- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igen, a reaktoros rész az rázósabb kissé.
Most jövök rá, hogy tkp. nekem itt most nem is kell spórolósra vennem a figurát (már ami a tárban lévő lőszermennyiséget illeti) a shoti, a lángszóró és a pisztoly esetében.
Pisztolyban 6 db, shotiban 4 db, a lángszóróban meg 550 (500 + 50) egység nafta van.
Szerintem ezeket csontra ki is lőhetem, mert ez után a rész után jön a központi computeres rész, ahová amúgy is csak úgy lehet bemenni, hogy weaponless...Spidinél én ott akadtam ki, amikor próbáltam utánozni a videói alapján azt a részt, amikor felveszi a hacker készülékhez a javítóáramkört és visszaér a nagy galériába, ahol éppen az alien fogyasztja az úri közönséget.
Itt ugye csak a lifthez kell menni, hack és spuri.
Hát pont úgy csináltam, ahogy ő és a dög mindig megevett.
Nem szórakoztam a kódfejtővel, nagyon gyorsan csináltam, pont akkor indultam, amikor ő, és mégis eledel lettem.De nem tudom, na.
Szívesen megnézném a végigjátszásodat, ha kapok egy linket.

Az a moddolt kampány engem is érdekelni fog szvsz, de még később.

Fejlődni kell.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Asus Zenbook UX563 i7-10G I 16GB I 512SSD I GTX1050 I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SAPPHIRE RX 7700 XT 12GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- EliteBook 840 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DJI Avata 2, Goggles 3, RC Motion 3, 1 év Care Refresh gari
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest