Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Az a baj hogy a SEGA azt hitte, hogy a Colinial Marines után egyből ezerszeres bevételt fog elérni egy Alien játékkal. Vagy nem tudom mi volt a terv, de a Colonial az eredeti állapotában, mármint ahogy kijött - mert a demó önmagában többet ér mint az egész játék szvsz - akkora pofon volt a rajongóknak hogy ilyet sztem az egész ipar nem látott. Adtak ki DVD patch-et és még így is elmarad a demótól. Pedig az LV426-ban óriási potenciál van, ha összerakták volna az egészet úgy mint a demó, akkor az Isolation kétséges hogy legyőzi tudásban és élményben is. Jelenleg szarrá moddolva úgy nagyjából elvan vele az ember, de látszik rajta hogy azok a részek amik nincsenek elkótyavetyélve azok adják, a grafika meg hát erősen vitatható. Van még pár apróság de azokra már úgyis legyint az ember, ilyenek az Isolationben is vannak.
Egyébként az Isolation esetében sztem nem is annyira a játék megírása a költség hanem az a tömérdek anyag ami a Century Fox-tól rendelkezésre állt. Jó hogy egy rész erejéig nem térült meg. Ez egy 3részes kampánnyal térülhetett volna meg, mert eleve a másik két részre is megvan az alapanyag és ha időben 2-3év alatt kijönnek akkor új motor sem kell. Gyakorlatilag új pályákkal, sztorit folytatva és persze apró módosításokkal ez a motor még ma is adja.
Sebaj, legalább ez is be van úgy fejezve hogy tuti folytatás lesz, de arra már nem volt ész hogy ha ennyire pénzéhség van akkor egy DLC-re valót még megírni és 1év múlva odabaszni a rajongóknak. Sőt ha az IGN demót feltennék a Steam-re mondjuk 5€ értékben egy percig sem gondolkodnék rajta hogy megvegyem - sztem sokan rákattannának mert az is adja. Ott a leválasztható laboros küldetést nyomod csak nincs lángszóró és a detektor is egy kezdetleges valami plusz van pár Alien ficsör benne amit a főjátékból egyszerűen kifelejtettek. Ez sztem még csak pénzbe sem kerülne mert még a főjáték előtt kész volt, a Steam nem tudom mennyit kér egy játékért de sztem nem annyit hogy ne érje meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- HP EliteBook 630 G10 13.3" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Eladó i5 4690k + Z97M + 16GB DDR3 + 240GB SSD + táp + ház
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz
- Intel 1851-es Procik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest