Új hozzászólás Aktív témák

• ikaros13

aktív tag

Egy kis segítséget szeretnék kérni:

Ma szerettem volna feltenni a 24-i CM10.1-et.
    Ahhoz, hogy CM10.1 alatt be tudjak bootol-ni CWM-be nekem fel kell tenni az OTU-t, eddig csak így működött.
    (ha meg az SD kártyát akarom felcsatolni működő rendszer alatt, akkor meg uninstall :DD )
    Most is így tettem, de sehogy se akart beboot-olni CWM-be. Próbáltam OTU-val, anélkül, mindenhogy, de nem sikerült..
    Na mondom, akkor erre rápihenek, és be akartam kapcsolni a telót, normál üzemmódba, és itt jött a meglepetés: bekapcsolom, rezzen, alca logó, rezzen még egyet, és kikapcsol. Ezt még eljátszottam párszor.
    Feldugtam töltőre kikapcsolt állapotban, amikor is magától bekapcsolt, és bebootolt. Ekkor láttam, hogy az eddigi próbálkozásaim 3%-ot merítettek rajta, így 97%-on állt. Ezután nem értettem, hogy mi az anyjáért nem bootol be se CWM-be, se a telepített rendszer.

Tettem még egy próbát, hogy elindítsam a CWM-et, ami természetesen nem jött össze.
    Ekkor megint rádugtam a töltőre, azóta folyamatosan újraindul: bekapcs., rezzen, alca logo, megint rezzen... és kezdődik megint...

Szóval a kérdésam az, hogy hogyan tudnám életre kelteni ezt a szerencsétlent??
    Van-e valakinek valami ötlete egyáltalán?

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák