszek egy ajándékot és akkor küzdjenek egy gariztatással, meg sz.patja őket a bolt utána, meg engem is, mert nyilván akkor engem hívnának. Én rokonoknak csak pár normális boltból veszek ajándékot, az Alza az egyik ilyen."
Ha elromlik a cucc, futár viszi el és 30 napja van a szerviznek javítani. Képzeld el ezt egy hűtőnél. Mondjuk mikrot vettem tőlük, mert 30-ert volt inverteres, de azért azt könnyebben tudok kölcsönkérni, ha elromlik gari alatt és 30 napra nélkülözni kell.
-
kulfoldi
aktív tag
válasz Silent77 #2463 üzenetére
Azert ne abbol indulj, hogy a tobbseg ugy gondolkodik mint te. A nagyon tudatos vasarlok csak a torta egy nagyon kicsi szelete. Ahogy mike1334 es Baltazár123 is irja a tobbseg a kovetkezonel szivesebben vasarol onnan ahol van pozitiv tapasztalata. Par ilyen vasarlas es szinte mar csak az Alzaban gondolkodik es nem is nez meg mas boltokat. Es amig az adott bolt akcion kivul is normalis arakon dolgozik addig jo esellyel meg is tartjak ezeket a vevoket. Mondom ne magadbol indulj ki, vagy kvazi barkibol aki ebben a topikban jar.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Silent77 #2463 üzenetére
Ha nem kifejezetten beragadt készletet akarnak kisöpörni, akkor a vásárló réteg szélesítése a cél az akciókkal, ebben nyugodtan megegyezhetünk. Nekik nem az a fontos, hogy elvidd az ákciós ps4 pro-t, hanem hogy vásárolj náluk. Olyan is vásároljon, aki addig nem vagy olyan is jöjjön újra, aki már nem vett náluk semmit egy ideje stb.
Az emag a 10db-os akciós készletével már határeset. Nagy a pr értéke, de azért azoknak a mosolya nem őszinte, akik készülnek, aztán 1 perccel az akció indulása után már nincs a cuccból. Tavaly lesz.vatták a vásárlókat azzal, hogy az app hamarabb indult, mint a weboldal és volt k.rva anyázás sokaknál. Ezeket azért megjegyzik az emberek. Van ismerősöm, akit becumiztatott az emag tavaly és nem szívesen vásárol náluk, idén semmit nem vett.
Az Alza hozzáállása példás volt szerintem és előremutató, de amikor a pofátlanság mértéke átlépett egy szintet, akkor érthető, hogy ők is léptek, de még így is teljesen korrekt lépés volt és érthető, korrekt bolt.
Például ha vidékre veszek rokonnak ajándékot, nekem nem az ár a legeslegfontosabb szempont, hanem a plusz garancia, az ügyintézés gördülékenysége, a garanciáztatás egyszerűsége. Eleve égne a pofám, hogy veszek egy ajándékot és akkor küzdjenek egy gariztatással, meg sz.patja őket a bolt utána, meg engem is, mert nyilván akkor engem hívnának. Én rokonoknak csak pár normális boltból veszek ajándékot, az Alza az egyik ilyen. Engem is emlékszem egy akcióval szólítottak meg, láttam, hogy korrekt a kiszolgálás, sértetlen árut simán visszavettek, vidéki rokonoknak flottul ment minden, kiszállítás. Egy garanciáztatás volt, az is ment különösebb küzdelem nélkül. fontos dolgok ezek, vannak emberek, akik nem azt nézik, hogy hol olcsóbb 2 forinttal a cucc. -
veterán
válasz mike1334 #2464 üzenetére
Számomra pozitív, nem is írtam az ellenkezőjét, sőt hatalmas volt. Nem akartam semmit venni idén szárító, és mosogatógépen kívül, még is elment Alzán 700k. Sárga fantom ide vagy oda.
Viszont nem adok érte többet ha máshol olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
-
veterán
válasz Baltazár123 #2462 üzenetére
Szép lenne ha így működne, de nem így működik a valóságban.
A nem nepper is csak akkor megy amikor akciós. Vagy Te drágábban is megveszed?
Engem is max akkor látnak újra, pedig nem vettem semmit eladásra. Érdekes.Itt van az emag, edigital a 10db-os készletével. Jó sok vevőt megfogtak vele.
[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz Silent77 #2461 üzenetére
A leárazásokkal az a cél, hogy a jövőbeli vásárlókat arra csábítsák, hogy ott vásároljanak és a pozitív élmények alapján újra meg újra jöjjenek. Esetleg egyből vegyenek a leárazott cucchoz kiegészítőket is.
Melyik lenne az az idióta kisker, amelyik annak örülne, hogy a leárazott cuccokat raklapszám hordják ki a sárga és nem sárga ruhás nepperek? Hogy aztán azok passzolják tovább az ő vásárlóiknak.
Nonszensz, hogy gondolhat bárki arra, hogy a boltnak tök mindegy, kinek adja el az ákciós cuccot? Ők nem nagyker, kisker. Nepperből nem élnek meg, mert a nepper csak az akciós termékért jön és utána nem látják, csak a következő akciónál.
Ezek nem készlet kisöprések voltak, főleg nem a ps4-ek, de még egy készlet kisöprésnél is inkább az a jó egy boltnak, ha minél több ember visz 1-1 darabot.
Ezt a sárga ruhás fantomot egy kisebb boltból úgy b.szták volna ki, mint macskát sz.rni, ha bement volna naponta, hogy raklapszám vigye el az akciós cuccokat. -
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz raziel01 #2456 üzenetére
szoktak lenni, csak nem verik nagydobra. pl. amikor bejött a kínálatukba, "rendelésre " státuszban ez az alaplap volt 20k. [link] érdemes naponta 1-2x ránézni az érdekelt témában, hátha van új cikk feltöltve.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
veterán
-
Benhill
senior tag
Hi.
Ha én rootolok egy alzán vásárolt telefont, akkor ugrik a garancia vajon?
Vagy ezt annyira nem nézik, pl elég ha visszaállítom gyárira, ha esetleg valami baja lenne?
-
veterán
Sziasztok, mi hír ezzel a kuponos témával? Még pénteken leadtam a megrendelést, sajnos meg kellett várnom míg eladok egy ramot.
A státusz így néz ki az alzás fiókomban:
Illetve az előbb jött egy ilyen email:
Remélem nem azt jelenti, hogy személyesen ellenőriznie (és törölnie) kell valakinek és megvárják vele a hétfő délelőttöt.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz torma1981 #2447 üzenetére
A kilencvenes évek elején vettem egy nagyon állat narancssárga inget. Aztán kezdett bejönni a rave a divatba a narancs kukásmellénnyel együtt. El kellett adnom az inget, mert túl sokan köszöntöttek ismerősként, miközben utáltam és nem bírtam elviselni a rave "zenét". Kb így lehetnek most a citromsárga kabátosok 😃
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
El Gringo
senior tag
Aki annyira rosszul érzi magát, és még információja is van a sárga rémről, nyugodtan tehet egy bejelentést [link]
Azzal a fórum nincs bentebb, hogy megy a rinya A számlák alapján simán el tudják kezdeni a nyomozást. Hajrá, hajrá!ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
-
grafnet
veterán
válasz konzolbéci #2439 üzenetére
A "srác" vásárlásával továbbra is az a bajom, hogy őt miért szolgálják még mindig ki?
Miért tud úgy több darabot venni, hogy senki nem szól rá/érte?
Ha egy termék tartalmazhat a kosár, akkor még ok hogy másik névre 1-2-t eljátszik az ember... de, minden nap 6-8-10 komoly termékkel ücsörög...
Ez minősíti az alza-t igazán!!!Az első BF-kor ediginél a boltban nem adták oda a következő rendelést, amíg jóvá nem hagyta valaki az irodából!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
raziel01
veterán
válasz Winzsolt #2435 üzenetére
Xbox ultimate-hez 2 hónapot fogsz kapni érte. Én így aktiváltam be a kettő sajátomat és vettem még mellé 4-et. 1500-ért mennek ezek a 3 hós gamepassok amivel kapsz 2 hónap ultimate-et. Így most valami 2021 februárig van game passom mert járt a 300 Ft 3 hónap is. És össze vissz 7k-t fizettem érte. Ami BB. Annyi, hogy Xbox-on kell beírni a kódokat mert PC-n nem fogadta nekem el.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz konzolbéci #2439 üzenetére
mexikói helyett alza joker
[link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csendes tag
Amúgy a sárga villám ma is ott volt az alzában,viszont szerintem olvassa a fórumot(vagy valaki szólt neki,hogy alza celeb lett),mert ma már pirosra váltott,még sapka is volt rajta
Amúgy hozzátenném,hogy azt mondjuk egyikünk sem tudhatja,hogy cégre vásárol e,vagy Kis Géza névre..az,hogy meg ha cégre vásárol és több accountot csinál..szerintem aki ebben a fórumban jelen van és lekuponozott ezt azt többször is,nem hinném h pálcát törhetnénk emiatt bárki feje felett..
