- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Visszatértem ehhez a telóhoz, milyen ROM-ok mennek mostanában? Valami stabil-ra gondoltam, és örülnék ha nem merülne le fél nap alatt a telefon
.
-
Christian79
tag
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy nejem telefonját vinném szervízbe, de H1N1 5.3 volt rajta, ICS bootloaderes. Letöltöttem egy decemberi t-mobilos visszaállítást, amit CWM-ből fel is tettem, de bootoláskor csak az alcatel logóig jut. Próbáltam 2 visszaállítást is, de ugyan az a helyzet. Tavaly decemberben FOTA-n lett frissítve. Mit rontottam el?
-
szinimini
senior tag
Sziasztok.
Mostanában a memóriakártáymat nem mindig ismeri fel sajnos a telom,de ha pl újra indítom vagy ha ki be teszem akkor elmúlik a probléma,de még akkor is megszokott szünni ha nem csinálok semmit se.
Erre esetleg tudnátok valamit mondani,hogy mit csináltak?!
Köszi előre is -
x1port
addikt
válasz
Milestone2 #16395 üzenetére
Köszi Nektek!
Akkor így nem is szentségelek,hogy a Telenor nem frissít
-
x1port
addikt
Üdv!
Van egy Telenoros ot 995-ünk. Amikor megvettük januárban akkor 2.3 volt rajta de egyből frissített 4.0-ra.
Nézegettem itt a fórumon,hogy jött ki hozzá nemrég valami update.
Tényleg? Vagy ne is keressem?
Használtam a keresőt de konkrét válasz nem találtam rá sehol.
Köszi -
pucz
senior tag
Nagyon nem tudom életre bírni PC alatt a teló tárhelyét...
Próbáltam már azt, amit itt tanácsolt mindenki. De semmi...Vót minden port csere, driverek hada, és stb...tipp?
cm, persze...
-
törölt tag
Egy kis cm10.1 tapasztalat: ütemezők közül a jól bevállt smartassV2( többin lassú,laggol,vagy nem ébred fel a kijelző,hanem rebootol) I/O: ROW,illetve deadline. A többin a fennt említett tünetek jöttek elő..
GB bootloader,legfrisebb cm10.1+gapps+Loosht-patch. Max respect Bagyusznak és Loosht-nak ezért. Nálam leváltotta az eddig megszokott tweakedet.. -
batai15
félisten
válasz
#84490496 #16385 üzenetére
nekem csak a p880 4x-hd ajánlotta. nem baj, tanult belőle
Amugy énis official cm10.1-et használok, nagyon baba.
1 dolog ami bugos : az mhl : a tévén a teló fekvő nézetéhez képest még 90 fokkal van elfordítva.. anno bagyusznak is ez volt, van rá megoldás? vagy csak beállítás?
meg is van a kép
[link] -
ViCk980
tag
Sziasztok.. Egy kis cm10.1 érdekesség OFF témában..
Akinek kevés a szabad ram hátha bejön..Futó szolgáltatásoknál az android billentyűzetnél google hangalapú-tól pipa ki..
előtte beállítások 78mb-t használt szabad ram 58mb... utána beállítások lement 21mb-re szabad ram 125mb.. semmi sincs fagyasztva a telón..
OFF vége... -
trulli75
csendes tag
Sziasztok!
A Profik segítségét kérném az alábbi hiba orvoslásában...
Mitől van az hogy elkezdek netezni Dolphin böngészőben pl facebookozni vagy valami olyan oldalon ahol sokáig lehet lefele scrollozni és minél lejjebb megyek az oldalon lassan elkezd akadni majd egyre jobban (mintha valami ideiglenes tárhely vagy a cache kezdene megtelni, nem tudom mi nem értek hozzá) és amikor mondjuk megtelt ez a valami szó nélkül kilép a főképernyőre. Ugyanez megvan Opera alatt is csak később történik. Játéknál szintén pl CSR Racing-be letolok 2-3 futamot a negyediknél elkezd akadni majd kifagy. További érdekesség hogy amikor ez történik a teló alul hátul elkezd forrósodni és gondolom ettől a kijelző alul elkezd (nem tudok rá jobb szót) hullámozni vízszintesen, biztos nem örül a melegnek. Böngészés előtt nyomok egy cache cleanert ekkor max 160-180 mb szabad memóriám lesz és amikor bekövetkezik az összeomlás marad kb 30-40 mb. Autokiller memory app Extreme-re van állítva...
Valami ötlet esetleg vagy a teló lenne hibás? Ugyanis kollégámnak semmi ilyen gondja nincs....
Előre is köszi a segítségeket!
A teló rootolt, ROM gyári Telenor ICS
-
richard0208
csendes tag
köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm sikeeerüüüüült
DDD rádugtam a gépre kitöröltem az eszközkezelőőbőől kivettem az aksit utána vissza rádugtam a gépre és felismerte utána elindítottam a recorvery és bejött juhééééééééé most rakom vissza a gyááárit köszönöm hogy segítettééél ezer hááála
)))))
-
törölt tag
válasz
richard0208 #16375 üzenetére
Ezközkezelőből távolítsd el az ezközt meghajtókkal együtt, majd reboot teló. Nézd meg,hogy reboot után felismeri-e a telót a pc. Alapból recoverybe rakd a telót (Hang le + bekapcs gombokkal indít,majd rezzenéskor bekapcs elenged, de hang le tart még 4-5 mp-ig). Elvileg fel kéne ismernie a telót uj ezközként és fel is kéne telepítenie a meghajtót.. Ha szerencséd van és felismerte,akkor mehet a recovery flashelése az összefoglaló,vagy a blogom alapján..
-
richard0208
csendes tag
ja és alapból a telefon ugye most cyanogenmod 10.1 van rajta be van kapcsolva és amikor rákötöm a gépre és rámegyek az sd kártya csatolására akkor kihzza hogy csatolva de nem hozza ki a gépen az sd-t igy mikor rá van kötve rámegyek az otura azt kéri hogy kössem rá a telefont de pedig rá van dugva
-
richard0208
csendes tag
rádugtam a gépre megnéztem az eszközkezelőt ki hozta rámentem a tulajdonságokra és ezt irta:A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19) amugy mikor rádugom a gépre kéne lennie a felismerőő hangnak de nekem ilyen más hang jön ki és semmi amugy probáltam már azzal a termnallal is de beirtam amit kell és utána nem csinált semmit még ujra se indult amugy nem vagyok senkire méérges
) köszönöm hogy probáltok segíteni
amugy probáltam azzal a quick bootal is de azzal se megy
((
-
törölt tag
válasz
Vangelis #16372 üzenetére
P.Ü. ment..
Richard: Elvileg amikor a recovery-t felajánlotta,akkor ott kellett volna megnézned,hogy egyáltalán melyik teló recoveryjét akarod.. Nem kicsit felelőtlenség volt.. Tudom,hogy tele a törpögőd azzal,amit mondok, de ha mérges vagy,akkor ne rám,hanem magadra legyél mérges..
A telót ha rádugod pc-re,akkor az ezközkezelőben milyen ezközként látja? Egyáltalán látja? Másik usb porton esetleg felismeri?Próbáltad bebootoltatni cwm-be? Terminálos módszert próbáltad már? OTU progit próbáltad már? sorolhatom még a kérdéseket,de mindig ugyanoda lyukadok ki: el kéne olvasni a blogomat.. 2 db leírás van benne, mindkettőt el kéne olvasni (akár többször is), átnézni a képeket, az ott leírtakat kipróbálni.. kicsit előrébb lennénk,ha ezt már megtetted volna eddig..
-
B2man2
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a cm 10.1-el.
cm-10.1-201300619-UNOFFICIAL-cocktail van fent ics bl-el.
Gps kikapcsolása után bent ragadt a GPSLocationProvider folyamat. Hogy tudom lelőni? Így nagyon merül a telefon. Nincs kedvem minden gps használat után újraindítani a telót, hogy ne merüljön eszeveszettül.
Így 2 és 1/2 óra alatt esett kb. 30%-ot
A másik kérdésem, hogy a beszélgetés alatti hirtelen hangerőugrásra van megoldás?B2man
-
richard0208
csendes tag
válasz
batai15 #16368 üzenetére
hát igazábol azt csináltam hogy ugye letöltöttem a rom managert és ott volt egy olyan h backup rom és vissza akartam állitani a mentéésem rámentem h melyiket álitja vissza ujraindul és az az android jel jött be utána csináltam egy hard resetet jó lett a telóó megprobáltam megint a rom managert csak most ugy hogy legfelül volt h download recorvery letöltötteggyet és ott volt h reboot recorvery ujraindult és megint aza hülye andoid jel hard reset utána nem nagyon foglalkoztam vele utána proáltam csinálni géprööl de nem ment
( amugy hol lehet megnézni h felismerte a típusát?
-
törölt tag
válasz
batai15 #16362 üzenetére
Elmondanád azt is,hogy hogyan,ha fel sem ismeri a pc, és átírta a bootloadert a rom manager?
Ezt szerintem eléggé nehéz kivitelezni.. Bár ne legyen igazam.. Ha azt kérdezi,hogy hogyan lehet visszaflashelni,akkor nem olvasta el a blogomat, valszeg annyira nem fontos, hogy az ott képekkel,utasításokkal szájbarágósan leírt dolgokkal megpróbálja életre lehelni...
Richard: nem nehéz eligazodni: csak olvasd el, nézd meg a képeket rajta és simán helyrerakod,ha nincs komolyabb baja( amit kétlek,ha átírta a rom manager a bootloadert..ha nem írta át, akkor 99% esélyed van a sikerre..)
Vangelis: ha a postázást állod,vagy személyesen elhozod hozzám Martonvásárra,akkor helyrerakom,amennyire tudom.. kb 80% ,hogy sikerül (látatlanban),ha a telóban most sincs benne az akku és azóta nem kapott vizet..
-
Vangelis
félisten
JÓ kis telefon volt ez.
Kár, hogy nem bírja a strandot.
Szerintetek kb mennyibe lehet megjavítani?
Sajnos a töltést sem veszi semmi. Pedig rendesen ki lett takarítva.... de ennek vége lett mint a botnak.
-
richard0208
csendes tag
tuti elrontotta a rom manager? amugy müködik a telo csak mikor be akarok lépni a recorverybe nem ismeri fel a gép
(( nem nagyon igazodok ki azon az oldalon
nem tudsz privátban valahogy segíteni ?:
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok feltetem az uj cm 10.1-et és a facebookot és nem akkar el indulni.rá katintok és csak nagy sötétség van nem akkarja be töteni.Találkozot már valaki ilyen hibával?
-
törölt tag
válasz
richard0208 #16359 üzenetére
Amúgy a nevem alatti blog feliratra kattints rá és olvasd át . Ha az ott leírtak sem működnek, akkor sikeresen elcseszted a rom managerrel a telódat.
Cenius1:Nálam hibátlanul fut... a hiba nálad lesz szerintem..
-
richard0208
csendes tag
amugy a terminalossal meg a quickbootosal is probáltam de ugyse ment
-
richard0208
csendes tag
nem sikerült
nincs másik módszer ?
-
törölt tag
válasz
richard0208 #16354 üzenetére
"rom manager"... mi a fenének próbáltad? Tök nem erre a telefonra van..ha mákod van,akkor nem cseszte el a telót.. ha nincs,akkor garis csere..
-
jaPe
tag
válasz
richard0208 #16354 üzenetére
Próbáld ezt: OTU és driverei töröl -> Pc reboot -> OTU és driverei telepít -> Pc reboot. Aztán próbáld behozni a cwmet.
-
richard0208
csendes tag
segítsetek! a telefonomon sikerült elérni a recorveryt tuudtam cserélgetni a romokat végül maradt a cyanogenmod 10.1 de probalgattam telorol behozni a recorveryt a rom managerrel de mikor rebootolt akkor az adroid jel feküdt egy piros felkiáltó jellel de csináltam egy hard resetet jóó lett csak vissza akarom tenni a gyári romot. gépröl be akarok lépni a recorverybe rádugom a gépre és nem ismeri fel pedig fel van telepítve a driver
ez miért van segítsetek
sehol se tudom elérni a recorveryt peddig gépröl mindig be tudtam hozni
-
törölt tag
válasz
szeryo #16350 üzenetére
Mert szerintem nem recoban indítás és reboot. Gyári recoveryk mélyvíz összefoglalóban,CM10.1-hez neked kell a loosht-patch is,keress rá a linkre(kb 40-50 hsz-al ezelőtt linkelte asszem).
Normál telepítés: cwm-be boot,wipe system,wipe cache(nem árt,ha format system,custpack,cache,data), install cm10.1,rögtön install gapps,majd gb bootloadereseknek install patch. Csak ezután reboot teló. Első bootolásnál (én ezt tettem) rögtön rebootol teló még a nyelv kiválasztásánál.
Nálam hibátlanul fut. -
"ati76"
tag
válasz
tuningtomi #16351 üzenetére
Köszi szépen, de nem lehet, hogy az a probléma, hogy gyári romra ezzel a módszerrel nem lehet elkészíteni, lecserélni az ikont?
-
GandC
tag
Feltettem a legújabb bagyusz féle CM10.1-et és most nincs hálózat. Ennek mi lehet az oka? Mindent a leírás szerint csináltam. (ICS BL)
Köszönök bármilyen segítséget előre is:
GandC -
szeryo
tag
Nekiallok megint ics re frissiteni.Hol találok gyári recoveryit?
-
"ati76"
tag
válasz
tuningtomi #16338 üzenetére
Üdv!
Tényleg nem bonyolult megcsinálni a leírásod alapján, viszont nekem a végeredmény nem lett HAPPY
Egy nyitott hasú fekvő robotot kaptam.
Hmmmm még jó, hogy van mentésem és visszatudom állítani az eredeti állapotba, viszont nem értem, hogyha mindent úgy csináltam ahogy írtad, akkor hol hibázhattam??? -
helixP
nagyúr
-
zAPAtyin
tag
-
imi0424
senior tag
csak engem idegesít, ha a szabad rammal vagánykodik valaki?
-
Duma3214
tag
Azért nem olyan rossz a szabad ram mennyisége: [link]
Köszi bagyuszja és köszönöm loosht-nek is, hogy teljes értékűvé vált, mivel GB BL-es voltam és hálózatot nem érzékelt, de az ő módszere pedig ezt javította
-
ikaros13
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Ma szerettem volna feltenni a 24-i CM10.1-et.
Ahhoz, hogy CM10.1 alatt be tudjak bootol-ni CWM-be nekem fel kell tenni az OTU-t, eddig csak így működött.
(ha meg az SD kártyát akarom felcsatolni működő rendszer alatt, akkor meg uninstall)
Most is így tettem, de sehogy se akart beboot-olni CWM-be. Próbáltam OTU-val, anélkül, mindenhogy, de nem sikerült..
Na mondom, akkor erre rápihenek, és be akartam kapcsolni a telót, normál üzemmódba, és itt jött a meglepetés: bekapcsolom, rezzen, alca logó, rezzen még egyet, és kikapcsol. Ezt még eljátszottam párszor.
Feldugtam töltőre kikapcsolt állapotban, amikor is magától bekapcsolt, és bebootolt. Ekkor láttam, hogy az eddigi próbálkozásaim 3%-ot merítettek rajta, így 97%-on állt. Ezután nem értettem, hogy mi az anyjáért nem bootol be se CWM-be, se a telepített rendszer.Tettem még egy próbát, hogy elindítsam a CWM-et, ami természetesen nem jött össze.
Ekkor megint rádugtam a töltőre, azóta folyamatosan újraindul: bekapcs., rezzen, alca logo, megint rezzen... és kezdődik megint...Szóval a kérdésam az, hogy hogyan tudnám életre kelteni ezt a szerencsétlent??
Van-e valakinek valami ötlete egyáltalán?Előre is köszi!
-
tuningtomi
aktív tag
-
"ati76"
tag
válasz
tuningtomi #16336 üzenetére
Köszi azt olvastam, de az nekem túl bonyolultnak tűnik.
-
"ati76"
tag
válasz
Milestone2 #16332 üzenetére
Köszi, de egy plusz programot nem akarok telepíteni a telefonra, és a gyári aksi ikon mellé nem szeretnék még egyett.
Valahol olvastam régebben, hogy milyen módszerrel lehet a gyári akkumlátor jelző ikont lecserélni, de már nem emlékszem, hogy melyik fórumon volt. -
"ati76"
tag
Üdv!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy miként tudnám a gyári 4.0.4 rendszer alatt az akkumulátor ikont egy százalékos akkumulátor ikonra cserélni??
Thanks
-
jsk
senior tag
Üdv! Valaki nem találkozott mostanában azzal, hogy az Opera Mini nem hajlandó rendese betölteni az index.hu mobilos oldalát. Pl. nem tördeli be egy oszlopba. Állandóan nagyítanom kell. Egy hete kezdte ezt csinálni. Más mobilon próbáltam, ott nincs ilyen gond.
-
kazy76
aktív tag
A H1N1v 5.8a felrakom nem kell hozzá semmi kernel fix vagy valami más?
-
Ricsi200
tag
Nem olvastok mobilarenát ?
-
pucz
senior tag
válasz
imi0424 #16324 üzenetére
Készül az Android 5.0 Key Lime Pie
Lehet igazad van. De ez hamarabb igaz, mint a "survey" downloados 4.3...
-
B2man2
aktív tag
Kicsit off, de mit találtam:
http://www.wizardsocial.net/2013/05/google-android-43-download-beta-release.html
Itt a 4.3 Android? -
Noys187
tag
válasz
Milestone2 #16319 üzenetére
Bocs, megoldódott!!
-
ORCA58
addikt
Volt egy kis idő, feltettem a legújabb CM10-et, amit sikerült véglegesen kiakasztanom. Pontosan nem tudom mit csináltam. A beállításokat nézegettem, keresetem a HDMI bekapcsolást. Nem találtam, feldugtam a TV-re ami bekapcsolás nélkül is működött. Megnyomtam a másodlagos kép szimulálását, amit nem tudtam eltüntetni, mert a kép alatt jelent meg a menü.
Végül magam sem tudom hogy, de sikerült, de eltűnt a fejlesztés menü is. Újra indítottam, de csak PIN kódot tudtam beütni, azt is nagyon lassan engedte, közben valamit mondott a hangerőről. Tovább nem engedett. Az alsó gombok is meghaltak. Aksi ki-be után is csak ezt csinálta. Vissza kellett tenni az ICS mentést, mert most kell a teló.
Kár mert be sem tudtam lakni rendesen. Amit eddig láttam belőle az tetszett, de tapasztalatot nem tudtam szerezni.
Egy érdekességet találtam a korábbi verziókhoz képest. A névjegyzékben nincs törlés menü, amivel egyszerre több névjegy törölhető.Még annyi, hogy míg telepítgettem az alkalmazásokat és próbálgattam, az USB be volt dugva a PC-be. A telefon hátulja rendesen felmelegedett.
-
helixP
nagyúr
Photo Sphere, HDR included alapból, az arra HW-esen alkalmas telefonoknak. HDR-re ready-k vagyunk, na de Sphere-re...?
-
GandC
tag
Sziasztok!
Jelenleg H1N1 ICS van a telefonomon és frissíteni szeretném az új CM10.1-re. Ha jól emlékszem, a mobil már ICS BL-es. A kérdésem a következő: Az új CWM-et, ami a CM10.1-hez kell, fel lehet tenni a régebben bevált módszerrel, amikor a CWM img-et felteszem az SD-re és utána terminálban dd-zem? Valahogy így:
su
dd if=/sdcard/cwm.img of=/dev/block/mmcblk0p18
reboot recoveryVálaszotokat előre is köszönöm:
GandC -
törölt tag
válasz
audi100td #16309 üzenetére
Fennt van.. ugyanaz a név (ics-független),de ez rarban van..Ennek egy dátum mappa jelenik meg,ha kicsomagolod. A dátumos mappát egyből csomagold ki az sd-re a clockworkmod/backup mappába, és akkor mehet a restore.. Egyébként azért nem kezeli az sd-t,mert a bootloadered ics-es, a rom meg gyári gb.. ezért nem lehet visszaállni hivatalos gb-re annak,aki hivatalosan frissítette a telót ( FOTA vagy OTU update).
-
Szállító76
tag
Uraim, ez nem az én tesztem volt, csak olvastam vhol és... be linkeltem!
Bocsi
És az én telom is pöpec állapotban van még 5 hónap útán is -
törölt tag
válasz
kazy76 #16302 üzenetére
Ahogy a blogomban is írtam: mivel mindegyik teló más,minden júzer mást szeret,ezért erre a kérdésre csak a tapasztalat adja meg a választ... ki kell tapasztalni.. Amiben a nagy többség egyetért: játékra,fotózásra gb rom.
Konkrétan nekem 2 rom tetszik : az egyik a cm10.1 ( Óriási köszönet érte Bagyusz és Loosht uraknak), illetve ami az én telómon hibamentesen futott: tweaked ics.. ez csak privát véleményem, Neked kell kipróbálni őket,hogy melyik hogyan viselkedik a Te telódon.
-
törölt tag
válasz
audi100td #16300 üzenetére
Nahh..leszedtem.. ki kell csomagolni az sd-re a clockworkmod/backup mappába.
A teljes mappanézet:
clockworkmod/backup/2012-07-23.18.34.05A dátum is mappa, ami a zipben van (backup-2012.07.23) mappa,annak tartalma kell ebbe a mappápa.. remélem,hogy nem túl bonyolult,ahogy leírtam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged