Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok feltetem az uj cm 10.1-et és a facebookot és nem akkar el indulni.rá katintok és csak nagy sötétség van nem akkarja be töteni.Találkozot már valaki ilyen hibával?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok nekem cm-10.1-201300617-UNOFFICIAL-cocktail van fen és nem müködik a 3G csak a 2G hiába kapcsolom be csak 3G akkor is 2G-t hassználja.Találkozot már valaki ilyen hibával?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok nekem cm-10.1-201300617-UNOFFICIAL-cocktail van fen és nem müködik a 3G csak a 2G hiába kapcsolom be csak 3G akkor is 2G-t hassználja.Találkozot már valaki ilyen hibával?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok hogy lehet ebböl a SCI_OT-995 rombol átt rakni a lock lockert a gyári romba?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok valaki tudja hogy kell be kapcsolni a (Stock Clean Ics) SCI_OT-995 romnál a kamera hangot.Mert ahogy le van irva az 1 h.sz-ban ugy nem lehet.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok ugy se tudom be kapcsolni a kamera hangot.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok a (Stock Clean Ics) SCI_OT-995 romban hol lehet be kapcsolni a kamera hangot?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok feltetem Shadow Guardian játékot és el indul nem is akad de egy darabig lehet vele játszani aztán ki lép FC hibával.Mi lehet a baj?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok mikkor recovery modba tesszem a telefont akkor a számitogép nem ismeri fel a telefont csak anyit ir az eszközkezelöben hogy Android és fel kiálto jel mi lehet a baj?
-
cenius1
csendes tag
sziasztok a telenor logonál nem megy tovább kettöt rezen és késsz.a gép meg nem érzékeli hogy rá van dugva a gépre.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok nagyon jo let az uj CM10 csak egy baj van még mindig vele nagyon gyorsan le merül.
Nem lehetne ezzel csinálni valamit?röpke 12 ora alat le merül és még nem is nyomkodtam.Nekem a Cm10
CWM 5.5 el simán felment. -
cenius1
csendes tag
sziasztok hogy kell fel tenni ICS H1N1 5.6 romot mert nekem a telenor logonál nem megy tovább.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok ICS H1N1v5.5 romon mért nem indul el a need for speed?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok én a Cm10-el meg vagyok elégedve csak az a átkózót üzemidö jo lenne.Nem lehetne ezel csináni valamit?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok cm10 allat miért lép ki a need for speed játékbol?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok fel tetem a ICS+V1.2_ICSloader romot de sajnos nincs benne audiofxs azt hogy lehet bele tenni?DSP manager van benne de hiába állitom be hogy rockon szoljon nem változik semmi.Erre tud valaki meg oldást?
-
cenius1
csendes tag
H1N1 V5 romra fel pakolok pár programot és már a need for speed most wanted játék töltésnél ki lép.de mig nem teszek fel programokat akkor el indul csak utána már nem akar.de ennél a romnál H1N1v0.9 tökéletesen fut a programok fel pakolása uttán is.
-
cenius1
csendes tag
De nekem legjobban statusbar tetszik és kék az Óra és az aksi.ezt hogy lehet rá tenni 2.3.6-ra?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok én fel tettem H1N1 V5 de a memoria kezelése nem nem jo.És vissza tettem a 2.3 H1N1 v0.9 annak viszont jo.olyan kérdésem lenne hogy az ics kinézet jobban tetszik mint ami ezen van 2.3 H1N1 v0.9.Fel lehet ne-e tenni az ics kinézetet erre 2.3 H1N1 v0.9.Ha igen akkor hogy kell.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok hogy lehet theme chooser fel tenni a telefonra?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok fel tettem a H1N1 V5 romot és a Need for speed most wanted elötte a gyári Ics-én el indult.Ezen is elindult de utána mikkor tölti a játékot ki lép.Mitöl lehet?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok fel tettem a H1N1 V5 romot és a Need for speed most wanted elötte a gyári Ics-én el indult.Ezen is elindult de utána mikkor tölti a játékot ki lép.Mitöl lehet?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok van egy Alcatel 995-ös telefonom és 2.3.6 rom van fent és azt akkarom meg kérdezni hogy kell be kapcsoni a live wallpaper-t?
-
cenius1
csendes tag
Csak aza az érdekes hogy a galagxy3-mat nem tette tönkrem.de ha vissza kapom a telefont akkor a gyári usbjét fogom hassználni hátha akkor nem megy tönkre.még annyit vettem ésszre a H1N1 V4 ennél a romnál a be állitot csengö hang el álitodig
-
cenius1
csendes tag
Én is ezt mondom hogy nagyon érdekes.annyi hogy nem a gyári usb kábelját hassználom mikkor csatlakoztatom a géphez hanem galagxy 3 nak a kábelját.Valami ki nyirja a fö panelt!
[ Szerkesztve ]
-
cenius1
csendes tag
Legelösször otu val frisitetem és még utána Hassználtam még a telefont 2-3 napik és utána adta meg magát.az után meg a h1n1 v4 romot tetem fel az is müködöt 3-4 napik aztán el indittotam a Gta vice cityt nem akkarta be tölteni be nem akkarta zárni és szabájosan ki kapcsoltam és uttána már nem akkart be kapcsolodni.Ja meg közben be volt kapcsolva game booster program.Lehet hogy valamilyen program okozta ezt.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok má ma vissza vittem Másodjára a Telenorhoz az Alcatel 995 telefont ugyan abbal a hibával hogy nem kapcsolbe és nem reagál a töltésre.és azt mondták hogy elötte fö panel cserét csináltak.és azt szeretném meg kérdezni hogy mittöl romolhatot el ugyan ugy azal a hibával?
-
cenius1
csendes tag
Ugyse csinál semmit ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 az irja hogy csatlakoztasam a telefont.de ugyan ugy fel ismeri az eszközkezelö
-
cenius1
csendes tag
Ugyse csinál semmit ONE TOUCH Upgrade Q 2.5.8 az irja hogy csatlakoztasam a telefont.de ugyan ugy fel ismeri az eszközkezelö
[ Szerkesztve ]
-
cenius1
csendes tag
eszköz kezelöben fel ismeri a telefont Alcatel hs-usb QDloader
-
cenius1
csendes tag
Az aku jo fel volt töltve.és probáltam a töltön is hagyni és ugy se csinált semmit
-
cenius1
csendes tag
Amikor leg elsönek tönkre ment akkor azon keresztül frissitetem.most H1N1 V4 tettem rá.nem találkoztam olyan fájlal.Miért?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok van egy alcatel 995 telefonom .ma ki kapcsoltam es semmire nem reagál pedig ezel a hibával már egyszer volt szervizbe 1 hetet birt ki és megint ugyan aza hiba.mitt lehet csinálni vele.hard resetet se tudok csinálni vele recovery modba se tudok be lépni mert nem reagál semmire.
-
cenius1
csendes tag
de probáltam nem ismeri fel a telefont
-
cenius1
csendes tag
Semmi jelet nem ad.annyit ad mikkor rá dugom a számitogépre jelez a gép hogy csatlagoztatam a gépre de nem ismeri fel a gép.Mittöladta meg megint magát?
-
cenius1
csendes tag
mitöl adhata meg magát megint?
-
cenius1
csendes tag
semmi jen élet jelet nem ad
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok van egy alcatel 995 telefonom .ma ki kapcsoltam es semmire nem reagál pedig ezel a hibával már egyszer volt szervizbe 1 hetet birt ki és megint ugyan aza hiba.mitt lehet csinálni vele.hard resetet se tudok csinálni vele recovery modba se tudok be lépni mert nem reagál semmire.
-
cenius1
csendes tag
szia mert recoveryben fajinul meg formászta.a hogy kell.jo lenne ha lehetne használni mert 512mb memori nagyon kevés.
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok fel tetem a H1N1 V4 romot.és meg csináltam a swap particiot.és nem láttom sehol hogy aktiv lenne.hogy kel be kapcsolni tudja valaki?
-
cenius1
csendes tag
Sziasztok fel tetem a H1N1 V4 romot.és meg csináltam a swap particiot.és nem láttom sehol hogy aktiv lenne.hogy kel be kapcsolni tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest