Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SchumiBácsi

őstag

válasz Weareus #1359 üzenetére

Az übernehéz mod esetünkben a kiszámíthatatlan dögöt jelenti. Nem a gyári beállításaival megy hanem egész máshogy, ennek ellenére a kommunikációról zavarmentesen lejöttem, de a lobby után a tranzitnál olyan szépen letakarította az engineering deck felől érkezőket hogy öröm volt nézni. Gyárilag ezen a szakaszon nem jön le csak ha zajt csapsz... de most magától lejött :D

Hardon nyomom egyébként, nightmare-n egy talán két medkit lenne még most. Androidhoz kell a medkit mert pisztollyal kb 2őt lehetne eltávolítani, ugyanakkor 6db van csak az odavezető úton - így kell a szervizkulcs. Visszafele kettőt nyírtam még ki, de hagytam a picsába készlethiány miatt + "nem volt bennük semmi". A reléállomáson dög mellett ugye se lőni se ütni nem lehet és vicces hogy a security surveillance-n visszafele ugyanúgy ott volt a két droid, és volt további kettő a relén - az utóbbi mondjuk normális. De a beléptetőkapunál nem kellett volna legyen.

A 1702 továbbra is katasztrófa, csak mászkál és mászkál, átmentem azért 1óra alatt de amikor középen kinyírt 1x onnan inkább legyalogoltam gyorsan aztán Kuhlman halála előtt szedtem össze a maradék cuccokat. Ez egy elbaszott szakasz, túl sokat van lent. Ha mindent fel akarsz szedni, akkor minden helységben 2-5perc és sok helység van :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés