Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Azt hiszem, ma indul a következő kör.

-
Weareus
addikt
This is Ripley Nostromo is destroyed...

2017. 10. 14. - 2017. 11. 09.

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Így már megvan, ezt a helyet utáltam én is, hardon meg rohadt nehéz volt, bár nem ez volt az egyetlen.
Nekem mindegy, hogy a térképen miként írják ki, nem szoktam sokat nézni a mapot.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ez a lakhelyfedélzeten az 1984 kód utáni rész, ahol a targonca emeli fel a rakományát utat biztosítva neked az üdülő fedélzetre.
(a térképen el vannak baszva az elnevezések mert felcserélték a lakhelyfedélzetet a systech felső tranzittal utóbbi a Seegson kommunikáció mellett van, a lakhely fedélzet meg a Solomons toronyban van az ürrepülési terminál fölött)
-
Weareus
addikt
Hmmm, közeleg a 30 halál ennél a résznél.
A baj ott kezdődik igazából, amikor vissza kell menni újraindítani a generátort ahhoz a részhez, ahol a generátor melletti kis szobában az arctámadó is van/volt.
Molotovból kifogytam, lángszóró semmi, zajkeltőm sincs (pedig az milyen jó lenne), fáklyával még tudom kicsit félre-félre vezetgetni Mr. Alient, de ez kevéske az életben maradáshoz.
Folyt. Köv. -
Weareus
addikt
Igen, most, hogy így írod, valóban néha túl lehet élni egy-egy lövést, olyankor mintha csak "súrolna" a golyó, de tényleg.

Viszont injekciót egy darabot sem adtam be Amandának, mert ugye - ahogy írtad is - nem látszik az életcsík ezen a fokozaton, így nem is figyeltem rá.
Pedig lehet, nem ártott volna.
Mindegy, következő nightmare végigjátszásnál majd jobban nézegetem a hp-t.(#1391) SchumiBácsi:
Köszönöm, majd alkalmasint rálesek, de csak akkor, ha 30-ból 30x meghalok ennél a résznél is és elfogy a türelmem. Azért előbb megpróbálok saját kútfőből varázsolni valamit. -
Gretel
tag
válasz
Weareus
üzenetére
Igen, azt olvastam, hogy úgy játszol, csak nem voltam biztos benne, hogy egy lövés rögtön halálos. Valamiért úgy emlékeztem, hogy annyi azért még belefér, ha maxon van az életünk, bár igaz, hogy nagyon rég voltak már az ilyen jellegű próbálkozásaim.

Mondjuk az is igaz, hogy nehéz úgy követni az életet, hogy nem látjuk.Ó, az az égő szoba.
Kellemes kis hely az, hajrá.
Nálam mindig ez az egyik olyan rész, amire előre megfontolt szándékkal spórolom a lángszórót.
Ejj, neki kéne ugrani megint. Esküszöm, hiányzik.
-
Weareus
addikt
N.mare-n tolom, szóval egy lövés, temetés.

Közben azért túljutottam a kérdéses helyen, igaz, nem sokkal vagyok előrébb, most ott tartok, ahol megakad a lift és ki kell mászni, majd szellőzőbe bújás egy égő szintetikus elől, utána robbanások, égő szoba, ahová leesik az alien és...
kitaláljátok?
Megesz.
Folyt. köv.
(#1389) SchumiBácsi:

-
Gretel
tag
válasz
Weareus
üzenetére
Ennél a résznél mindig a környéken eszi a fene, szóval szerintem felesleges korábbi mentést visszatölteni. Ráadásul, ha jól emlékszem (nem biztos, mert mostanában nem játszottam vele) a dögöcske helyzetét sosem menti a játék. Vagyis mindig máshova pakolja le, ha betöltesz egy mentést.
Én mindig futni szoktam. Bemászom a lépcsőnél, a mentési terminál mellett a szekrénybe, megvárom, míg átballag az orrom előtt az ajtón/vagy simán megvárom, hogy egyszer kinyíljon az ajtó, mutatva, hogy a másik oldalán kóricál és miután becsukódik mögötte kivágódok és megállás nélkül rohanok a lifthez . Az emberekkel sosem foglalkozom, elkezdenek lövöldözni, úgyis az ő vállukat kocogtatja meg előbb a kis édes. Úgy rémlik, ha siet az ember lefele, az egyik ürgét kényelmesen hátba lehet sokkolózni futás közben és ha maxon van az életed, talán még nightmare-en is kibír egy találatot minimum Amanda (nightmare-en még nem vittem végig, csak próbáltam, de valamiért totál nem rémlik, milyen különbségek vannak sebzés terén, már ha vannak), ha a másik (többi? nem emlékszem, pontosan hányan lófrálnak ott) mégis észrevenne. -
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az a baj, hogy a lejövés előtt van egy mentési terminál a falon, pont itt van egy mentésem. A mentés viszont pont úgy sikerült, hogy amikor betöltöm ezt az állást és ugye elindulok lefelé a lépcsőn, a Xenomorf már ott sétál utánam.
Itt most kb. három lehetőségem van: pofán dobom 1 molotovval és utána gyorsan vágózok a szellőzőbe vagy végigrohanok a folyosón, majd balra (itt vannak katonák is) és valahogy eljutok a liftig, ami ugye a "megváltás".
A második, hogy a lépcsőfordulókon leérve besorolok jobbra a kis terembe, ahol van egy számítógép is és itt megbújok (ezt többször csináltam, ide soha nem jött be, de le-föl mászkál a lépcsőn, elég gyorsan és nem tágít onnan, tehát kvázi beszorulok ide: patthelyzet.)
A harmadik, hogy lefelé jövet gyorsan ledobok egy fáklyát, hadd nézegesse és akkor vagy vágózok, vagy elmegyek megint valahogy a lift felé.
Eddig egyik sem sikerült.
Btw eggyel korábbi állást hogy lehet visszatölteni?

Lehet, az lenne a megoldás, mert egyszerűen betöltéskor túl közel van a "kedves" alien. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Nem tudom hogy nyomod de én ott simán lejöttem... utána átmentem az egész állomáson hogy átlagosan legyen 3-5lőszerrel több mindenbe, és azután mentem csak a 1851 kódhoz. Ott már változott a pálya de még kezelhető volt, de ami a lakhelyfedélzeten történt arról inkább ne is beszéljünk - a vontatóplatform ehhez képest sétagalopp volt... most meg lebegek az űrben

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Értem mindazt, amit leírtál.
De...
Napok óta nem tudok tovább jutni.

Jön az alien és megesz.
Mindegy is. Holnap szerzek jóféle szőlőpálinkát és akkor semmi sem állíthat meg.BTW: ezek után nightmare alatt nem leszek hajlandó tolni ezt a játékot.
Hogy mazochista vagyok-e az persze költői kérdés.
Imádom minden percét és van hova fejlődni. -
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Lassan elég régóta, mivel untam az ezer éve kért arcképemet, így kértem, hogy vegyék el, jövőre meg kérek újat.

-------------------
Ha valaki szeretné modolni értelmesen a játékot annak itt egy link, én ezt használom és nagyon sokat dob a látványon.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Hát ha lefele jövet vágsz mindent akkor régen rossz... de sztem a főfolyosón hacsak valami galibát nem csináltál előtte végig kellene tudni zavartalanul menni. A szellőző inkább odafele érdekes, amikor még őrök vannak - azok nem tudnak utánad bújni

Lejövéskor már veszélyes lehet, mert az "idle synthetics storage" melletti szellőzőben én már találkoztam a döggel.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na hát ezekhez nekem már késő, mindent lángvágóznom kell. Majd következő végigjátszásnál.
A fő probléma az, hogy a xenomorf lejön és mindig megesz. El tudok éppen bújni előle több helyen is, de ahogy előjövök, elfogyaszt. (Főleg lángvágózás közben).
Van egy molotovom, de nem tudom, hogy kell lerakni úgy, hogy ne robbanjon, hanem belesétálós csapda legyen.
Mindegy ma akárhogy is, de megcsinálom. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Na itt hogy?

Ez sima pálya gyári beállítással, főleg ha űrséta előtt a droiddal leöletsz mindenkit - csak végig kell sétálni. Nem nézted a videómat erről ?
Az mondjuk a történethez hozzátartozik hogy a feljutáskor nagyban segít ha a második szellőzőcsatornát a kommunikációról való első lejövet bentről kinyitod még a játék elején, így nem kell vágni, csak bebújni. Az első szellőzőt mindkét irányból vágni kell, de érdemes összehozni ha kerülni akarsz. Van még egy harmadik szellőző ami jó kerülő feljövéskor azt is kinyitom hogy ha kell lejövet akkor csak be kell mászni... nem próbáltam még de sztem dögbiztos hely az is.Ezt a Gonzaleszt meg nem értem miért kalapálta az őrt, simán el tudott volna osonni D
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Gumibogyó szörpöt ittál?

Jól haladsz Te is.
Nálam ma másból sem állt a játék, mint hogy ezt a részt próbáltam kb. 30x, de sehogy sem tudok túljutni rajta.
Mindegy: vödör nyugtató, holnap munka után talán meglesz.
[link]
Itt kb. 30x haltam meg a továbbjutás leghalványabb esélye nélkül.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Gumibogyó szörpöt ittál?

Én még most megyek majd az Anesidora-ra - tegnap átfésültem a gépészetet még1x... nekem az űrséta után izgalmas lesz, eddig mindig megölettem a droiddal mindenkit odafele menet, most mindet meg tervezem hagyni a dögnek, aztán úgy hullarablás fő a változatosság alapon

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Így is van még 40+lőszer csak a pisztolyba ha esetleg összefutnánk adok ha kell

Köszi, amúgy elvagyok, most vagyok túl az űrsétán, kontaktoltam a Torrenssel, visszafelé jövet megmutattam a xenomorfnak, hogy milyen érdekes egy flare, szépen nézegette én meg jól eliszkoltam. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A rémálom azért nem jó, mert nincs tele a batyu a játék végén akkor se ha abszolút nem használsz semmit. Ha gyárilag több lenne a limit most hardon is kb. 4-5 eldobható lenne mindenből a 3maximális helyett és pisztolyhoz már 80lőszer... persze a fészekben csomó tojást pisztollyal lőttem szét, mert drága a tűz
Így is van még 40+lőszer csak a pisztolyba ha esetleg összefutnánk adok ha kell ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Akkor mégis csak volt cuccod
Igen, valamit benéztem: 6 pisztolyskuló, 3 db molotov, 6 shoti lőszer volt nálam, ez utóbbi megmaradt, meg ugye a core-ban felszedtem a lángszórót, de hogy ebben mennyi nafta marad, mire kiérek, az rejtély, de van egy tippem: nem sok.
Szerk.: Ahogy olvaslak, ezt a módot hanyagolni fogom egyenlőre, de egy nightmare-t még akarok, ha könnyebben megy mint elsőre, akkor majd lehet, átmegyek abszolút önsanyargató módba én is.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Akkor mégis csak volt cuccod

Én lementem 4x a lifttel 4x fordult vissza a rohadék... ez valami bug egyébként. 5ödszörre ment a pörgető mind a 4be... Valamiért nagyon adja mert mire elértem a lenti liftet több lőszer volt bele mint előtte. A fészekben még lett bele jó pár, de most vagy a minden szarba benéző játékmenetem miatt vagy inkább a moddolás miatt ennyit még lent nem szoptam mint most. Hiába csak egy dög a gyári kettő helyett de sokkal szarabb volt. Úgy cikázik mint ha kettő lenne és ez a játék többi részére is igaz. Szerencsére van több alagút és helység is amit szintén nem ér el így lehet ott is szopatni

Most megeszem az edzés utánit kaját aztán felgyújtom a reaktorral azt a 8droidot mert a pálya közepe elég gáz... kompenzálni kell valamivel

-
cyberkind
félisten
Látom, hogy téma volt a Colonial, én pedig nemrég toltam ki, itt a véleményem az egészről.

És ahogy szintén láttam beszéltetek a modolásról, így meg is néztem a grafikai dolgokat és hát szép a játék 8K-s árnyékkal, lehet újra kéne tolni, de most nightmare-en.

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hali!
Köszönöm, túljutottam. Így sikerült: fent voltam még a lift mellett, pisztollyal adtam 6 db fejlövést a közelben a rámpán álló szintetikusnak, utána 3 db molotov, mire kifeküdt. Ez után vártam kicsit, majd lementem a lifttel. 2 db droid jött, őket pont ki tudtam kerülni úgy, hogy a t-elágazásig kicsaltam őket, hátrafutottam, majd mellettük iszkiri el.
Szoros volt.
Most lent vagyok a "nest"-ben, lesz itt még bajság. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Szerencsére van telefon a közelben így lehet próbálkozni. A lényeg hogy ha visszafordul akkor mehet a visszatöltés, mert akkor az összes jön. Ha nem fordul vissza akkor lehet tovább menni, emlékezetem szerint az óramutató járásával egyezően köröznek, így ha a reaktornál sikerül besorolni balra, akkor utána megint balra kell menni a Béta mag felé. Ezek után már zavartalanul le kell érj a lifthez akkor is ha közben észrevettek.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A maghoz menet, mikor megyek le a lifttel és utána rámpa, ott van a bajság. Ott sehogy sem lehet elosonni mellettük?

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Tedd azt
Nehézségtől függetlenül az android tájolón mindenképp van lőszer a pörgetőbe. Amihez hozzájön még a mérnökségen is egy sztem. Így mire megvan a puska már legalább 3lőszered lesz mert mellette tuti van egy. Kétszer rémálmoztam elég volt 
Ez a moddolt verzió inkább agyfasz de jobb, legalább van mihez nyúlni.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hát köszönöm a tippeket, valami csak lesz.
Egyébként nem értem az egy lőszert, mire ideérsz lennie kellene 3-4lőszernek is hardon.
Nightmare-n tolom, lehet, hogy elhamarkodott döntés volt, de akkor is megcsinálom.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A biztonsági redőnyöknél felesleges megölni, simán kicselezhető a rohadék. Én megvárom míg elmegy a rádióhoz... mire visszatámolyog bőven felveszem a fegyót és még a kódot is beírom. Utána úgy szoktam, ha nem vesz észre akkor direkt bekapcsolom a rádiót hogy észre vegyen

Egyébként nem értem az egy lőszert, mire ideérsz lennie kellene 3-4lőszernek is hardon. A reaktoron ha nem tudod kicselezni a droidokat akkor azzal az állománnyal amivel bírsz tényleg reménytelen. Sotyából is egy tár minimum, revolver nem is elég egy tár. Egyébként vicces de néha én is szopok ott, mert amikor megy le a lift még semmi nem történik és a legközelebbi droid kapásból visszafordul. Ha pedig egy visszafordul az összes odamegy... ezért mondtam hogy ha felbasznak akkor robbantom, van miből

Egyébként ha ilyen szarul állsz de sikerül átvergődnöd a reaktoron és megvan a tisztítás is, a tranzitba szállás előtt menj vissza az egész gépészeti fedélzetre teljesen a legelejéig. Elég sokk cucc van újra akkor is ha előtte felszedtünk mindent és ilyenkor még nincs dög.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Szerintem is utol fogsz érni.

Én most jutottam a reaktor bevezető liftjéhez, kb. egy perce szedtem fel azt a forgós cumót, ami egy lövés temetés a droidoknak, kaptam hozzá egy, azaz egy db lőszert, amit ki is lőttem az ott ólálkodó beöltözött droidra, mivel a molotovjaimat kiröhögte, kb.
Most leereszkedtem a lifttel a reaktorhoz vezető rámpákig, de kb. instant halál.
Semmim nincs.
Lol.
De nem baj, nem vagyok az a feladós fajta.
Folyt. köv., bár hogy miképp, az még rejtély.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Sztem utol foglak érni

Ha nem teszek egy kitérőt a teljes orvosi létesítményben, és a szintetikán akkor már tegnap kielőztelek volna... az egész elérhető állomást bejártam, dög nélkül hogy teli legen a batyu. A reaktorban ha felbasznak a droidok akkor robbantani kell őket. Sokkoló már úgy elég volna a játék végéig ha a keményebb drodiokra is hatna... így lesz csak kettő normál a mérnökségen, a többit vagy robbantani kell vagy szétlőni. Több normál droidról nem tudok, max a Gemini létesítményben ha lesz kedvem oda is visszamenni. Ezt érdemes lett volna az Apolló előtt megtenni de mivel minden tele így nincs értelme... utána már csak akkor lehet ha dög is van. Mondjuk van egy szopató aréna ahol egyáltalán nem ér el dög, de akkor is drága kitérő... majd a reaktorban eldől mennyit fogyasztok, mert egyébként van lehetőség érintés nélkül átmenni a teljes reaktormagon, maintenance-n és vissza amikor a végén már 8 droid is van.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hát ez mind nagyon finoman hangzik, majd egyszer...
Amúgy most jutottam be a droid core-ba vagy hova, ahol le kell tenni a fegyvert.
Fingom nincs, mit kell csinálni, ide-oda kúszok a szervizalagutakon - itt az alagutakban is vannak ilyen képernyős mianevék, de még nem aktívak - a helymeghatározó lokátor vagy mi jórészt hasznavehetetlen. Mondjuk az androidok bambák, el tudok bujkálni előlük, de hogy merre-hova...
Na majd ma este rápróbálok még egyszer. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A mod neve agressive alien, de most átfutva a gépen lévő modok listáját van ettől még durvább.
Jelenleg, annyi a különbség hogy a dög lejön ha kell ha nem. A kitörésen a környezetvezérlésnél (sokkoló felvétele) például nem tudtam csak úgy felvenni a hűtőfolyadék hengert és betenni a rendszerbe.
Számítógépen matatok, dög leesik elbújok asztal mögé. Felmegy oda se érek az ajtóhoz, visszafordul leesik újra. Majd második próbára elérem a hengert, ismét leesik... átviszem a hengert berakom, éppen hogy átmegyek a másik helységbe ismét leesik. Áthuzagoló rendszer, ID felvesz de megint leesik. Valami csoda folytán elmentem a játékot és bejutok a szellőzőbe egyszerre... utána is hasonlóan finom. Mondanom se kell hogy később a beteggondozóban lévő rossz arcokat 2perc alatt eltakarította az útból, így csak bujkálnom kellett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ettől még durvábbnak ígérkezik az insane mod ha abban is állandóan leesik. Nem fordítottam a leírását még de futtában annyi hogy a dög látótere nagyobb és jobban hall, a dög az alsó szellőzőkben is alapból megjelenik, azaz amit mi is használunk - tehát nem csak akkor jön be ha észrevesz, előfordulhat hogy onnan jön ki vagy ha benne vagyunk elénk esik. A rejtőzködés kevésbé hatékony, nehezített fejtörők és pazarlóbb lángszóró...
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Áh, értem. Ezt az örökké lent mászkál módot hogy hívják amúgy vagy hogy lehet aktiválni?
Jó kis szopás, ahogy nézem, de azért egyszer talán...
Én most megyek az Apolló magba, illetve már bent vagyok...fegyver nélkül. Nice. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Az übernehéz mod esetünkben a kiszámíthatatlan dögöt jelenti. Nem a gyári beállításaival megy hanem egész máshogy, ennek ellenére a kommunikációról zavarmentesen lejöttem, de a lobby után a tranzitnál olyan szépen letakarította az engineering deck felől érkezőket hogy öröm volt nézni. Gyárilag ezen a szakaszon nem jön le csak ha zajt csapsz... de most magától lejött

Hardon nyomom egyébként, nightmare-n egy talán két medkit lenne még most. Androidhoz kell a medkit mert pisztollyal kb 2őt lehetne eltávolítani, ugyanakkor 6db van csak az odavezető úton - így kell a szervizkulcs. Visszafele kettőt nyírtam még ki, de hagytam a picsába készlethiány miatt + "nem volt bennük semmi". A reléállomáson dög mellett ugye se lőni se ütni nem lehet és vicces hogy a security surveillance-n visszafele ugyanúgy ott volt a két droid, és volt további kettő a relén - az utóbbi mondjuk normális. De a beléptetőkapunál nem kellett volna legyen.
A 1702 továbbra is katasztrófa, csak mászkál és mászkál, átmentem azért 1óra alatt de amikor középen kinyírt 1x onnan inkább legyalogoltam gyorsan aztán Kuhlman halála előtt szedtem össze a maradék cuccokat. Ez egy elbaszott szakasz, túl sokat van lent. Ha mindent fel akarsz szedni, akkor minden helységben 2-5perc és sok helység van

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
A kommunikáción az összes androidot szétvertem, már amíg engedte a medkit készlet - mondjuk így legalább van mit barkácsolni, egyébként fullon volna minden.
Most ez így nem teljesen tiszta nekem. Az übernehéz az a Nightmare-t jelenti, gondolom.
Az androidokhoz miért kell medkit?
Nightmare-n vagy hozzád érnek (és akkor úgyis meghalsz) vagy nem. Vagy rosszul értelmezek valamit? -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Na én is belefogtam az übernehéz moddal

A kommunikáción az összes androidot szétvertem, már amíg engedte a medkit készlet - mondjuk így legalább van mit barkácsolni, egyébként fullon volna minden. Visszafele már csendbe kellett lenni mert már van dög és totál kiszámíthatatlan... mint ha elsőre tolnám pedig már 400óra van benne lassan

Most elindulok a 1702-es kód irányába, itt viszont könnyebbségre számítok. Az android kiállítóteremmel kapcsolatban van egy pazarló EMP mentes megoldásom ha nem akarsz várni - amint működésbe lépnek, 1-2 csőbombával orvosolható a probléma és már meg is van a kulcskártya

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszönöm a részletes leírást. Végül nem mentem vissza.
Lusta voltam. (Későbbi végigjátszásra azért még jó lesz ez a guide, elraktározva.). 
Most az android kiállító termen - vagy min - vagyok túl. Kinyitottam nekik a gázcsövet, 3 emp-aknámba került, mire megfektettem az összeset, meg sok csapkodásba, de sima ügy volt, elsőre. Persze itt sok volt a felvehető cucc is.
Haladunk tovább.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Asszem az androidtárolóba visszalehet jutni ezzel a felszereltséggel a molotovért. A Scimed tranzitról el kell indulni a San Cristobal irányába azon az útvonalon amikor a trauma kitért mentél, csak nem az első hanem a távolabbi liftet kell használni. Ez felvisz a szintetikus folyadéküzembe, el kell menni a megfigyelő platformig, ott egy létra levisz a feldolgozóba, a túlsó végén lévő lift visz a szintetikus raktárba. Itt egyenesen végig és a targoncánál balra egy hosszú folyosó visz a komponens raktárhoz és androidtárolóhoz. A komponensraktár előtt balra lesz egy iroda, ott kell lenni a molotov tervrajzának ami elvileg már továbbfejlesztés is. Egyébként ha füstbombád sincs, vagy fejlesztés kell akkor visszafele a procedúra megfigyelőn a telefonos helységben keresd.
Csőbomba kacifántos, mert az egész orvosi létesítményt lezárta Marshal a szellőző aknát meg Kuhlman. Ide csak akkor jöhetsz ha előtte átmentél az egész reaktoron mert bár jóval előtte meglesz az ionvágó, de mivel az Apolló mag csak egyirányú így nem mehetsz vissza

Mindazonáltal az Anesidorára való átszállás előtt már megejtheted. Ekkor a mentőkomp hangárok előtt az egyik lift felvisz a crisis stabilization unitbe és ott egyből balra majd a körfolyosón jobbra ott lesz a csőbomba. Mondanám azt hogy nézz szét de két android is kószál majd, és ha netalán lejön a dög is közben akkor aligha jössz ki onnan élve

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszi.
Amúgy innen és most ezekre a helyekre vissza tudnék menni?
(Na jó, az androidok kikerülése nélkül nyilván nem, de most nem is úgy kérdezem, hanem általában).Egyébként most, hogy gondolkodom rajta, elképzelhető.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Ezek szerint semmid nincs? Akkor szarban vagy

A Molotov az a 2505 kódnál tűnik fel elsőként, ez a security desk, a kórház alsó szintjén a kitörés küldetésben - trauma kit. Utána asszem a Seegson szintetikán az egyik irodában a komponens raktár előtt tűnik fel. Csőbomba hamarább van, a 1702 kód után az első mentéshelyen a szobában. Utána is feltűnik a privát szobáknál egy ágyon.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Ok, majd dobj egy képet.
Hát ma sem jutottam tovább, igaz csak háromszor próbáltam, más dolgom volt...
Mondjuk dobható cuccom nincs semmi, mert az első emp-hez hiányzik még egy alkatrész, a molotov tervrajzát meg elhagyhattam valahol (mivel hogy nincs, elmentem mellette). Dobható robbanós bombám sincs, mármint a tervrajza.
Szerintem osonásban kell gondolkodnom, más opció nincs, esetleg egy-két megállító lövés lehet, hogy bele fog férni, de kill'em all biztos nem. Másodszorra jobban kell figyelnem majd. -
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Á, a jó öreg terelgetős módszer. Dead Space-ben bevált, de itt eszembe sem jutott.
Megjátsszuk, köszike.A system beállításokra most szükségem van, a játékok most egyben tesztként is szolgálnak stabilitásra, szóval ja. A crt meg "kicsi". (22 col). (Nem bízom a szintetikus tesztekben).
De ha zavaró, akkor ha legközelebb lövök screenshotot, majd igyekszem nem elfelejteni ezt.

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Tudom melyik rész ez, ha előtte semmit és tényleg semmit nem használsz akkor már van annyi molotov és pipe hogy ha 2-3 droidot összecsalogatsz, akkor egy dobással felrobban mind

Nekem ez a rész mindig is könnyű volt, a köcsög biztonságiak amelyiknél revolver van az tényleg halál még sima hardon is.
Egyébként én azt a rivatuner kijelzőt kicsit moderálnám mert eléggé belóg a képbe, nekem sokkal kevesebb helyen mutatja a legfontosabb paramétereit a gépnek.
-
Weareus
addikt
Két napja próbálkozom a galériás-androidos résznél, sikertelenül. Mondjuk csak napi 1-2 órát játszom, szóval menni fog az azért...
Arra már rájöttem, hogy lőszer nélkül kell megcsinálom.
Hiába van 550 nafta a throwerben, 6 golyó a pisztolyban, 4 a shotiban, ezen a fokozaton sokat birnak a szintetikusok, nem elég rájuk.
Arról nem is beszélve, ha megragadják a grabancomat, instakill, töltés.
Na de nem adjuk fel.
Ma este továbbjutok. -
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Hogy élvezetes volt-e?
Hát igen. Nem kis meglepetés volt a stílusod. Teljesen "életszerű" és tetszett.
A karantén-létrehozásnál, amikor a zajkeltővel becsaliztad a xeromorfot, hát ott kamilláztam, mint a moziban.
Kipróbálós lesz...(Mondjuk mekkora poén lett volna a készítőktől, hogy egy ilyen akciót egy "you win" és "end of the game" felirattal jutalmaz.
)Ma folytatom a mozit...

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére

Megvan a ma esti program.
Feliratkoztam.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen, a reaktoros rész az rázósabb kissé.
Most jövök rá, hogy tkp. nekem itt most nem is kell spórolósra vennem a figurát (már ami a tárban lévő lőszermennyiséget illeti) a shoti, a lángszóró és a pisztoly esetében.
Pisztolyban 6 db, shotiban 4 db, a lángszóróban meg 550 (500 + 50) egység nafta van.
Szerintem ezeket csontra ki is lőhetem, mert ez után a rész után jön a központi computeres rész, ahová amúgy is csak úgy lehet bemenni, hogy weaponless...Spidinél én ott akadtam ki, amikor próbáltam utánozni a videói alapján azt a részt, amikor felveszi a hacker készülékhez a javítóáramkört és visszaér a nagy galériába, ahol éppen az alien fogyasztja az úri közönséget.
Itt ugye csak a lifthez kell menni, hack és spuri.
Hát pont úgy csináltam, ahogy ő és a dög mindig megevett.
Nem szórakoztam a kódfejtővel, nagyon gyorsan csináltam, pont akkor indultam, amikor ő, és mégis eledel lettem.De nem tudom, na.
Szívesen megnézném a végigjátszásodat, ha kapok egy linket.

Az a moddolt kampány engem is érdekelni fog szvsz, de még később.

Fejlődni kell.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A galéria az semmi - a reaktor, na az már valami

Régen néztem Spidi videóit én is a kiakasztás után, de az sztem berheli a játékot. Úgy nem lehet gyári beállítással menni. Az enyémeket is javaslom majd csekkolni, mert próbáltam gördülékenyen haladni

Ha beüt a tél tervezek egy semmit nem lövős/dobálós kampányt, vagy egy moddolt kampányt ahol a dög mindig lejön függetlenül a zajongástól. Ez a játék 90%-át megnehezíti de a 1702-es kódot sztem megkönnyíti majd. Ott ha nem sprintelem le, szinte lehetetlen haladni ha minden szobába benézős módba akarok menni, mert a dög az idő 95%-át lent tölti. Sehol nincs ilyen, max a végén a vontató platformon, de ott már két dög mászkál

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igazából most, hogy mondod, úgy rémlik, nem is lőttem.
Eddig ok. volt, de most vajúdok annál a résznél, amikor egy szervizalagúton átmászva lehet tovább jutni és utána aktiválni kell egy generátort, majd az ajtón átmenve a galérián tovább kell jutni, miközben tűzharc van az androidok és a legénység között.
Nem mondom el, hányadszorra próbálkozom, de eddig fail.
Megnéztem Spidi Gonzales-t is a yt-on, de az egy állat, így nem lehet játszani, legalább is nekem nem megy.
Mindegy, megyek is, mert öt perce nem játszom és elvonási tüneteim vannak.
Csapónemtudomhányadikdesok.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Tényleg, ez érdekes, amiket írsz. A jogdíj, mint költség, elkerülte a figyelmemet, pedig nyilván nem filléres tételekről beszélhetünk.
Meg a Colonial, igen, az azért odavert a hírnévnek rendesen.
Na, 17-kor end of shift, megyek és küzdök az androidokkal, sikerült visszakecmeregnem az űrön keresztül a zuhanó egységből az állomásra és felvettem a shotit.
Megpróbálom lopakodósra venni a figurát, mert ezekbe a szintetikusokba még a golyót is sajnálom.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Az a baj hogy a SEGA azt hitte, hogy a Colinial Marines után egyből ezerszeres bevételt fog elérni egy Alien játékkal. Vagy nem tudom mi volt a terv, de a Colonial az eredeti állapotában, mármint ahogy kijött - mert a demó önmagában többet ér mint az egész játék szvsz - akkora pofon volt a rajongóknak hogy ilyet sztem az egész ipar nem látott. Adtak ki DVD patch-et és még így is elmarad a demótól. Pedig az LV426-ban óriási potenciál van, ha összerakták volna az egészet úgy mint a demó, akkor az Isolation kétséges hogy legyőzi tudásban és élményben is. Jelenleg szarrá moddolva úgy nagyjából elvan vele az ember, de látszik rajta hogy azok a részek amik nincsenek elkótyavetyélve azok adják, a grafika meg hát erősen vitatható. Van még pár apróság de azokra már úgyis legyint az ember, ilyenek az Isolationben is vannak.
Egyébként az Isolation esetében sztem nem is annyira a játék megírása a költség hanem az a tömérdek anyag ami a Century Fox-tól rendelkezésre állt. Jó hogy egy rész erejéig nem térült meg. Ez egy 3részes kampánnyal térülhetett volna meg, mert eleve a másik két részre is megvan az alapanyag és ha időben 2-3év alatt kijönnek akkor új motor sem kell. Gyakorlatilag új pályákkal, sztorit folytatva és persze apró módosításokkal ez a motor még ma is adja.
Sebaj, legalább ez is be van úgy fejezve hogy tuti folytatás lesz, de arra már nem volt ész hogy ha ennyire pénzéhség van akkor egy DLC-re valót még megírni és 1év múlva odabaszni a rajongóknak. Sőt ha az IGN demót feltennék a Steam-re mondjuk 5€ értékben egy percig sem gondolkodnék rajta hogy megvegyem - sztem sokan rákattannának mert az is adja. Ott a leválasztható laboros küldetést nyomod csak nincs lángszóró és a detektor is egy kezdetleges valami plusz van pár Alien ficsör benne amit a főjátékból egyszerűen kifelejtettek. Ez sztem még csak pénzbe sem kerülne mert még a főjáték előtt kész volt, a Steam nem tudom mennyit kér egy játékért de sztem nem annyit hogy ne érje meg.
-
Weareus
addikt
Kár, hogy nem folytatják, nem tudom, mi volt a tervezett mennyiség, amit szerettek volna eladni, de itt - 2015-ben - 2,1 m eladott példányról beszéltek, ha most csak azt nézem, hogy 300 ft egy dollár és most 60 dollár 1 példány, akkor alaphangon 38 milliárd forintról beszélünk, de biztos vagyok abban, hogy ez azóta még nőtt.
Amit nem tudok, hogy mennyibe kerül egy ilyen játék fejlesztése, de gondolom, nem két forint.
Arról sem szólt sajnos a cikk, hogy ez a bevétel az összes platform együtt vagy nem, de én úgy gondolom, hogy a bruttó.
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nekem a Nyolcadik utas a halál a kedvencem, az még igazi horror, a Bolygó neve halál már inkább akció. Hála istennek, hogy az AI is ebben az atmoszférában íródott.
A filmeket rengetegszer láttam én is, amikor a Ny.U.a halált először játszották a mozikban nálunk, a jegyszedő néni titokban engedett be, mert a mozis megölt volna, hogy mit keresek ott 18 alatt.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Hát egy Isolation után kész katasztrófa a Colonial, de szokható. Be kell állítani modokkal egy csomó dolgot és akkor nézhetőbb a kép. Én szeretem azt is, de az igazsághoz hozzátartozik hogy régen annyiszor megnéztem a Bolygó neve halált, hogy mindkét szinkronos változatot elbeszélném fejből

A Nyolcadik utasból már az újat néztem, azt tudom csak

-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az az Aliens colonial marines lesz.
Még nem próbáltam, de biztos nincs olyan jó, mint az AI. -
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszönöm, lehet, hogy élek vele, de majd idővel.
Most épp kilöktek a kedves kollégák egy kabinba a bolygó felé zuhanok és ott van velem a kedves alien is, csak hogy nehogy hiányoljam.
Volt pár halálom eddig és ezen a nehézségi szinten kb. minden kinyitható doboz és tárolószekrény üres.
-
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Nem az első végigjátszásom, csak ezen a fokozaton első, úgy értettem, lehet, hogy hülyén fogalmaztam.
Így azért már nem olyan nehéz, bár koránt sem tudom a pályákat kívülről, van, hogy asztalok alatt lapítok (mert eltévedtem) és számolom az alien farkán a rücsköket, amíg ott sétál körülöttem és közben szuggerálom (halkan motyogva): nem eszel meg, nem eszel meg, nem vagy éhes, rágós vagyok, tovább mész, nincs itt semmi érdekes...
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Több helyszín is van ahová csak gázmaszkkal lehet bemenni. Többnyire Nostromo logot vagy csak Nostromo logot rejtenek... Az állomás 90%-a szabadon bejárható azután is ha meglesz a gázmaszk, de te most komolyan az első tolást a legnehezebb módon térkép, stb. nélkül nyomod?

-
Weareus
addikt
Jól kiüresedett a topik. Azért megkérdezem, hátha benéz valaki. Elkezdtem első nightmare végigjátszásomat, jó kevés cuccot ad a játék, de végül is elvagyok.
Ami érdekelne, hogy van egy szoba, ahová nem tudok bemenni, mert hősünk megfullad. Ez a liftjavítós-androidos résznél van, közvetlenül a medkitcsomagos rész után.
Kérdésem: a játék későbbi részénél van olyan szitu, mikor visszakerülhetek erre a pályarészre és mondjuk van maszkom? -
Weareus
addikt
4k-s gépigényről tud valaki valamit?
Úgy értem egy 60 Hz-es 4k-s monitoron mekkora vga kell alá, hogy ne röccenjen be full beállításokon?
A proci I7 4790k 32 gb rammal. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Ga3rieL
üzenetére
A Nostromo DLC-k azok az ALIEN filmből valók, kár kihagyni őket, ott asszem pontgyűjtés sincs.
A többi DLC valóban pontgyűjtős de ami ponttáblák vannak 280.000-300.000 pontokkal, azt kikapcsolt döggel végig sprintelve érték el. Döggel 100.000-150.000 pontot lehet elérni maximum. És mindegyik mutat egy kicsit a Torrens érkezése előtti állapotokról. Úgyhogy vedd meg a játékot magát, és ha jó a buli vedd meg a DLC szekciót is.
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Jó. de az nem olyan előzmény mint pl. az Outlastnak a whistleblower dlc-je, ami tényleg megmutassa, mi volt azelőtt a helyzet előtt amibe utána belekerült az újságíró vagy kicsoda. Nem? Ez csak olyan pontgyűjtés, a többi játékoskkal szemben ezekszerint.Hogy ki, hogy teljesít.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali.
Remélem tud valaki segítő infót adni. Mégpedig arra,hogy elég csak az alap Alient megvenni, amibe csak a story van? Vagy a többi összes dlc kötődik hozzá a storyhoz is vagy annak az előzményeit is tartalmazza valamelyik DLC ? Mert ha egyik sem a történet előzménye akkor szerintem elég csak magába megvenni, ahol a story mód van. Várom a segítő válaszokat.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Az a baj hogy jelenleg nincs olyan dög már amitől megijednék... most a szellemvideók a tutik, de sztem azok is csak azért mert akár kamu akár nem, nincs interakció csak megy a film. Itt azért csak el lehet futni, bújni vagy éppen visszalőni valamivel
-
Weareus
addikt
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Heh
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
jaja én pont a numpadtól vagyok zavarba soha nem használtam még semelyik játékban semmire.De nem gond megszokom megint.
Most van időm mert éppen gatyát mosok.rámugrott a kis édes
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Nem azért írom, hanem mert a számsoron az életbe nem próbáltam. Első perctől kezdve numpad-on írtam mindet, így lenézni se igazán kell. Van ahol azon az egy másodpercen múlik
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Jaja numpad bocs,hogy nem szakmai neveztem

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Numpad ugye?

Nekem sose tűnt fel a probléma, igaz mindig numpaddal írtam a kódokat
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Rájöttem az oldalsó számsoron működik csak...
-
kovaszoskeny
aktív tag
Hali ismét elővettem egy második végigjátszásra.?Magyarításaal tolom.
A problémám mint régen akkor rájöttem mi volt de már nem emlékszem az ajtóknál nem tudok 0át beütni.Mi a megoldás?Köszi
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Csak azt nem fogom fel hogy megvan motor, mindenféle jogok, stáb (utóbbi akkor már csak volt), sztem a költség kisebbik hányada volna az új helyszíneket összehozni és a sztorit megírni. Számomra az is elképzelhetetlen hogy amikor kiadták a játékot semmi nincs a Torrensről való kilökődés után.
Bár manapság bármi előfordulhat, a józan ész sztem azt diktálná hogy ilyenkor lennie kellene 2-3órás további gameplay-nek pontosan amiatt hogy ha elkaszálják akkor legalább egy DLC-s befejezésre való meglegyen. Mondjuk a HL2 szériánál pont volt, de mindkét esetben adtak a szarnak egy pofont mert ott is a cliffhanger ugye.
Arra meg már nincs ész ha már annyira szarul állnak anyagilag hogy 1-2dodóért a demót is feltegyék steam-re. Sztem aki a fő játékot megvette és elégedett volt a demót is megvenné mert kicsit más és meglátásom szerint JOBB mint a végleges game. Na mind1 azért reménykedjünk a 6év huzavonába ez még belefér
-
cyberkind
félisten
Alien: Isolation 2 - szomorú híreink vannak a folytatás kapcsán
Akkor ez is ennyi vót'.
Durva ez így a Forza DLC-s hír után, nem is tudom melyik szarabb.

-
kat10
tag
https://sg.hu/cikkek/jatek/124974/keszul-az-alien-isolation-2
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Az eddigi intrók alapján nyugodtan elkönyvelhetjük hogy van az Alien és az Aliens a többi csak próbálkozás vagy demo

Egyébként meg nem mondom most mennyi van a Colonial-ba de nekem is több mint 60óra ez tuti. Néha jól esik végiglőni az egész gémet, főleg hogy ahhoz a speckó gránátvetőhöz annyi lőszer van hogy tényleg végig lehet tolni csak azzal a cuccal
Isolation-be meg van vagy 300óra és tovább gyűlik ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a saját sztori legalább olyan akciódús mint az Aliens csak itt elkezdődik a HL incidens egy különleges osztag szemszögéből aki azért megy a BlackMesa-ba hogy rendet tegyen. Többé kevésbé sikerül, és már épp indulnának vakációzni amikor jön a HL2 incidens, és egy különleges megbízatás keretében belopódzanak a Citadellába majd annak teljesítése után megszakad a kapcsolat az anyahajóval. Az EP2 eseményei után végül nagy nehezen kapcsolatot teremtenek a fennmaradtakkal és egyéb módon lehozzák a kis csapatszállító hajót aztán egy véres földközeli űrállomási csata után, folytatják az utat az anyahajó felé amivel az evakuált legénységet villámgyorsan felveszik és a Sevastopol felé veszik az irányt - 2év alatt oda is érnek a fénynél is gyorsabb utazással

Közben az emberiség végleg elbukik a Földön a társulás és az idegenek veszik át az uralmat, és fő céljuk az emberiség totális kiirtása. Csak azok maradnak életben akik elrejtőznek mindenféle mélyűri állomásokon, mint amilyen a Sevastopol. Ja és közben a Predatorok szövetségeseink lesznek mert a HL féle idegenek oda is teleportálgatnak és ezt nagyon nem nézik jó szemmel. Annyira nem hogy még saját technológiákat is adnak néhány nagyobb maroknyi túlélő kezébe, hogy majd egyszer egy intergalaktikus háború keretében megszüntessék ezt a társulási problémát

-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Én a helyükben kiadtam volna egy DLC-t ami csak Axel-ről szól, hogy miként sikerült túlélnie ezt az egészet amíg velünk nem találkozott, de ez is kimaradt.
Dettó ugyanilyen sztori van nálam is, ezekből lehet jó játékot és filmet kihozni, de sokaknak nem tetszett a bujkálás és megunták meg a többi, a GS cikknél is ez van a kommenteknél, hogy valakinek sikerült 80 órát a Colonial-ba tennie, ezt meg nem tudom érteni, hogy miként mert én ugyan csak egyszer toltam ki ami jó régen volt de az a játék nem tudom mi, azóta újrakezdtem és normal-on nem tudom kitolni egyedül, pedig nem vagyok béna, ennek ellenére valakinek vagy inkább sokaknak az a rohadt akcióorgia kell, mi meg maradjunk meg a sok évenkénti minőségi 1-2 horrornál, annyi de annyi potenciál van ebben a koncepcióban, ahogy filmként is, ennek ellenére még most se derült ki közel 40 év után, hogy a Space Jockey honnan a toszból jött illetve őket ki vagy mit csinálta, a hajókról nem is beszélve és a többi, még a játékok se mentek bele ezekbe, nagyon nagy reményt fűzök az új filmhez de ha ezzel is úgy megszopatnak mint a Prometheus-szal akkor nekem az Alien a filmekben csak 1-2-ig megy és kész mert ez vicc ami ezzel a szériával van/volt.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
A lövölde az meg is volt a Colonial Marines verzióval nem?

Egyébként olyan epikus sztori van a fejemben hogy ha azt játékra/filmre vinnék igencsak adná. Benne volna a HL széria kompletten egy eddig ismeretlen szereplő/k szemszögéből, aztán addig alakulnának a dolgok míg néhány túlélő a Sevastopol állomáson köt ki mondjuk az Isolation történései előtt 40-50évvel. Nem tudni hogy akkor megvan e már az állomás

-
cyberkind
félisten
válasz
Weareus
üzenetére
Igaz csak pletyka de itt azt írják, hogy lehet még 2. rész, illetve benne van egy bő 2 éves eladás adat, én valami 4-5 millióra emlékszem de az későbbi becslés volt.
Én nagyon remélem, hogy jön, ha több nem is de legalább fejezzék be mert ennél jobb Alien játékunk soha se lesz. Nagy-nagy klasszikusok a régi AvP-k, nekem főleg az ember kampány tetszett mert félelmetes volt de semmi több, és sajnos sokan a 3. AvP után szintén valamilyen agyatlan, szar lövöldét vártak, pedig ez az igazi Alien, ez a széria mindig is horror volt és nem akcióorgia mint a 2 ami szintén egy remek film.
-
milkabrams
őstag
Miért van az, hogy indítom a játékot és az fogad, hogy a monitor látszólag lecsatlakozott a vga-ról?
giga hd 7770, driver legfrissebb. A hangokat viszint hallom a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- No Rest for the Wicked
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Home server / házi szerver építése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)