[ Szerkesztve ]
-
grosy
senior tag
Ha egy általam rendelt füles várható státuszban van, akkor azt meg fogom kapni, vagy ez is olyan, mint Schrödinger macskája? Amikor rendeltem, akkor az volt, hogy szállítás alatt 1db, most meg már az, hogy nem elérhető.
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
Volt két rendelésem, box-ba, nem fizettem még ki. Most megjelent két jóváíró számla a rendelések mellett, az egyiken minden termék rajta van, a másiknál csak egy nagy doboz(Gravitax). A státusz mindkét rendelésnél még a "kérlek várj".
Ha jól értem, akkor az egyiket teljesen törölni fogják, a másikat pedig csak részben? Email-t nem kaptam róla. Illegális kupon csak az egyiken van, amit nem töröltek teljesen.
Azért lenne fontos tudnom, hogy most rendeljem meg újra, vagy még nem kell és később lehet, hogy hozzák?[ Szerkesztve ]
-
Winzsolt
aktív tag
Amd procihoz kaptam: 3 hónapos xbox game pass for PC
Ez valahogy aktiválható xbox one-ra? (jelengleg game pass ultimate van rajta)
És ha engedi hozzáadni akkor hány hónapot ír jóvá?[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz Zsizske #2432 üzenetére
Talán, hogy eredetileg így akarták!? Az akció végére 2hónap után csak sikerül nekik, addig meg lerabolták őket!
Imádom amikor kiakadnak az emberek, hogy már nem tudnak "ügyeskedni"!Tavaly talán Telekom SONY dig. fényképezőről maradtam le... 20k volt talán a 60k-s fényképező, végül egy neppertől vettem 30k-ért talán! Szívtam a fogamat, de! Így is féláron vettem, WIN-WIN helyzet, sztem ilyenen kiakadni...
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Zsizske
kezdő
Koszonom... de nem ertem mi ez a fillerbaszas. Eddig nem volt baj 5 kupon mostmeg 1en fennvannak akadva
-
veterán
Tavalyi Telekomos akciónál több terméket nem tudtam megvanni saját magamnak "Téboly és társai" bt-k tevékenységei miatt. Végül egy neppertől vettem egy bt fülest másfélszeres áron.
Mostani emag akviónül vettem volna Navon Loop-ot, de a nepperek lehalászták - persze most a HA-n és jófogáson elég sok az eladó példány 45k környékén. Biztosan sokan meggondolták magukat.A mostani alza akció esetén pl kimondottan vártam a 29-ét, hogy lesz-e esetleg különleges akcióban alzán vagy máshol a blue yeti mikrofon, ami olcsóbb lenne, mint a kuponos alzás változat. Nem volt sehol, viszont nem maradt már fent a kuponösszefűzés - feltételezhetően a fent említett dílerkedés miatt. Megrendeltem végül máshonnan többért.
Sorolhatnám még a hasonló dolgokat magam és mások életéből, amikor az efféle hozzáállás nem volt épp előnyömre. Azaz épp azok előnyére, akik csak maguknak vettek volna valamit az akcióban, nem pedig nepperkedtek volna vele. Merthogy ez nem kereskedés a termékekkel, az más kategória, hivatalos üzleti tevékenység.
Nem az zavar az ilyen esetekben, hogy ő keres rajta, hanem hogy összességében és hosszú távon mindez az én káromra történik.
Ugyanerről szól a mobilok esetén az Angliában nagy kedvezménnyel adott telefon előfizetés mellé, ami nálunk nem akkora mértékű. Vodánál korábban értékesítési részlegen dolgozó barátomat kérdeztem, hogy miért van az, hogy 2001-2006 között brutál készülékkedvezményeket kaptunk, ami aztán drasztikusan lecsökkent (7 előfizunk volt). Azt hittem, piacszerzés miatt adták, de már elég nekik a market share. Elmondta, hogy Angliából szóltak, hogy elég legyen, mert kb minden 6. 7. előfizetésnél hajléktalanok nevére vagy más trükkel vettek készüléket és nem fizettek tovább. Az ügyeskedők elintézték, hogy ne legyen másoknak se kedvezmény.
Persze majd szépen lassan kikopik ez a gondolkodás, csak azért még sok időnek kell eltelnie addig, míg a "sárga dzsekis egyének" száma eléggé lecsökken.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Zsizske
kezdő
Üdvözöljük!
Köszönjük a megkeresést.
Az 19xxxx0 számú megrendelés törölt státuszba került.
Szabálytalan volt a kuponok felhasználása a megrendelésben. A kupon(ok)hoz tartozó határösszeget nem érte el megrendelt termék(ek) értéke az adott kategórián belül. A felhasználás feltételeit a kuponokra vonatkozó felhasználási feltételek tartalmazzák:
A franc
Ha megegyszer megrendelem atengedik? 1 kupont hasznaltam csak fel...[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz Ákinard #2427 üzenetére
Nem azt mondom, hogy konkrétan miatta... hanem az ilyen emberek miatt, akik tonna számra éltek vissza vele! És ezzel már nem profitot, hanem veszteséget termelve, amit úgy voltak vele valszeg hogy benyelik, mert elcseszték... kijavíthatták volna, nem tették... most lekorlátozták... de részben még most is él!
Mondjuk én már a kuponkalkulátort is erősnek éreztem így a vége felé.... az mennyit élhetett? fél napot talán? Mármint annak kikerülése és a kuponok kombinálhatósága, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
válasz maj-viktor #2426 üzenetére
Nem akarom védeni ezt a sárga kabátos fazont, de a kuponozás lelövésének nyakába varrását sem látom okos dolognak.
Ha csak emiatt lőtte volna le az Alza, akkor simán törölhették volna a megrendeléseit ezeknek anyilvánvalóan visszaélő emberkéknek, ahogyan arra itt a topikban is volt példa.
De nem ezt tették... -
maj-viktor
őstag
Azért ne védjük már, má boccs... emberünket legalább 4x - 4 különböző nap spottolták alkalmanként vagy 10db PS4-el... ha csak 20sima 20proval is számolok és totál lekuponozva, az is valami 90k*20 + 55k*20 = ~3milla
ÉS VAN AKI MÉG CSODÁLKOZIK, HOGY LELŐTTÉK A KUPONOKAT, amikor valaki ilyen pofátlanul kihasználja!?
Sztem azért aki ilyen tételbe csinálja, sanszos, hogy nem magánszemélyként, hanem cégként... valaki kisebb konzol bolt, akár vidéken, stb.
És amúgy ja! Az ALZA mellett szóljon, hogy folyamat tölti a készletet így BÁRKI tudott sőt mai napig tud venni! Ellenben egy emag BF 20mp alatt elfogyó készlettel vagy edigital, stb.!
Idén az ALZA a kuponhülyeségével nyert a BF-et, illetve szintén a Philips az elrontott kuponaival... ezek nélkül halál lett volna az idei BF, bár már a tavalyi is haldoklott![ Szerkesztve ]
-
kisspall
aktív tag
válasz Baltazár123 #2424 üzenetére
-
Baltazár123
senior tag
A kupon kombinálás eltörlését viszont nagy részt ezeknek okoskáknak lehet köszönni, akik feltűnő sárga ruhában raklapszám horták ki a cuccot nap mint nap. Ekkora pofátlanságra szerintem lépni kellett a cégnek is, míg ha mindenki vett volna egyet ajándéknak vagy csak magának, az elment volna az Alza radarja alatt.
Ja egyébként láttam a sárga ruhást vagy hozzá megszólalásig hasonlító valakit az m3-on a gödöllői benzínkútnál. A spanjaival beszélgettek, de 130 mellett nem sok időm volt megnézni jobban. Lehet a szajrét osztották szét terítésre -
BusinessGuy
őstag
Bicskanyitogató vagy sem,nem vásárolt el senki elöl semmit. Aki akar ugyan úgy bemehet és vehet akciós áron Playstation Pro-t még mindig van 95-ért.
Az más kérdés hogy azért a 20-ik pro eladás után ugyan annak a személynek csak jelezni kellene a hatóságok felé hogy elég érdekes., pláne mikor a képen látható Lakatos Rodrigó és társai elárasztják a hardveraprót és az egyéb helyeket a 2 év garanciás Ps Pro-kkal 110-ért..... -
sb
veterán
válasz fateless #2368 üzenetére
Nem tudom ki írta, de szvsz ez mindig is bicskanyitogató volt. Ill. ahogy fentebb szó esett róla, nem csak igazságérzetet bánt(hat) hanem konkrétan jogilag is problémás. Lásd a NAV-os szálat... de nem véletlen az sem, hogy sima lóf*sz akcióknál is szokott lenni kisker limit bármilyen üzletben. Mert nem a kereskedelmi mennyiségről szól az egész.
Erkölcsileg meg alap szerintem, hogy felb*ssza az embert. Én is használtam kupont, többet is, de szvsz nem ez dönti el, hanem a vásárlás célja és volumene. Én pl. 90%-ban olyan kieg. cuccokat dobtam be ami kellett is, 2-6k értékben is, tehát a kedvezmény igazából el is úszott volna bőven. De épp arról volt szó, hogy a mellérakott cuccot is megvettem volna máshol ugyanilyen áron.
De ha ezen túllépünk és egy szál UTP kábelt tettél a kosárba akkor is tök más kategória, ha magadnak vetted. Nem 67db-ot továbbértékesítésre, mint magánszemély (tehát nem kereskedő) adót csalva. És és föld szvsz.A többit már nagyjából összeszedték milyen hátrányokkal jár. Bár inkább pozitív hangnemben amivel nem értek egyet:
@Casoli
- Attól, hogy neked jutott amit szerettél volna a másik cucc meg nem kellett, másnak lehet, hogy nem jutott. Ez pont az a telibesz*rom a világot hozzáállás amit a nepper is művel.
- Magad is írod, hogy majd nem lesz köv. akció...
- Nem nehéz észrevenni, hogy MO ugye a csavaros észjárás/kurucos furfang/később megy be a forgóajtó és előbb jön ki országa. Amire még büszkék is sokan pedig ez a színtiszta átb*szás definíciója.
Konkrétan mindenhol ez megy. Nézz szét a jófogáson, BF cuccokkal mindig tele de BF-en kívül is vannak specializált területek ahol évek óta ez megy, 3-4 oldalnyi eladó bontatlan Lego pl, de bármi más is... Ők ott állnak az összes akciós boltban nyitáskor, az Emag-tól kezdve a Lidl/CBA-ig bezárólag.Nem folytatom, de ebből a mentalitásból hamar eljutnánk az ország 50 éves lemaradását magyarázó hozzáálláshoz a nyugati világhoz képest.
@vittorio7
Még ez sem biztos. Itthon mindenki "okos". lásd fentebb. Olyan kiterjed üzleteket visz 1-2 talpraesett egyén, hogy öröm nézni. -
fatal`
titán
válasz kergemarha92 #2418 üzenetére
Én úgy tippelem, hogy a box. A törölt rendelésből felszabadult a készlet és valaki megvette közben a BT fülest.
Szabályos, igen. Ha tele lesz a box, akkor újra törölni fogják. De szerintem most a kuponozás miatt kicsit visszább esik a forgalom.
Rendelheted a posta boxába is, hátha abban több hely van (ha esik útba). Vagy pick-pack pontra
-
kergemarha92
csendes tag
Köszi a válaszokat, srácok! Így inkább nem erőltetem a reklamációt.
Az továbbra sem egyértelmű nekem, hogy az időközben elfogyott Bluetooth füles volt a probléma, vagy az AlzaBoxba rendelés.A telefont újra meg szeretném rendelni. Most csak a telefon mellé adott 5E-s kupont plusz az ingyen szállítást kérném. Ha jól értelmezem, így már teljesen szabályos lesz az új rendelésem. Viszont újra AlzaBoxba rendelném, mert az nekem a legkényelmesebb. Napközben a munkahelyen sokszor nem érek rá átvenni a csomagot, a Box pedig útba esik hazafelé menet. Szerintetek törölhetik így a második rendelésemet is?
-
snecy20
nagyúr
Szerintem az alza forgalma egyik napról a másikra kb. negyedére eshetett vissza a kupon visszavágás óta.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz kergemarha92 #2393 üzenetére
Igen, elő. Nekem is töröltek múlt héten, nem volt hely a boxban. Azon nem volt kuponos trükközés, megrendeltem újra és elmentem érte személyesen.
(#2399) bigdady: Nem hiszem, hogy spórolni akart, ingyenes szállítást is alkalmazott. Egyszerűen a box kényelmesebb, mert bármikor átveheted a cuccot én is azért rendeltem oda, 5 percre van a munkahelyemtől. Gondolom nem számított rá, hogy megszűntetik a kuponhalmozást az akció vége előtt. Ez van
-
nagyúr
Az a helyzet, hogy épp kalibrálják az új eszközöket a Látóasszonykák, amúgy nagyon tutik, én láttam, még jó....viszont tesztidőszakban csak saját topikjukban válaszolhatnak, aszongyák most.
Nem valami jókedvűek most, biztosan megszokták a régi Gülüstar ketyeréket.....Szóval szerintem minél többen írjunk a topikjukba, csak megunják és mondanak valamit.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning