Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12433) opr válasza Zilliax (#12432) üzenetére


opr
veterán

Egyelore azt tudom mondani, hogy nezz korul, hatha van ilyen embereket idegesitos telefonalgatos munka. Telemarketinges, felmeros, stb. Azokbol volt anno otthonrol vegezheto, meg ha nem is sok.
Viszont fontos tudni, hogy ezek a melok sajnos tenyleg nagyon a legalja, sokszor lelkileg - szellemileg nagyon megterheloek, es nagyon keveset fizetnek. En azt ajanlom, hogy ha talalsz is valami ilyesmit, mindenkeppen tanulj melle valamit. Nagyon sok olyan munka van, ami otthonrol vegezheto, nem csak a programozas. Gyakorlatilag minden szamitogepes kreativ munka, ahol onallo munkavegzes van, ilyen (kerdes, hogy a cegek errol mennyire tudnak magyarorszagon).

Ha beszelsz kulfoldiul, esetleg erdemes lehet megnezni nyugat-europai oldalakat is, ott sokkal nagyobb kulturaja van az otthoni munkavegzesnek.
Ha nem beszelsz kulfoldiul, akkor pedig elso es legfontosabb tanulnivalonak azt mondanam, hogy angolul es/vagy nemetul tanulj meg minimum egy gyakorlatban is mukodo kommunikacios szintre.

Sok sikert!

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.