Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
Atis45
üzenetére
Telefonról írok így egybe válaszolnék mindenkinek.
Miért fekete aljzatot és nem medenceszűrő homokot használok?
Azért döntöttem a fekete aljzatnál, mert ez tetszik és a neon halak is jobban kedvelik a fekete aljzatot. Arról nem is beszélve, hogy két féle fekete aljzatom van és nem volt olcsó egyik sem. Emiatt sem akarom, hogy az egyik féle, vagy mindkettő feleslegesen dekkoljon egy vödörben.
Medenceszűrő homokom volt egy darabig, de a kezdetektől fogva nem tetszett a sárgás barnás szîne. Na meg az sem, hogy az oldalüvegnél az aljzat alatt, alig egy hónap után látszott a fekete kosz és baromi gusztustalanul nézett ki! Fekete aljzatnál sokkal később jön elő ráadásul alig látni!Egyébként nagyon jó a fekete kvarchomok, lassan két éve benne van az akvában úgy, hogy egy éve nem is porszívóztam, mégis olyan tiszta a felszíne, mintha most raktam volna bele.
Szűrőhomokot pedig azért gondootam alulra rakni, mert kevés lesz a kvarchonok az új akvába és most nem feltétlenül akarok erre költeni, ha nem muszáj
Táptalajon gondolkoztam még, de szerintem felesleges, mert többnyire kötözős növényeim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- DXRACER Air R1S gamer szék (hardver beszámítás)
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Silentfrog