Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cyberkind

félisten

válasz SchumiBácsi #1304 üzenetére

Én a helyükben kiadtam volna egy DLC-t ami csak Axel-ről szól, hogy miként sikerült túlélnie ezt az egészet amíg velünk nem találkozott, de ez is kimaradt.

Dettó ugyanilyen sztori van nálam is, ezekből lehet jó játékot és filmet kihozni, de sokaknak nem tetszett a bujkálás és megunták meg a többi, a GS cikknél is ez van a kommenteknél, hogy valakinek sikerült 80 órát a Colonial-ba tennie, ezt meg nem tudom érteni, hogy miként mert én ugyan csak egyszer toltam ki ami jó régen volt de az a játék nem tudom mi, azóta újrakezdtem és normal-on nem tudom kitolni egyedül, pedig nem vagyok béna, ennek ellenére valakinek vagy inkább sokaknak az a rohadt akcióorgia kell, mi meg maradjunk meg a sok évenkénti minőségi 1-2 horrornál, annyi de annyi potenciál van ebben a koncepcióban, ahogy filmként is, ennek ellenére még most se derült ki közel 40 év után, hogy a Space Jockey honnan a toszból jött illetve őket ki vagy mit csinálta, a hajókról nem is beszélve és a többi, még a játékok se mentek bele ezekbe, nagyon nagy reményt fűzök az új filmhez de ha ezzel is úgy megszopatnak mint a Prometheus-szal akkor nekem az Alien a filmekben csak 1-2-ig megy és kész mert ez vicc ami ezzel a szériával van/volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés