- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Köszönöm srácok a sok infót!

Sokat segítettetek már így is!
Sajnos az 1060-ak elég horror árakon mennek.
Gtx970-et meg nem találok eladót.Most azon gondolkoztam tegnap este, hogy vannak laptopok, amik gyárilag 980m-el voltak szerelve, és 90w tdp-s vbios volt rajtuk.
Az enyémet nem lehetne valahogy korlátolni?
Tegnap addig túrtam a yt videókat, és a külföldi forumokat, hogy addig eljutottam, hogy a jelenlegi vbios-t lementettem, és bele tudtam nézni, MaxwellBiosTweaker programmal.Találtam egy külföldi leírást, hogy asztali vga-nál hogy állítanak tdp limitet, a probléma az, hogy ennél a mobil gpu-nál nincs semmi mankó, hogy melyik táblát kellene átírni, hogy az alaplapról fel vett watt-ot módosítsam.
De most veszem észre, hogy elvileg ebben már alapból lehet 100w tdp limit.
Mert most kiváncsiságból mehajtottam egy vga tesztel, ami a csövön kifért, és 105w-nál többet nem tud felvenni. Átlag 100w-ot eszik, és nagyon ritkán egy pillanatra felugrik max 105-re.
Az előző tulaj mondta is, hogy ezt a 980m-et újonnan vette ebay-ről, és kimondottan ebbe a gépbe való. Nem is értettem eleinte, mert ezt a gépet gyárilag gtx680-al és hd7970-el szerelték. Ezért is kell a driver-t is mókolnom, hogy fel menjen.
De akkor valószínűleg a Kínai eladó tényleg készíthetett rá egy egyedi vbios-t, mivel a gyártónak is a Dell van feltüntetve, és nem az Nvidia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- LENOVO Legion 5 RTX 5060 115W / OLED 165Hz / Ryzen 7 / 1TB SSD / 24GB DDR5 / Garanciás 2029-ig
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- Macbook Pro 14" M5 24 GB/1 TB ÚJ, BONTATLAN, 3 ÉV GARANCIA - beszámítás!!!
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest