Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
A biztonsági redőnyöknél felesleges megölni, simán kicselezhető a rohadék. Én megvárom míg elmegy a rádióhoz... mire visszatámolyog bőven felveszem a fegyót és még a kódot is beírom. Utána úgy szoktam, ha nem vesz észre akkor direkt bekapcsolom a rádiót hogy észre vegyen

Egyébként nem értem az egy lőszert, mire ideérsz lennie kellene 3-4lőszernek is hardon. A reaktoron ha nem tudod kicselezni a droidokat akkor azzal az állománnyal amivel bírsz tényleg reménytelen. Sotyából is egy tár minimum, revolver nem is elég egy tár. Egyébként vicces de néha én is szopok ott, mert amikor megy le a lift még semmi nem történik és a legközelebbi droid kapásból visszafordul. Ha pedig egy visszafordul az összes odamegy... ezért mondtam hogy ha felbasznak akkor robbantom, van miből

Egyébként ha ilyen szarul állsz de sikerül átvergődnöd a reaktoron és megvan a tisztítás is, a tranzitba szállás előtt menj vissza az egész gépészeti fedélzetre teljesen a legelejéig. Elég sokk cucc van újra akkor is ha előtte felszedtünk mindent és ilyenkor még nincs dög.
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Szemüveges topik
- Robot fűnyírók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest