- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Gianni27 #1197 üzenetére
kettővel vegyél vissza lécci', nem én pofátlankodtam be privátba hozzád, hanem fordítva
kismilliószor' le volt írva bb topikban és ebben is a hatalmas megoldás
jómagam is írtam egy új kuponos hsz-t bb topikban
az, h sokaknak nem megy gondolkodni, keresőt használni, olvasni, értelmezni, az nem az én hibám
az én anyukám nem nettó idiótát szült, de ahogy látom sokak anyukájának sikerült - akinek nem inge nem kell felvenni -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gianni27
senior tag
Ok, köszi!
Tehát aki szopott kupon kombinálással, CSAK EZEKET lehet kombinálni, ezek az "új kuponok"
SPORT4500
KIEGESZITOK4
AUDIOVIDEO3
KERT2500
SZEPSEG2
JATEKOK2
AUTOMOTOR
KISGEPEK4
MOBIL5000
LAPTOPOK7
TELEVIZIOK7Pl. Chaser a szófosáson kívül ezt képtelen volt értelmesen megfogalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Imilenni #1189 üzenetére
ennyien lusta disznók, nem tudnak/akarnak olvasni/értelmezni, de azt kb elvárják, h az ember a s_ggük alá tegye a pontos megoldást, hogy ők olcsóbban vásárolhassanak
lehet a 30 rám írkálót alulbecsültem, szánalmas komolyan mondomazt meg hogy mit adok el, mit tartok meg, sokszor én sem tudom, a játék a lényeg ( : az is lehet elajándékozom, az xbox olyan sorsra jutott, a mi band is, ki se bontotam a játék miatt beszálltam, de nem volt kihívás sajnos:d
múltkor lazán tudtam volna venni a pro-ból, de épp emiatt nem vettem ( :
most kiélezettebb lesz, most be is fogok szállni
arról ne beszéljek, teljesen random szoktam piaci ár alatt akár 50%-kal is feldobni termékeket, pont azért, mert én is jó dolgokat lőttem már, és "kölcsön kenyér visszajár", nem az ilyenekből fogok meggazdulni', de nem is ilyen "jótékonykodás" miatt kerülnék utcára ( : játék..
elhsizem h kívülálló ebből mást von le, akinek a kezébe nyomok valamit grátisz, az úgy másképp szokta látni :dhunfatal
mink' vagyunk a kotsogok', ennyi ( : főleg én_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
belinho
senior tag
Gyerekek én feladom! Majd 1,5 órája próbálkozom, végigolvastam egy csomó hozzászólást, kipróbáltam egy csomó olcsó terméket és kuponvariációt de összeakad valami.
Egy ilyen blu-ray lejátszót néztem ki magamnak karácsonyra, az audio-video-s kupont megette, így lement 3K,+ingyenes szállítás kupon.
Ha valakinek van ötlete azt szívesen fogadom. Saját részre lenne, ha ez számít valamit. -
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Nekem is írogatnak a kuponozás miatt, egyre unalmasabb. Nem értem egyébként, az összefoglalóban minden benne van, még az is, hogy hogy kell számolni.
Aki nem képes 3 számot beütni a számológépbe azzal nem igazán lehet mit kezdeni.
Még ha valaki terméket kér egy kategóriához, ami olcsó, azt még érteném. A többit nem nagyon.
-
Bagoly01
senior tag
Üdv! Lehet valamennyire levinni az árat, vagy felejtős?
[link] -
Chaser
legenda
válasz Imilenni #1186 üzenetére
ne haragudj, egy kissé félreérted
a pénzt azért mondtam, hátha a kedves úliembelek' megerőltetik magukat és mondjuk olvasnak és gondolkodnak
összesen eddig kb _harmincan_ írtak rám a balf@szkodásukkal, ma csak _ketten_
szted qrvára unom, vagy qrvára unom már a debileket? eltaláltad, qrvára unom
de ma már az egyikük felajánlotta ha lekuponzom neki amit akar, utal 5e ft-ot, amit természetesen nem kértem és nem is mutattam meg neki a megoldást, csak egy számot közöltem ami fél percembe került a nem-kombinálható kuponokkalviszont, ha veszek valamit, onnantól ha akarok rász@rok, kettétöröm, elajándékozom, eladom, ahhoz senkinek semmi köze, a lehetőség bárki előtt ott van
ha valakinek szüksége van rá, akkor megveszi teljes áron az adott dolgot, ha csak "jó lenne", akkor repül ilyen kétes businessbe bele, ami vagy sikerül, vagy nem
hovatovább, szted aki megveszi most jó esetben 85e körül, az majd fél év múlva ha a boltban drága lesz, amjd tisztajófejként' 60-ért fogja eladni másnak mert jó áron vette? segítek: nem
szóval ne fárassz erkölcsi példabeszédekkel, mert nagyon rossz nyomon járszszerk:
a kedves úliembel' aki ma pénzt ajánlott és elhajtottam nyugodtan jelentkezhet
az is, amelyik úgy írt rám mintha a legjobb komám lenne, holott azt se tudom egyáltalán ember-e vagy csak egy rosszul sikerült bot ( :
és miután közöltem vele azt, h vagy küld 5e ft-ot, vagy mondjuk elolvassa a nyitó hsz-t az evidens topikokban, azóta kámforrá vált érdekes módon...
és ez csak a mai nap[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Imilenni
addikt
Neharagudj de a hsz-eid alapján eléggé érdekes ember vagy..
Pénzt kértél volna a sráctól hogy segíts neki egy elég egyszerű dologban, aztán most bejelented hogy csak azért veszed meg hogy lehúzz mást vele (miközben rengetegszer annak nem jut akinek valóban hasznos lenne )
Fura, lehet azt hiszed jó arc vagy, de ez messze nem az[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Chaser
legenda
válasz blizzrd #1182 üzenetére
nagy reményekkel azért ne állj neki, hasraütésre min 1000 jelentkező lesz arra a néhány darab prora
szigorúan a játék kedvéért én is beszállok, ha zsákolok egyet majd jóóóóó drágán eladom karácsony előtt:d ha meg nem akkor nem érdekes ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tobias88888
őstag
"A kísérőlevél, amely tartalmazza a szerződéstől történő elállás megerősítését a vásárlás dátumától számított 14 napon belül"
Visszaküldésnél mi ez a kisérőlevél? Nyomtassam ki azt amit irtam nekik és irjam alá?
Plusz ez a weboldalas visszaküldés elég vagy biztonság kedvéért emailt is kell irni?[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Voltam most, rengetegen vannak, gondolom sok a rendelés. De a rengeteg kiadópont miatt így is gyorsan végeztem. Parkolóház dugig, az utcán álltam meg a Csata utcában. Úgyhogy biztos emiatt van egy kis káosz. De legalább visszautalják a pénzt.
(#1178) Gianni27: a régebbi kuponokat lekorlátozták, azok nem működnek már kombinálva.
[ Szerkesztve ]
-
sumdudum
tag
válasz blizzrd #1177 üzenetére
Valahogy igy jott ki:
[link]Kuponok sorrendben:
ONLINEFIZETES, SPORT4500, KERT2500, AUDIOVIDEO3, JATEKOK2, KIEGESZITOK4Bár úgylátom 36óra múlva lecsökken a Ps4 pro ára 95ezerre akkor lenne érdemes igy és ilyen sorrendben ellőni a kuponokat. Oopsz most látom, hogy a fülhallgatót 2szer sikerült berakni..
[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
Chaser
legenda
válasz tobias88888 #1174 üzenetére
valahogy sejtettem
megosztom a tapasztalatod a monitoros topikban, okulásképp
nagyon jónak tűnnek elsőre, de rengeteg gyári pixel hibásról és egyéb panel gondosról olvastam, illetve nagyon sok néhány hónapon belüli meghibásodásról is aoc monitorok kapcsán
arra tipppelek "b" ktegóriás panelekkel dolgoznak, nyilván nem véletlenül olcsóbbak azonos tudás mellett a konkurenciához képestszerk:
Gianni27
akinél nem működik az rosszul csinál valamit
új kódokat kell használni, sallangokat cserélgetni és nincs gond[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
mondtam tegnap beszéltem üfsz-szel, általuk stornózott rendelést kp-ben kérem vissza mert megyek az üzletbe
délután jött mail, hogy átutalták az összeget ( :
aztán még egy üfsz mail is, hogy megerősítik az átutalást
szóval nem kicsit káosz van már náluk_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz sumdudum #1168 üzenetére
Az elállásnak az a lényege h nem kell indoklás, tehát lehet akár hibás is, boltnak egyik sem mérvadó
ha személyesen bemnne valszeg kapna is cserét helyben, ha van benn, futáros mókánál nem feltétlen
de fel kell őket hívni és jól megkérdezni
nekem vga-t helyben cseréltékszerk:
tippre aoc monitor lesz az alany, persze lehet más is[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
megborult a rencerük', nem csoda, ha szólsz nekik az nem feltétlen lesz jó ( :
ha nem szólsz v befut a rendelés vagy nem
ha van lehetőséged személyesen átvenni az biztosabb, illetve postával kérni, vagy postapontratobias88888
a vásásrló javára eltérhet a bolt mindig, írsz nekik és nagy eséllyel kapsz ingyen futárt
melyik monitor volt ez?sumdudum
ez nem igaz, jogszabály szerint elállásnál a vevő fizet, alza tisztajófej', mert fizetik azt is
lényegtelen, mi az elállás oka_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
sumdudum
tag
válasz tobias88888 #1161 üzenetére
Nekik kell, mivel hibás a cucc amit kaptál és nem azért küldöd vissza mert meggondoltad magad (és nyugodtan cseréljék ki)
[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
A több kupon felhasználása még működik? Ps4pro-t bedobtam a kosárba,mellé több cuccot amik adott kategóriában a legolcsóbbak de csak 1 kupont fogad el :/ -
maroni
aktív tag
válasz tobias88888 #1159 üzenetére
Elméletileg küldenek futárt, nem te fizeted!
-
tobias88888
őstag
Megjött a monitor amit rendeltem, de van vagy 20 pixelhiba rajta.
A 14 napos elállásnál nekem kell ugye fizetni a szállitást, amit nem érzek fairnek mert selejt terméket kaptam. A 3 napos cseregaranciánál meg kapnék egy ugyan ilyen tipust, ami a 20 pixelhiba alapján gondolom ugyan úgy rossz lenne és nem szeretném. El lehet valahogy selejtes termékre hivatkozva állni a vásárlástól úgy, hogy ne nekem kelljen kifizetni a szállitást?
A 14 napos elállásnál valamilyen módon jelezhetem azt az Alzának hogy ugyan már ezt a monitort ne adják el senkinek?
A weboldalukon nem megbásárolt termékek résznél van a már tegnap óta átvett áru, hanem a rendelések között igy nem is tudok visszaküldést választani sem reklamációt. Ez normális?[ Szerkesztve ]
-
kulfoldi
aktív tag
"Chaser információi alapján, ha kettő rendelésed van, akkor a másodikat törölni fogják, mert a Boxba való rendelést lekorlátozták fiókonként egyre, havonta."
A kettot eleg ugy erteni, hogy egy fiokrol? Vagy neznek IP-t/megrendelo nevet is? Mert az a tervem, hogy tobb dolgot rendelek alzaboxba, tobb fiokrol, tobb ip-rol de sajnos ceges, szoval nem tudok megrendeloi nevvel trukkozni sokat.
Koszi!
-
Dupla D
csendes tag
Alzán hogy működik, ha berakok valamit a kosaramba, akkor attól még elfogyhat a termék? Emagon beraktam egy terméket pénteken, 10 perc nézelődés után megvettem volna, erre azt írták, hogy már nem elérhető, elfogyott.
-
Chaser
legenda
1. Honnan tudod en mennyi idos vagyok?
2. Azt monftam t_orok elet, szovicc, kapisr?
3. Neked mint latszik sok mindent nehez ertelmezni
4. A kodok mukodnek
5. Sok lusta es bena van, nalauk lehet h nem mukodnek
6. Ne farassz ha megkerhetlek, faradt vagyok anelkul is ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Because
őstag
az a baj, hogy már nem tudom milyen szemetet pakoljak össze akkor XD
-
TIT
veterán
Milyen mai oktatás?
Idősebb vagyok mint te és jobb suliba is jártam,igaz nem vidékre.
Nem veszek boscht,alapból kell a fenének elöltöltős,beko+az örökélet,te aztán tudod,nekem meg ne magyarázz mert ez a szakmám.
Jobban meg nem írsz,mert eleve értelmezhetetlen+rohadt fárasztó.
Ez a kuponozás meg átverés,egyik kupon se jó. -
Chaser
legenda
válasz Meridius11 #1143 üzenetére
visszaviszel mindent, visszakapod az összes pénzt, ha csak a vga-t viszed vissza le fogják vonni a teljes discountot - jogosan -
hunfatal
lehet már a boxba rendelést is lekorlátozták
ma valszeg én is megyek, majd integess ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Meridius11
aktív tag
Ezeknél az agyonkuponozott cuccoknál az elállás hogyan működik? Pl. 135 ezres vga amit 120-ért vettem meg a sok kuponos ketyere miatt, ha kiderül hogy pl. az adaptive sync használhatatlan a monitorommal és visszavinném, mennyit kapok vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
valószínűleg a mai oktatás miatt, hogy a kedves nyelvtan tanárnénije nem vágta jól tarkón amikor kellett volna
vegyél sok bosch gépet, egészségedre, örök élet meg egy nap vagy nem ( : beko viszont mindenképp t_örök élet ((( :
lehet egy picivel jobban írok mint te - h itt mért úgy írok ahogy, annak sok prózai oka van amit már sokszor részleteztem -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Because #1138 üzenetére
több tétel
hunfatal
nem a boxba való rendelést korlátozták le, hanem az xbox rendelést ( :
ha már van egy, és vennél újat, végig enged a folymaton egész a fizetésig, ott közli h havi egy limit van, és az már megvolt
ha ilyet akarsz akkor új acoount kell_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fatal`
titán
Én kedden rendeltem, az első csomagnak csütörtökön kellett volna landolnia, 1 napot csúszott. Másnak a vasárnapi rendelése szerdán érkezett. De írni fogja majd az új dátumot.
Chaser információi alapján, ha kettő rendelésed van, akkor a másodikat törölni fogják, mert a Boxba való rendelést lekorlátozták fiókonként egyre, havonta.
Nekem ma jött a levél, hogy visszautalták a pénzt úgyhogy újrarendelem és elmegyek érte a boltba, mert azon nincs trükközés, csak a saját kuponja.
(#1138) Because: Két rendelés, egyikbe a porszívó, másikba a monitor és mindkettőt lekuponozod.
[ Szerkesztve ]
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Egy 149 890 forintos tv-t meddig lehet kuponozni?
Nekem 11k-t (139 080 Ft lett) sikerült a kiegészítő és tv kuponnal, lehetne még lejjebb?Köszi!
-
maroni
aktív tag
válasz xboxoneuser #1121 üzenetére
Nekem a mosogatógépet kihozták vidékre ingyen!
-
sumdudum
tag
válasz Because #1123 üzenetére
Nekem igy sikerult: [link]
Kuponok sorrendben:
ingyenes kiszallitas(ezt kifelejtettem), SPORT4500, AUDIOVIDEO3, JATEKOK2, KIEGESZITOK4Vagy ha a fulhallgato helyett beteszel egy olcso vakolokanalat es barkacskupont 2-300Ft-al olcsobb talan.
Uraim, javitsanak ki ha tevedek!
[ Szerkesztve ]
Kowalsky#2903
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Az lehet, hogy most rendeltem és azt írja várható kiszállítás, hétfő? Hétvégen és adnak fel csomagot?
-
zolee1984
senior tag
-
do3om
addikt
Szerint felbontva jobban jársz, általában 11-13e amit le lehet kuponozni, min 3 részre feloszthatnád.
Mr.Csizmás
Na ez is akkor nem tudom meg kell nézni hogy jobb.[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Mr.Csizmás
titán
nagygépet nem tudsz ingyenezni. 3k körül van a kiszállítása asszem. (számold bele, hogy azzal is megéri-e)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
xboxoneuser
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy pár kérdésem. Az első az lenne,hogy szeretnék vásárolni pár háztartási gépet, végösszegnek 350e körül jött ki, 5 db termék, egybe kuponozzan vagy külön ? A termékek így néznek ki.:
- 1. termék - 66k, 2. termék - 138k, 3. termék - 58k, 4. termék - 16k, 5. termék - 25k ( mind háztartási nagygép kategória ) Ha jobb a kedvezmény és külön csinálom úgyan arra a címre nem lehet probléma ? Illetve az " Onlinefizetes " ingyenes házhozszállitás akár hűtőszekrényre is érvényes és azt is ingyen szállítják ? Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
jaPe
tag
Nekem az egyik “diszkont áras” csomagomnak ma reggel kellett volna landolnia az örsön, de még mindig ez van:
”Kérjük várj
A termék ki van fizetve és szállításra készítjük elő. Várható szállítási idő: mai nap 08:00-ban.”Neked mennyi idő volt mire atvaltott az uj datumra? Kezdjek aggodni?
Telefonalni nem merek -
Csabee.
nagyúr
Nem maradtam ki, mert sok kuponfüzetet kaptam, így szerencsére volt alkalmam használni azt is. Bár nem olyan szinten mint sok bb topicos, mert azon sóvárognak sokan.. Én csak akkor használtam a kupont amikor ténylegesen vásárolni szerettem volna, és fellehetett használni. Tipikus magyar hozzáállás hogy van kupon, de trükközni szeretnének 3at elfogadtatni. Amivel nincs is bajom, de ha nem megy akkor ne siránkozzanak már hogy jaj már nem megy így meg úgy..
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
De rég jártam a topicban, pedig anno még én nyitottam . Azóta többszörös Alza vásárló vagyok, sőt.. ide járok it-s cuccokért rendszeresen a hosszú nyitvatartás és a gyors kiszolgálás miatt. Árakban is többnyire az egyik legolcsóbb, de ha kicsidt drágább is, akkor is itt veszem a dolgokat mert mindig nyitva, és van mélygarázsa. Kedvenc boltom lett
Üdv: Csabee.
-
Because
őstag
nem tudok több kupont egyszerre felhasználni azt kaopm magyarosan:
"ez a kódot nem kombinálható más ajánlatokkal"
88000ft lenne porszívó, monitor és még már egy utp kábelt is beleraktam
kisgép+monitor = nem jó
kisgép+kieg = nem jó
monitor+kieg = nem jószerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy regisztráció nélkül rendeltem Ps+ előfizetést, amit valszeg egy digitális kód formájában kapok meg, és akik ilyet kaptak azok bejelentkezve valamelyik menüből tölthetik le a kódot. Namost én nem tudok bejelentkezni, mert ugye nincs regisztrált fiókom, hogy kapom meg a digitkódot?
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Bosch csavarozó tokmánya megadta magát, imbolyog használat közben, mint aki sokat ivott.
Indítottam egy reklamációt alzánál, leírtam a hibajelenséget és kértem a javítási ügymenetről való tájékoztatást, de elküldéskor egyből betolta az arcomba, hogy: ... reklamációja feldolgozás alatt van. Várjuk a termék beérkezését.Küldenek futárt érte vagy nekem kell küldenem "valahová", mert szállítási címet azt nem írtak
read-only mode on the forum
-
fatal`
titán
Itt vagyok az alzaboxnal és nem nyílik ki a rekesz, hiába írja. Csak kattan egyet. Tudja valaki ilyenkor mi van?
Szerk. Megtaláltam melyik az, egy picit kinyílt és ki tudtam szedni a cuccot. Bocs, csak ideges lettem mert még telefonszám sincs hogy mi van ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
zolee1984
senior tag
válasz Zeller01 #1097 üzenetére
Beteszed kosárba meg egy kábelt, bicikli csengőt, fényképező uv szűrőt, fülest, valami kőműves simitót egy és játék figurát vagy lufit.
Kiegészítő, sport, fotó, audió, barkács és játék kupont ONLINEFIZETES -t beírni az ingyen szállításhoz.
Nem néztem mennyibe kerül de sztem ezt mindet megeszi.
Úgy tudom jó drága.[ Szerkesztve ]
üdv Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest