Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz Weareus #1361 üzenetére

A mod neve agressive alien, de most átfutva a gépen lévő modok listáját van ettől még durvább.

Jelenleg, annyi a különbség hogy a dög lejön ha kell ha nem. A kitörésen a környezetvezérlésnél (sokkoló felvétele) például nem tudtam csak úgy felvenni a hűtőfolyadék hengert és betenni a rendszerbe.

Számítógépen matatok, dög leesik elbújok asztal mögé. Felmegy oda se érek az ajtóhoz, visszafordul leesik újra. Majd második próbára elérem a hengert, ismét leesik... átviszem a hengert berakom, éppen hogy átmegyek a másik helységbe ismét leesik. Áthuzagoló rendszer, ID felvesz de megint leesik. Valami csoda folytán elmentem a játékot és bejutok a szellőzőbe egyszerre... utána is hasonlóan finom. Mondanom se kell hogy később a beteggondozóban lévő rossz arcokat 2perc alatt eltakarította az útból, így csak bujkálnom kellett ;]

Ettől még durvábbnak ígérkezik az insane mod ha abban is állandóan leesik. Nem fordítottam a leírását még de futtában annyi hogy a dög látótere nagyobb és jobban hall, a dög az alsó szellőzőkben is alapból megjelenik, azaz amit mi is használunk - tehát nem csak akkor jön be ha észrevesz, előfordulhat hogy onnan jön ki vagy ha benne vagyunk elénk esik. A rejtőzködés kevésbé hatékony, nehezített fejtörők és pazarlóbb lángszóró...

Új hozzászólás Aktív témák