Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz Weareus #1337 üzenetére

Az a baj hogy a SEGA azt hitte, hogy a Colinial Marines után egyből ezerszeres bevételt fog elérni egy Alien játékkal. Vagy nem tudom mi volt a terv, de a Colonial az eredeti állapotában, mármint ahogy kijött - mert a demó önmagában többet ér mint az egész játék szvsz - akkora pofon volt a rajongóknak hogy ilyet sztem az egész ipar nem látott. Adtak ki DVD patch-et és még így is elmarad a demótól. Pedig az LV426-ban óriási potenciál van, ha összerakták volna az egészet úgy mint a demó, akkor az Isolation kétséges hogy legyőzi tudásban és élményben is. Jelenleg szarrá moddolva úgy nagyjából elvan vele az ember, de látszik rajta hogy azok a részek amik nincsenek elkótyavetyélve azok adják, a grafika meg hát erősen vitatható. Van még pár apróság de azokra már úgyis legyint az ember, ilyenek az Isolationben is vannak.

Egyébként az Isolation esetében sztem nem is annyira a játék megírása a költség hanem az a tömérdek anyag ami a Century Fox-tól rendelkezésre állt. Jó hogy egy rész erejéig nem térült meg. Ez egy 3részes kampánnyal térülhetett volna meg, mert eleve a másik két részre is megvan az alapanyag és ha időben 2-3év alatt kijönnek akkor új motor sem kell. Gyakorlatilag új pályákkal, sztorit folytatva és persze apró módosításokkal ez a motor még ma is adja.

Sebaj, legalább ez is be van úgy fejezve hogy tuti folytatás lesz, de arra már nem volt ész hogy ha ennyire pénzéhség van akkor egy DLC-re valót még megírni és 1év múlva odabaszni a rajongóknak. Sőt ha az IGN demót feltennék a Steam-re mondjuk 5€ értékben egy percig sem gondolkodnék rajta hogy megvegyem - sztem sokan rákattannának mert az is adja. Ott a leválasztható laboros küldetést nyomod csak nincs lángszóró és a detektor is egy kezdetleges valami plusz van pár Alien ficsör benne amit a főjátékból egyszerűen kifelejtettek. Ez sztem még csak pénzbe sem kerülne mert még a főjáték előtt kész volt, a Steam nem tudom mennyit kér egy játékért de sztem nem annyit hogy ne érje meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés