- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigmasterl
tag
Vennek egy 4200 ft os switchet, ehhez melyik plusz termek, kuponkod lenne jo? Plusz egy xbox kontrollert amihez van kodom. 16 e a teljes osszeg. Elore is koszi
[ Szerkesztve ]
-
newwektor
újonc
Sziasztok!
Szerintetek lehet ebből többet kihozni, kerülte el valami a figyelmemet? Kártyával fizetném ki azonnal és kiszállítással kérném, hogy tuti meg is kapjam.
Köszi a segítséget előre is!
-
NoOne1976
őstag
-
-
Lackooo84
nagyúr
A tegnap rendelt cuccot miért nem adták még fel vajon...?
The Truth is out there...
-
addikt
válasz albiosz #1679 üzenetére
Tuti nem kell visszavinni / küldeni? Egy tegnap érkezett mikrót kellene gariztatni.
Reklamációs Osztály
A reklamáció és a termékvisszaküldés megtételéhez a következő elérhetőségek közül választhat.
...
szerk.: na látom, h csak vissza kell küldeni...[ Szerkesztve ]
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
tobias88888
őstag
Mobilra még mindig nincs normális termék? A max az 16 ezer anélkül vagy valahogy esetleg több is összerakható?
-
maximilian4
addikt
Alzának hibás terméket tértivevénnyel vagy anélkül kell visszaküldeni?
Mintha valahol olvastam volna hogy tértivevénnyel kell.Maxi
-
veterán
Van akinek feladták már a PS4-et?
Nekem már csak az hiányzik.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
DJGABI
addikt
Nem kuponozás: Xbox kontrollert magában rendelt valaki? PC-hez szeretném, a 12k-sok működni fognak? Elvileg ugye csak az újak, One S-esek bluetooth-osak. Egyikhez sincs odaírva a plusz S betű, dehát csak nem valami ezeréves készletet árusítanak ki...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
tomazin
veterán
Megválaszolva a saját kérdésem:
Ha törlöd a saját rendelésed, nem kapsz róla emailt.
A pénz miatt érdemes kapálózni, vagy majd visszacsorog, legyek türelemmel? -
grafnet
veterán
válasz magellaner #1668 üzenetére
Elvileg futár jön a motyóért...
(De én még nem intéztem ilyesmit.)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
magellaner
tag
Sziasztok Termeket szeretnek visszakuldeni elinditottam a visszakuldes folyamatot, csak siman kuldjem el a megadott cimre? Mit kell tennem még hozzá? Kiserolevel is kell?
-
Rendo84
senior tag
válasz grafnet #1664 üzenetére
Nyáron például kerékpárhoz vettem olyan alkatrészt, ami akkori akcióban 6000 Ft (Soha máshol nem szokták ennyiért adni) volt. Már bánom akkor nem vettem belőle kettőt, mert egyébként kopóalkatrész. Jelenleg pedig nem kapott akciót és 12.000 Ft-ba kerül.
Nyilván lennének még termékek amiket megvennék, de még kuponozva sem jön ki best buy közeli értékre.
Egyébként én is kb 6-8 rendelésnél tartok, ez már függőségnek számít?
Persze csak is olyan dolgokat vettem ami egyébként is kellett volna, csak olcsóbban mint számítottam előzetesen.Szerk.: Ha nem érted amit írok, csak sajnálni tudlak, részemről lezártam.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Rendo84 #1665 üzenetére
Szerintem nem beszélek félre. De mindegy is, mert meddő okoskodás lenne - részedről.
A kuponozás nem szabály szerint zajlik - a legtöbb esetben.Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen más akciókra gondolsz? Milyen termékre? Új kuponokra? Vagy mire?
Folytatom a kérdésed kapcsán:
Ez reális akció?
40e -> 37e-re, amikor máshol ~32e alapból?#1667: akkor te terméket szeretnél akciózni... Egyébként ha nem is 6e-re, de 8 környékére le tudod kuponozni...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Alzán, h működik a reklamáció? Rányomtam a menüben, beírtam a problémám most ezt írja:
A felhasználó megadta, nem érkezett még megMost mivan? Nem kaptam mail-t / semmit, h mi a toszt csináljak...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
grafnet
veterán
válasz tobias88888 #1659 üzenetére
Van a rendelésedben nem zöld színű termék (állapot)?
-
törölt tag
Random akadhatnak meg rendelések, volt jópár kuponos rendelésem és eddig semmi nem volt, viszont tegnap rendeltem pár ps4 játékot ráhuztam a kiegészitő kupont na azt eredeti áron tudnám átvenni, szal megakadt, megláttam,hogy eredeti áras, megrendeltem újra rá kb. 1 órával azt pedig már kuponos áron tudnám átvenni, szóval teljesen random. Nézni kell majd az alza fiókot ha a HU-val kezdődő " számlán " - ezt nem összekeverni az első rendelési dokumentummal ami nem HU-val kezdődik - rajta a kedvezmény akkor okés.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
Nálam még mindig termék biztositásra vár a kuponos rendelés, pedig már kifizettem. Nem valami jó előjel. Lehet hogy tényleg egyenként nézik mostantól? (mondjuk van időm, biztosan nem fogok rájuk irni )
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Nem lehetne esetleg petíciót gyűjteni, hogy a kuponozás karácsonyi akcióra is megmaradjon?
-
őstag
Hívogassátok csak nyugodtan az ügyfélszolgálatot , legalább több marad nekem.
-
grafnet
veterán
-
ttth
újonc
válasz -=Jam=- #1643 üzenetére
Az előző rendeléseimnél aznap/másnap már jött az értesítés az MPL-től. Persze arra nem gondoltam, hogy esetleg több rendelést kaptak a múlt heti Black Friday láz miatt, igaz, az Alzan egész hónapban (sőt, egész évben) az van.
- A tegnap leadott rendelésemre viszont pont most jött az értesítés, hogy átadva a futárszolgálatnak, úgyhogy minden megy a megszokott kerékvágásban. No para... -
AnonymusX
senior tag
válasz Lackooo84 #1647 üzenetére
Azokat azért törölték, mert nem a kuponnak megfelelő kategóriából jött össze az összeg (ha észrevették és ezért kell trükközni az online fizetéssel). Te esetedben meg erről szó sincs, mert a kontroller is kiegészítő kategória és csak a 12k elérése miatt kellett mellé még valami ugyanabból a kategóriából.
-
grafnet
veterán
válasz -=Jam=- #1643 üzenetére
Nem feltétlenül van igazad!
Miatta nem muszáj a fejedet a falba verni sem...
Ha olvastad, követted volna a BB topikban az alza rendelések kiszállítását, akkor emlékeznél rá, hogy van akinek a pénteki rendelését szombaton már vitte a futár...
Nekem a pénteki T-s rendelésemet tegnap reggel hozta a GLS.A hsz-ed végén is azt írod: "Nekem simán jön 4 csomag, amit tegnap rendeltem." Tehát joggal gondolhatja bárki: pénteki rendelés hétfőn elindul, aminek nyoma kellene legyen...
Másik: a hsz-emre válaszoltál, de a kérdésem ez volt: "Miért?"
Lehet nem jól kérdeztem. A helyesen feltett kérdés a következő:
- Miért kellett volna előre beírni az ONLINEFIZETES kódot?OK, hogy most az utánvét miatt van 25e felett, de miért nem mindegy, mikor írod be az ingyen szállítást?
-
-=Jam=-
őstag
-
ttth
újonc
Sziasztok!
Múlt hét pénteki rendelésem nem került átadásra a futárszolgálatnak, gondoltam rácsörgök az ügyfélszolgálatra. Az üfsz. szerint a kuponok HELYTELENÜL(!) lettek felhasználva, úgyhogy a rendszerük megtagadta a szállítást. Gondolom valakinek feltűnt, hogy valami nem stimmel, úgyhogy már jobban figyelnek a kuponos rendelésekre. Persze az előző X rendelésem gond nélkül megjött, szóval nem töröm különösebben magam. Azt szertném megkérdezni, hogy van -e olyan, aki pl. tegnap rendelt és már átadták valamelyik futárszolgálatnak a csomagját? (onnantól ugyanis már biztosan kijön, ha előre kifizette) -
wooot
újonc
válasz -secret- #1636 üzenetére
@Baltazár123: Valóban! Köszi!
Itt vannak a termékek linkjei:
https://www.alza.hu/roadstar-tsnr-990-cd-bt-d5145042.htm
https://www.alza.hu/datacom-cat5e-utp-0-5-kek?dq=87347
https://www.alza.hu/auto/philips-12821b2-auto-izzo-d4576976.htm[ Szerkesztve ]
-
wooot
újonc
válasz -secret- #1630 üzenetére
Egészen eddig el tudom vinni, megvenni nem akarom mert az összeghatárra vagyok csak kíváncsi. Ez volt a legalacsonyabb árú termék ami még aktiválja mindkét kupont. Új inkognitó ablakban állítottam össze, mindent kosárba tettem és utána a kuponokat írogattam hozzá. Semmit nem variáltam.
[ Szerkesztve ]
-
-
robertka
tag
Sziasztok, 4000Ft os kiegészítő kedvezménynél még mindig fennál a lehetősége, hogy visszadobják a helyszíni átvételnél a rendelést vagy ilyen "kis" összegűnél nem szokásuk? Köszönöm.
-
grosy
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1628 üzenetére
A kuponozás lépésről lépésre leírásban említik.
-
Chris1983107
tag
-
grosy
senior tag
Mondjuk azt érdekesnek találnám, hogy egyeseket kiszolgálnak a Róbert Károly körúti boltban, másokat meg elhajtanak az ügyintézők. Ebből olyan diszkriminációs botrányt lehetne csinálni, hogy az Alza csak nézelődhetne.
-
törölt tag
-
Chaser
legenda
válasz Erdei88 #1607 üzenetére
sajnos már nem vicces
nem véletlenül kértem az önkéntes webcaritasokat, h ne etessék a birkákat, amelyik szerencsétlen nem tudja összelegózni magának amit kell, vegye meg teljes áron, ha már a fáradságot sem veszi, hogy legalább megpróbálja
iménti úr egyértelműen kijelentette, hogy neki arra nincs ideje..lol ( : - hol érdekel engem mire van ideje - én csak csináljam meg neki
a segítség nem az, h megcsinál az ember más helyett valamit, hanem megmutatja hogy kell, ott az a sz@ros összefoglaló is már, nettó idiótákon az biztos, hogy nem segít, de nekik ott a lehetőség teljes áron vásárolni
gyakorlatilag amit ez a rengeteg nyomorult privátban leművelt, már bőven zaklatás kategória, és rohadtul unom_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz #50024960 #1605 üzenetére
kicsit tovább gondolva, ha 95e-s termékhez jó a 10e ft-os discount, de az jó a 60e ft-oshoz is, akkor jó lesz a 30e ft-oshoz is, sőt a 10e ft-oshoz is, áááááááá ha csak egy öccáz' ft-os sz@rt veszek nekem fognak fizetni 9,5e ft-ot
viszont én már nagyon unom ezt a sok szerencsétlent, szóval szépen megkérek mindenkit, hogy irkáljátok másnak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
Mi járhatott a fejébe ? Jó lesz veszek egy pro-t, kuponokkal úgy is lejön belöle 13.5k óccsó lesz...áh basszus a slim alapból csak 59k azt meg majd elhozom még óccsóbban...de basszus arra nem jók úgyan azok a kuponok most mi lesz ? most komolyan, ha ennyi nem megy,hogy nem úgyan az az összeg ezért nem nem mennek rá úgyan azok a kuponok értékhatárok miatt és ezt valaki nem látja, nem veszi észre, nem fogja fel, tényleg ne vegyen semmit, árukereső utolsó találata rendeld meg ott nem kell számolni, kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz Baltazár123 #1603 üzenetére
pedig van ott elem vagy éppen nekem bicókulacs, fékpofa is jól jött. talán hasznosabb mint 25cm kábel
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest