- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Nyugdíjas #9333 üzenetére
E0 steppingel biztos nincs gond, mert az hivatalosan is támogatott.
-
Chaser
legenda
válasz
Nyugdíjas #9330 üzenetére
Hát nem tudom, de én itt mindig úgy üzletelek, hogy van kompatibilitási gar is...vettem is vissza ezokból cuccot, semmi probléma, vettek vissza tőlem is. Ilyen tételnél meg ha nem venné vissza az éppen aktuális üzletfél a cuccot, nem lennék a helyében ismerve magamat
-
Laraxior
titán
válasz
Nyugdíjas #9330 üzenetére
szvsz akkor el kellene adnom nem?
szivás az egész.. Akkoris vissza kellett volna vennie..3 nap próbagarba belefért volna...
Aszongya hogy nem is beszéltünk ilyenről...pfff3 nap az jár..ha beszélünk róla ha nem.
Lehet hogy az E0-s stepping zavarná meg?bár nem volt gond a többi lapnál sem...
-
Laraxior
titán
válasz
Nyugdíjas #9328 üzenetére
Q9550el nem...Gondolom azért mert az jóval több feszt vesz, ill venne fel mint az e8500...
4GB OCZ Reaperrel aminek a gyári órajele 1066 lenne...nem stabil.
E8500+800MHzes ram-->stabil.
Ezenfelül bármiféle párosítás nem nyerő.
alapórajel +1066os ramórajel-->prime fagyi.
Quadnál meg teljes defaultnál is fagyi van -
Oczu
senior tag
válasz
Nyugdíjas #9245 üzenetére
Tiszta sor, de vannak privát üzenetek is a világon
Párbeszéd:
- valaki lakik-e Recskázószombaton, mert van ott egy kis tartozás (link a negatív hsz-ra).
.
.
- én ismerős vagyok arra és van is kedvem beszélgetni a partneroddal, megy egy privát a pontos címért.
Nos, hasonló formában szvsz lehetne valami
Kovy79, tudom, én sem hiszek benne, így marad az itteni esetleges címátadás
-
kovy79
őstag
válasz
Nyugdíjas #9224 üzenetére
Ez érdekes kérdés.
Nálam pl természetes, h nem szivatom meg az embereket ilyennel és visszaveszem a cuccot.
Ám nálam az is természetes, h ha nem megy a gépemben valami, kipróbálom egy másik gépben és ha ott megy, akkor nem kezdek el levelezgetni, hanem eladom/eltárolom rosszabb időkre.
Szóval szerintem nem felháborító egyik megoldás sem. -
Terminator_
tag
válasz
Nyugdíjas #8958 üzenetére
Nem vagyok ideges,de valóban beindultam mert a lassan 3 éves utam során megtaláltam az alsó szintet a forumozók között!
szerk: és az is közrejátszik hogy most van időm írkálgatni,eddig nem volt mert nekem nem ez volt az elsődleges cél amikor ide regisztráltam.
Még valami,meg tulajdonképpen nem a nigiriai ügy érdekel hanem hogy hülyére lettem véve majd 3 héten keresztül.És anyagi vonzata is van mert ha megveszem a kijelzőt az embertől,akkor máris 25-el töbért adom el így meg ha most veszek -19-eft amit az illetőnek köszönhetek.
-
limabp
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #8712 üzenetére
Tökéletesen igazad van,telefonon már az időpontot is le tudtuk volna egyeztetni a szemrevételezésre.Így meg várok a válaszára mert 1-2 naponta ír az ember,mint eddig is.Hát sajnos ez van,remélem hogy rendben lezajlik a dolog.A cserét visszacsinálni már nem tudom úgysem mert a cseretermék már nincs meg.
-
DarkManus
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #8561 üzenetére
Persze, hogy teccem értem
De valljuk be, azért ha valaki nagyon akar akkor könnyen gyűjthet "magának" piros pontokat. Mittudom én, anyu, apu, barát, vagy csak 1 új reg, stb....
Még fekete pontot 100%, hogy csak olyan ad, aki tényleg megszívta....
Nem hiszem, hogy ezzel lehet vitatkozni
Persze, abban igazad van, hogy mindenki kaphat feketét úgy, hogy esetleg önhibáján kívűl, vagy nem jogosan, de mindenféle képpen ha az ember ügyfelet választ, akkor a fekete pontokat nagyobb mértékben érdemes figyelembe venni. Pl: ha valakinek van 10 piros, és 4 fekete, az én számomra az már megbízhatatlan....
Persze az is igaz, ha már valakinek van 100 pozitív az már igazán megbízhatónak számít, de azért ezek az emberek álltalában boltosok, vagy folyamatos kereskedők, márpedig itt elég sokan vannak, akik csak alkalmadtán adnak-vesznek, ezért félrevezető lehet akár 5-6 pirospötty is. -
tothl
addikt
válasz
Nyugdíjas #8382 üzenetére
Oké, végigolvastam betűről betűre. Valóban, elhamarkodottan ítélkeztem, mea culpa. Röstellem, de nem olvastam végig az írásodat, amin pedig megakadt a szemem, jó hosszú fejezetek, azok szövegkörnyezetükből kiragadva egészen furcsa benyomást keltettek.
Értem én mit szeretnél mondani, de véleményem szerint ha valakit jól eldönthetően átver egy magánszemély, vagy egy kereskedő, akkor igenis nem árt figyelmeztetni az illető kereskedő leendő vásárlóit, hogy mire számíthatnak. Ez egyfajta kontrollt jelenthet, hogy ne gondolja azt egy eladó sem, hogy eladott mondjuk 100 alaplapot, akkor akár 1 problémának a korrekt ügyintézését is elsunyulhatja. Engem mint vevőt pl. nem nagyon érdekel, hogy hányan elégedettek, ha nekem áll benne a nehezen összekuporgatott pénzem valamiben.
Szerintem ez a topic erről szól, a panaszok megtárgyalásáról, és megérdemelt pontok behúzásáról.
Abban teljesen igazad van, hogy nem szabad általánisítani, valamint sokszor nem minden fekete és fehér, nem korrekt feketét húzni valakinak csak azért, mert Pistike azt mondja, hogy megérdemli. De ha leírja, hogy minden pontosan hogy volt, és valóban kilóg a lóláb, akkor a legnagyobb kereskedő is beleeshet a fekete esőbe...Egyébként nagyon szomorúnak tartom, mennyi sunyi átverős tolvaj ténykedik az összes létező hirdetési fórumon. Régen nem volt ennyi, elvétve akadt 1-2 eset. Akkoriban csak az Expresszre kellett nagyon figyelni...
Nem tudom mi lehet az oka, hacsak talán az nem, hogy régen ezek azt sem tudták mi az internet, most meg minden "majomnak" jut egy számítógép, meg világháló.
-
Dyno
veterán
válasz
Nyugdíjas #8378 üzenetére
Én nem akarok senkitse dobálni semmivel ez volt a tapasztalatom, ennyi az egész és itt érdeklőttem útána és nekem is elvette a dolog a kedvemet az itteni vásárlástól, nem kell egyből kiakadni, mert neked éppen csak jó tapasztalatod van vele, nekem sajna nem én is hibáztam bevallom sőőt.....De, hogy akkor is volt valami trpisság a dologban, az hogy bennt volt a kártya az újjak között még is volt rajta 1-2hetes porréteg, gari lap nuku azzal a kijelentéssel, hogy nem kell rá felesleges, bocsi, de azért mert neked jó tapasztalatod van vele kapcsolatba, nekem ez fura volt és nem 100%-osan korrekt és Te most engem itt a földig kioktathatsz mert már Te jártasabb vagy a dologban, ezt aláírom, de számomra nagyon nagy a rizikó ezekben az üzletekben.És mégegyszer nem dobálom sárral csupán nem jó a tapasztalatom, nekem kellett volna azt mondani hogy igy nem kell(már azóta nayon sokszor megbántam).De visszakerestem, mert tudom használni a keresőt és találtam egy hasonló dolgot, amikor egy proci volt a dologban ami dobozosba lett rendelve de a kollega csak tálcásat kapott úgyan azért a pénzért, na mindegy itt befejeztem.
-
balazs_t
tag
válasz
Először is őszintén köszönöm, hogy hozzászoltál, és normális, értelmes, felnőtt stílusban képviseled a másik oldalt, mert így talán sokkal inkább hasonlít a dolog egy párbeszédre mint egy szapulós Mónika vagy Balázs showra.
Amit leírtál azzal szinte tökéletesen egyetértek. Egy két apróságra próbálok csak reagálni:
1. Az indulatokról. Természetesen egy ilyen ügy után nehéz tárgyilagosan nyilatkozni, de soha nem írtam volna ezt le csupán érzelemből! Azt hiszem a türelmemet nem kell ecsetelni. Azért írtam le ezt az egészet, mert nem először tapasztalok hasonló hozzáállást, és tényleg úgy érzem, hogy ahhoz hogy itt biztonsággal tudjon valaki vásárolni (főleg ha az újonc), ahhoz nagyon sok utánajárás, idő és tapasztalat szükséges. És nem a szakmai részére gondolok, hanem az emberi tényezőre. Amíg ilyen az általános morál addig konkrétan ismerni kell embereket ahhoz, hogy tudd kiben bízhatsz és kiben nem. (és néha még ez is kevés). Ez pedig nem egy egyszerű, pár órás folyamat. Pláne, ha valaki elővigyázatlan is kicsit. Erre akartam felhívni a figyelmet.
2-3.Az pedig, hogy csak most történt meg, ami megtörtént félig meddig a szerencsének is köszönhetem. Hogy ne beszéljek a levegőbe összeszámoltam... az üzleteim száma nagyjából 20 és 30 között van. Ebből kb 6-7 szer volt úgy hogy valami kisebb nagyobb kavarás volt (pl. várakozás, félreértések, sumákolás stb.) és ebből nagyjából 3-4 alaklommal éreztem ténylegesen átverve magam. Ebből és a tapasztalataimból pedig nekem az jön le, hogy ha valami hiba felmerül az üzlet során akkor sajnos elég nagy esély van arra hogy az a fél, akinek tartania kéne a szavát a saját érdekei ellenében is, az nagy eséllyel kihátrál és a számára kedvezőbb utat választja, vagyis nem tartja a szavát! HANGSÚLYOZOM MINDEN PROBLÉMÁS ESETBEN HASZNÁLT CUCCOT VETTEM magánszemélytől vagyis
NEM BAZÁRBÓL!!! A másik kritikát, ami esetleg az üzletelők ellen szólhat, a szóbeli garanciára írtam, amit viszont tényleg nem érzek túlságosan nagy biztosítéknak manapság. Megint csak komolyabban ismerni kell legalább az eladót ahhoz, hogy átlássa az ember a kockázatokat (mit nyerhet és mit veszíthet a bolton).4. Lehet, hogy nem voltam elég elővigyázatos ez régóta hibám. Viszont azontúl hogy próbálunk résen lenni, talán megpróbálhatnánk változtatni is a dolgokon és nem csak beletörődni. Bár tudom ez naív és nagyképű gondolat.
(A boltoknál azért is írtam, hogy "egy bevált helyről fogok vásárolni", mert annak idején én is próbáltam az említett helyeket és tényleg volt rossz tapasztalatom. Viszont igazán át egyszer sem tudtak verni, mert ismerősöktől is jött az infó, olvastam is róluk fórumokban és így még idejében elkerültem őket.)
Végezetül, ha túl általános lettem volna egyik másik hozzászólásomban, akkor elnézést kérek minden becsületes, rendszeres eladótól, akinek ezzel rontottam az üzletét, nem ez volt a szándékom és ezzel be is fejezem a szószaporítást.
(Nekem pedig ez a közmondás jutott eszembe: "Bajnak s kárnak nincs gazdája." )
-
tothl
addikt
válasz
Nyugdíjas #8393 üzenetére
Azert en nem fogom masfel oldalban kifejteni, hogy szerintem mi a kulonbseg egy hasznalt auto es egy elektronikai termek kozott. A megveteluk mondja, es az elvarhato hibalehetosegek kozott sem akarok nagyon elmelkedni, aki akarja az ugyis erti, es a tobbseg bizonyosan. Azt az aprosagot emelnem csak ki, hogy az elferdult peldadra alapozva osztod az eszt olyasvalakivel szemben, aki vett egy elso pillanattol kezdve rossz alkatreszt. A johiszemuseget most hagyjuk, ha veszel valakitol valamit, muszaj johiszemunek lenned, nemigaz ? Ez a topic arra valo, hogy hire menjen azoknak, akik atvernek masokat, ezaltal okozva rosszhirt az artatlanoknak is.
Szoval ez az egesz lelkifroccs amivel szinte a vetlent oktatod ki, enyhen szolva is megvekszi az ember gyomrat, es nem kis rosszindulatra vall.
Szerintem. -
karcsi56
csendes tag
válasz
HÁT lehet mistralt sidni de 1200 1 gb kártyát kingstont 1 éve amikor mindenhol 2 3 ezerért árulták
aqua visszaadták a lét pedig én égettem le egy asrock lapot( ezt ki teszi meg ???? senki csak kaptam volna a dumát stb ök meg leselejtezve visszaküldték pedig nincs ismerősőm csak egy noném vevő voltam)
tesco auchan miért jobb venni mint egy kis noném boltban mert nem szőrőznek visszavenni a cucot nem fognak akadékoskodni visszaadják a lét és kész ennyi ezért érdemes nagy áruházaknál termékeket az ingyen hazaszállitásról meg nem is beszélek kenterbevágja a magyar kis boltokat ahol ugy kell küzdeni 1000ft és is mert ő soha nem felelős semmiért
hát csak ennyi ezekről a dolgokról
akinek fontos a garancia és vevővel való normális bánásmod az ne koklerektől vegyen(aki nem inge nem veszi magára)ezért én nem szidnám ezeket annyira
-
Jazzos
őstag
válasz
Nyugdíjas #8285 üzenetére
Nézd, én ismertem itt Győrben már 1-2 éve, és áthozott 3 vinyót a végidőszakában, hogy meg van szorulva, adjak érte valamennyit. Persze mind jó. 15k-t vitt el, mindenféle garit miegymást vállalt rá, aztán szépen megváltoztatta a telefonszámát, bezárta az üzletét, és csak az alkoholista apját tudtam elérni telefonon, aki egy s*gg. Azóta egyszer találkoztam vele, de nem mentem oda hozzá, ugyanis több 100kg feletti ismerősömmel voltam, és tudom ha ők segíteni akarnak nekem annak könnyen véres orr lett volna a vége. Szóval annak ellenére hogy átvágott, még az életét is megmentettem.
Nem baj, Győr kis falu, fogok még összefutni vele...
-
magi20
senior tag
válasz
Nyugdíjas #8272 üzenetére
hagyjuk.---a picsába elég volt.----irjátok be aztán kész,úgyis a középkorban vagytok.....kegyelmedtől???
erre nemtudom milyen stilussal lehet válaszolni,azért kér feketét mert nem reagáltam a saját hirdetésemre?--hány olyan van amit az ember elfelejtette levenni,és hány ami másnál is aktiv? fél ph-s társaságnak feketét,a lapot meg februárban vette basszus.----FEBRUÁRBAN.-és elküldtem azt a fránya hátlapot.
EZ K.O
-
Fuck3r
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #8256 üzenetére
ezzel tisztában vagyok és 100% én is ezt a nézetet vallom, de gondolomTe is tisztában vagy azzal, hogy mindenhol vannak hülye megbízhatatlan emberek akikbe sajnos óhatatlanul belebotlik az ember mivel nem immunis rájuk a PH!
Mit lehet az ilyennel csinálni...?
Erre mondtam, hogy:
Semmibe venni és keresni egy normálisabb megbízható eladót/vevőtDe amúgy igazad van
-
VinoRosso
veterán
válasz
Nyugdíjas #8176 üzenetére
na jó de most gondolj bele hogy mi van ilyen, ami tényleg rizikós ebből a szempontból. Pl vevő vagyok vennék egy telo-t mire figyeljen a illető elmondom: ne legyen karcos, működjenek a gombok, lehessen vele telefonálni, meglegyen minden alkatrész, papír, stb... szal amit egy adásvételnél meg lehet nézni( pl azt hogy meddig bírja az aksi nem lehet, kivétel ha mondjuk odaadja az eladó, hogy legyen nála egy megadott ideig, és nézze meg a saját szemével). Pl. a vevő is konrétan készíthetne egy listát a kockázat csökkentése érdekében, amin ha minden pont stimmel, akkor lehet szignózni a dolgot. A tutibiztonság kedvéért mondjuk lehetne egy megbízási szerződés egy pontjaként aláíratni az eladóval, hogy a termék minden tekintetben megfelel a hirdetésben megadottnak is. Utána a vevővel már nem kell másra figyelni, csak hogy odaadja a pénzt. Ezt egyszerűen annyival el lehet intézni, hogyha már valaki ezt a szolgáltatást igénybe szeretné venni vevőként akkor előbb tegye le a pénzt, és utána kaphat egy csomagot, amivel ezután oda rohan ahova akar. De ha végignézzük a piacot, akkor a javak 50-60%-a amivel visszaélés van új, bontatlan, és többnyire az van, hogy valaki elutalja a pénzt, és nem jön a cucc. Vagy pl olyna fordulhat elő, hogy valaki kap valamit, ami nem működik, ami szintén kivédhető ezzel, vagy pl van egy proci, meg van hirdetve hogy huszonnyócezerszázkilencvennyóc gigasercen megy, azt is meg lehet tekinetni élőben. Szal nagyon nagyon sok dolgot ki lehetne ezzel védeni, ami visszaélésre, becsapásra adhat alapot. Ha meg valami esztétikailag hibás, de amúgy jól működik, és ez esetleg gondot jelenthet akkor telefonon lehet egyeztetni, hogy kell e a termék vagy se.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #8108 üzenetére
Még jó, hogy nem írtam nevet
Szeretném ezúton teljes mértékben revidiálni az álláspontomatCanossajárás, miegyéb...
A kolléga végül maximálisan korrekt volt. Már úton voltam, de azért magamhoz vettem a cókmókot, és láss csodát! Felhivott emberünk, hogy szerzett pénzt, igy meg tudtuk oldani a dolgot az eredti menetrende szerint...
Aztán lehet csak látta hogy már előterjesztettem a "bíróság" elé a dolgotAmúgy hozzá kell tennem -ha már úgyis panaszkodok(az legalább megy
)- elég sok ilyenbe belefutok mostanság, jóval gyakrabban mint általában... Ráadásul a "személyes átvétel" mellett az én szinonimaszótáramban az áll, hogy "majd megyek érte ha kedvem úgy tartja" . Aki üzletelget az tudja mire gondolok.
Megrendelni, beszerzni azt de mán azonnal hirtelen,de eljönni és kifizetni azt már ráér midnenkinek
Panaszáradat vége
-
Lord Myn
senior tag
válasz
Nyugdíjas #7504 üzenetére
Figyelj, én ezzel abszolúte egyetértek (nekem is volt 1-2 ügyem, amikor ki kellett vinni a "szakértői brigádot" is, akik megszakértették a dolgot, mivel Justitia malmai lassan őrölnek...
). Abban viszont Racecam-nek van igaza, hogy ne egy fórumon szervezkedjetek, mert a végén a PH!-t rúgják s*ggbe...
-
Zolee11
senior tag
válasz
Nyugdíjas #7087 üzenetére
Ki vitatkozik kivel?
Én azt mondtam, hogy én még nem találkoztam ilyesmivel pedig jó sok gépet raktam össze csúcskártyástól megkezdve a középkategóriáig. De én nem találkoztam ciripeléssel, pedig mindig tesztelem is őket, de majdnem mindet én is szervizelem, bővítem, és nekem panaszkodnak ha valami nem stimmel.
Én csak azt mondtam, hogy én nem találkoztam ilyesmivel, azt nem mondtam, hogy te sem, csak biztos a füled zúg -
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #6946 üzenetére
Gondolj bele, ha meglenne a fénykép, akkor is lehetne mondani, hogy a csomagolásnál beleakadt az ember kisujja a lapba, vagy valami miatt elgörbültek a tüskék.
Áhh, nem, továbbra is lehetőleg személyesen, fogok eljárni, kiemelve, hogy úgy nézze meg a vevő, hogy átvétel után külsérelemre vonatkozó reklamáció nincs.
-
nat
senior tag
-
nat
senior tag
válasz
Nyugdíjas #5971 üzenetére
szvsz 7 és 6.5k-ra az 5k nem pofátlan,nem volt oda írva,hogy alku nincs
szerinted az?
nem akarok senkinek sem fekete pöttyöt
csak az dühit,hogy egy sima NEM elég lett volna
az autópályáról meg annyi,hogy kb 25-30 embernek küldtem pü-t és hsz-t(mert a gyerekeknek állitok össze egy gépet),és több mint húszan egy irányban haladtak velem -
udi
őstag
válasz
Nyugdíjas #5522 üzenetére
De meddig van valaki eltürve-megtürve???Tehát hol a határ amikor végre kizárják??Amikor egy modit fog átba......ni.Simán tiltani kéne és megint jöhet ujoncként akár ugyanazzal a névvel,de talán annyi tapasztalattal hogy ha megint hüje akkor megint repül.Nem értem hogy még ez mért nem történt meg,és ebben tényleg a modiknak van felelősségük
-
fuzik
aktív tag
válasz
Nyugdíjas #5019 üzenetére
Ha szükség van emberre, aki "elsimítja" a dolgokat...
Egyébként az lenne a tuti, ha vetésforgóban menne a dolog. A testületnek lehetne egy modi tagja. A többiek pedig a legalább 10 pozitív értékeléssel rendelkezők népes táborából kerülhetnének ki. Illetve szerintem ildomos lenne, ha lenne egy "friss tag" is a testületben... (nehogymár az a vád érje a csúcsszervezetet, hogy az öregek részrehajlanak).
-
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #4842 üzenetére
Én is csak "munkaidő" után tudok találkozni veled.
Amikor nem voltál munkában akkor is a lakhelyedre mentem.
Én nem hiszem hogy a vásárlónak kell házhozmenni minden áron.
Egyébként hogy te hányszor is vágtál át engem ha már itt tartunk?
Te miattad 2-ször álltam 20 percet a kálvinon mert elaludtál meg mittudomén.
Pénteken meg ugye miután elmentem a westendbe, eszedbe jutott, hogy mégsincs nálad a cucc. Tehát akkor ne csak engem tessék csipegetni. Elvégre Nyugdíjas kolléga úr 3x csinálta azt velem mint én Leslie-vel.Mondjuk ez a Bp. másik vége picit erős a Kálvin tér---->Nyugati viszonylatra nézve
Te hányszor jöttél el bárhova is?Amúgy szerintem hagyjuk mert semmi értelme itt veszekedni...
Csak egymás agyát b***uk fel. -
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #4842 üzenetére
Figy, suli után mindig elmentem a lakásodra.
Sajnos BP másik végére a munkahelyedre nem tudok elmenni, mert akkor 6-ra érnék haza és valamikor tanulni is kell.
Szüleimmel nincs gond, magam érdekében teszem.
De ugye a volán...
Azért te is eljöhetnél mondjuk néha a kálvinra.
Na jó mind1, nem akarlak cseszegetni. -
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #4840 üzenetére
Csak azért sietek mert óránként megy buszom.
Miért, te talán eljöttél bárhova is? Amikor megbeszéljük a kálvinra, akkor is hívlak és hirtelen már csak a lakásodon érsz rá...
Én sem szeretnék veled veszekedni.
Tavaszmezőre nem tudom hogy kell eljutni... Ő sem jött az én sulimhoz.
Szvsz mind a 3-an helyben korlátozottak vagyunk.
Te talán időben nem.
Részemről lezártam.
Nem tartom magam hibásnak, kivéve a pénteki dolog miatt Leslie-vel.
mod: remélem köztünk azért nincs nagy harag.
-
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #4813 üzenetére
Na álljunk csak meg egy pillanatra!
Talán neked bármikor is jó? Azt mondogattad, hogy menjek a munkahelyedre.
Akkor ennyi erővel te is jöhetnél a sulimba.Aztán meg megbeszéljük a kálvinon, de mindig a lakásodon kötök ki.
Ma is elrángattál a világ végére, és amikor már 5 méterre voltam akkor bejelentetted, hogy nincs is nálad a cucc.
Azért nem szép hazudozni.
-
udi
őstag
válasz
Nyugdíjas #4815 üzenetére
Annyira nem értem a vevőket....tényleg én is ezerszer ajánlottam hogy akkor ne metrózzon akár két megállót sem hanem bedobom neki házhoz..ááá az nem jó mert..és jöttek a kifogások.Sokszor azt hiszem hogy titkolja hogy hol lakik
Hát milyen vevők az ilyenek??Nem a szobába viszem neki hanem pl a háza elé....
Na mind1 sztem ezek is elöbb utóbb találkoznak egy magukhoz hasonlóval és akkor majd az ő hajuk hullik ki -
-
Picco
addikt
válasz
Nyugdíjas #4620 üzenetére
azert te kaptad a postot mert azthiszi h nyugdijas papa vagy, teged talan meg leverne
lehet h nekunk kene lerugni BB vesejet....azert irt ide a srac...no comment.ddog:
1: fogd vissza magad a hangnemmel, senki nem pocsozott le teged !
2: nem ertem miert nem intezitek el de most komolyan, miutan kb 15 (lehet h keveset mondok) feljelentes van folyamatban ellene a rendoroktol kapnal 1 bambit ajandekbamod: OFF
-
ddog
újonc
válasz
Nyugdíjas #4618 üzenetére
hihetetlen, hogy mennyire szánalmas pöcsök vagytok..az ember segítséget kér...ti meg...fúúúj...undorítóak vagytok..
[Egy nap kitiltás ezért a hangnemért. Kérlek gondolkozz el rajta, hogy milyen kifejezéseket hazsnálsz egy nyilvános fórumon. - peterkeT]
[ Módosította: parandroid ]
-
Speed®
titán
válasz
Nyugdíjas #4446 üzenetére
Nos igen, az újoncok..az aláírásod nagyon stimmel. Előfordul sokszor, hogy privátban kérnek tanácsot és hangulatomtól függően válaszolgatok is általában. Egyszer éppen nem volt hangulatom, figurának (újonc) csak a megoldást tartalmazó topikot linkeltem, mondván ne legyen lusta utánajárni, abból csak tanulhat. Válasza: "nem gondoltam volna, hogy itt ilyen gyökér f@szok vannak, b@zd meg a linked" Válaszom:
Az ilyenek miatt megy el az ember kedve a PHtól..
Én újonccal kizárólag akkor üzletelek, ha az adatlapján ott figyelnek az elérhetőségek és telefonon értelmesnek tűnik. Bár értek meglepetések, komoly károm még nem származott belőle. Ellentétben egy-két senior/őstag/addikt kollégával..
Ja meg persze posta esetén előreutalás, nix utánvét, fizessen a hóhér feleslegesen. Ha nem bízik bennem, van más aki megveszi a cuccot, nem aggódok.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest