Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
old gray
addikt
Ezek után inkább bízok egy mozdonyvezetőben mint egy postásban.
Mozdonyvezetőben még nem csalódtam, engem mint ''csomagot'' mindig oda vitt a vonattal ahová utazni szerettem volna.....Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
gban
Közösségépítő
Ezt találtam, hogy kinek van igaza, döntse el mindenki. Én úgy értelmezem, hogy a vevő dönti el hogy kihez fordul, elküldeni tilos bárkinek is, viszont az eladó eldöntheti, ha hozzá viszik, hogy továbbküldi a gyártónak, vagy cseréli azonnal.
Magyarországon a jelenleg hatályos garanciális jogszabályok a vásárlók részére három lehetőséget nyújtanak, hogy a garanciális problémájukat meg tudják oldani:
1. A vásárló a vásárlás helyszínére viszi vissza a hibás terméket.
Ekkor az eladónak kell a garanciát lekezelnie.
Ezt több módón teheti meg:
- - Kicseréli egy ugyanolyan termékre.
- - Az ügyfél levásárolhatja a termék vételárát.
- - Az ügyfélnek visszafizeti a termék vételárát.
- - A hibás terméket elküldi a garanciális szervizbe.
- - A hibás terméket eljuttatja a forgalmazóhoz.
2. A vásárló a kijelölt garanciális szervizbe viszi el a hibás terméket.
A szerviznek két lehetősége van:
- A terméket megjavítja, és kifogástalan működési állapotban visszaadja az ügyfélnek.
- A terméket kicseréli egy vadonatúj, ugyanolyan termékre.
3. A vásárló a forgalmazóhoz viszi el a hibás terméket.
Ekkor a forgalmazó lehetőségei:
- - A hibás terméket eljuttatja a szervizbe.
- - A hibás terméket kicseréli egy vadonatúj ugyanolyan termékre.
- - Ha nincs raktáron cserekészlet, és a termék nem javítható, akkor kiállít egy cserére szóló igazolást az áruház felé.
Ha csereutalvány van kiállítva, akkor a vevőnek három joga /lehetősége/ van:
- - Áruházzal kicserélteti egy ugyan olyan termékre.
- - A termék vételárát visszakéri az áruháztól.
- - A termék vételárát levásárolja egy másik termékre, ha kell, akkor ráfizetéssel.
Ezeket, a jogokat a vásárló dönti el, és nem az áruház!Postázást nem vállalok.
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Nem az X2 fog tönkremenni ha vmi tönkremegy...az a kártya a gyári 512/1312 helyett 580/1880ig megy VMod nélkül Szóval a garipapír emiatt jó lenne ha meglenne.. Azért thx a gariinfót, ez is több a semminél..
Pötyivel kapcsolatban hasonló a véleményem (lásd. ui.), pedig mi többször is találkoztunk világosban Ezért a húzásért eléggé morcolok rá
[Szerkesztve] -
akaido
addikt
''Itt ha beteg lesz az eladó, vagy elmegy nyaralni, vagy éppen egyéb problémája adódik akkor nyilvánvaló, hogy még ha akar, akkor sem fog tudni segíteni.''
Nem beszólásként, hanem beleszólásként : a mai mobiltelefonos időszakban, ha valaki arra nem veszi a fáradtságot, hogy az üzletfelével számot cseréljen, akkor talán sokkal hamarabb elintéződhetnének a ''hiába vártam_nem jött'' típusú meghiúsult biznyisszelésről szóló, és a másik fél hibáját emlegető hozzászólások.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
gban
Közösségépítő
A másik meg hogy nehogymá' be legyen kapcsova az eladó mobilja New Yorkban - Mallorcán - Bulgáriában - Ukrajnában - Romániában, ki hova megy nyaralni vagy rokonlátogatóba vagy akárhová, és fogadja horror összegért a hívásokat. Vagy akár csak levigye magával a telót a Balaton-partra a strandra, megfürdetni, vagy ellopatni. Iyen esetben én is midig közöltem, hogy nem fognak elérni eddig és eddig, utána viszont állok rendelkezésükre ha bármi gond lenne.
Postázást nem vállalok.
-
akaido
addikt
Természetesen értettem, hogy Te egy concret témához kapcsolódtál, nekem pedig nem konkretizáló hanem általánosító jellegű szándékom volt és ezért csak pont azt a részt emeltem ki Tőled. Pont ezért nem ellened, vagy a véleményeddel ellentétben próbáltam fogalmazni(ezek szerint félrérthetően).
peace no 2.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
greatchaos
addikt
sztem, a nagy üzletelők (magam nem tartozom közéjük) is ezekkel a feltételekkel üzletelnek
amit írtam, ahhoz az hozzátartozik, hogy az első sikeres/korrekt üzlet után már egyenrangúak vagyunk, vagy, akikkel összehoztunk esetleg egy személyes találkozót...
- sajnos /a topicban vissza lehet keresni/ magam is elkövettem egy hibát, sajnos azóta vagyok elfogult... (szerencsére pár száz forintom bánta csak)
bizonyára vannak szunnyadó avatarok, de /itt csak a magam példájából tudok kiindulni/ nekem nem ér annyit egy a közel 600 nap, (és nem a hsz-ek száma, mert vannak akik jóval többet gyártanak, mindenhova uppolnak, meg saját apróba óránként írnak) hanem a becsület. Isten lássa lelkem, egyetlen egyszer nem forfult meg a fejemben, hogy selejt terméket eladja, kivéve, ha ezt feltöntettem mint rossz, hibás, használhatatlan. -
YouCanCANON
aktív tag
kérjen bocsánatot a halál! nemtudom miért kell belepofázni olyan dologba amiröl nem tudsz semmit?! konkrétan gigabites PCI 32bit csatolós kártyát kért az illetö... az nekem nem egyenlő az Intel karival... felsoroltam mi szokott lenni (Intel, DLink, 3Com, Broadcom és ezek OEM verziója) a dlink amit küldtem, nem tetszett visszaküldte bontatlanul, ki se probálta! akkor meg mi van?! kicseréltem 3Com kártyára amint tudtam... nyilván nem fizetek vissza lóvét csak azért mert valakinek a felajánlott cuccok közül amit küldtem nem tetszik valami... ezt nehéz felfogni? én nem szoktam itt direkt beleugatni mások eszmecseréjébe, mert nem tudhatom, hogy beszélték meg, kinek van igaza, stb... ha meg valamit nem tudok akkor vagy kérdezek, vagy hallgatok. nem osztom az észt, meg lehuzom a másikat látatlanba! és mégis kit akartam félrevezetni? én nem beszéltem egyikőtökkel sem... na szeva, szép napot! további jó szórakozást
You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *
-
YouCanCANON
aktív tag
nem letagadtam... azt mondtam itt nem ismerek ilyet és nem is üzleteltem vele PH-n... HWSW-n van más névvel, és nem ide tartozik, és többet nem magyarázkodok... ráadásul paramétereket beszéltünk meg, tehát innentöl kezdve mégkevésbé sem vagyok hibás. az meg hogy egyesek idejárnak élvezkedni meg észt osztani, nem érdekel többet nem irok erre a topicra és el sem olvasom és a csomó korrekt ember aki nem ilyen forintos üzleteket kötött idáig velem, nem szokott piros meg fekete pontokat osztani... már kinöttünk a dedóból
mod bigakármi: "ne kárositsa meg öket" hahaha... ez LoL megkárositott már téged az élet...meg a sors
[ Szerkesztve ]
You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *
-
djtoomi
addikt
Úgy volt,hogy neg van véve,de közben jött egy beszámítatlan számla,rosszkor.De azóta is sajnálom,hogy nem vettem emg tőle a vízhűtést!
[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
1950pro-t beírtam hogy veszek,de nem sikerült a megvétele,7300gs-t vettem,majd később 7300gt,kséőbb 7600gt,és így tovább,mert elment az egész pénzem.De tudjátok mit?
Nem foglalkoztat többet az egész PH! apró,nem itt fogok hirdetni,nem itt fogok vásárolni használtan,csak a bazárosoktól,és csak személyesen,kp-val,akkor nem lessz gond!És itt van:bocs mindenkitől,akit megvárakoztattam,illetve bocs gardener,mert nem jött össze az üzlet,de mégegyszer köszönöm,hogy segítettél.
Számla:Igen,telefonszámla,vodafone küldi,és ha nem fizetem ki,ősök nem fizetik ki,és akkor ki kell fizetenm a telfon árát,ha nem...[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Picco
addikt
koszi, de nem hiszek a 12 eves gyerekekben, igazabol nemhinnem hogy elkalapalna
de most komolyan egy rendor ormesterbol ilyen keveset neztek ki?
teny hogy sok a buta koz-rendor de a tisztek azert nem olyan hulyek, sot!
de ez mar tenyleg nagyon off**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
magi20
senior tag
2-szer szóltam hogy hagyja abba,ennyi nem teszi,mit gondolsz meddig fogom elviselni?
Igaz,többit priviben.
nekem is jogomban áll leírni a véleményemet,de lépjünk már túl rajta,shteerel priviben lerendeztük.-már senki nem beszél erről,csak 1 valaki,akinek égadta világon semmi-de semmi köze hozzá.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
törölt tag
Akkor elmondom hogy volt.
Amúgy előszöris a két ügyfelem is ugyanolyan mozgáskorlátozott...
Na akkor az az ügy.
Előző nap megbeszéltük, hogy az utolós órámtól függ, de még küldök majd sms-t.
Aztán a köv nap küldtem sms-t, hogy ~10-15 perc múlva nem tudna-e egy metrómegállót jönni. Írta, hogy siet, kb 20-25 perc múlva ér ide. Én pedig rögtön írtam, hogy ne tegye, mert elmegy addigra abuszom.
TEHÁT ELŐZŐ NAP MÁEGBESZÉLTÜK, HOGY AZ ADOTT NAP ELÉG BIZONYTALAN!
ÉS RÖGTÖN SZÓLTAM IS NEKI HOGY NE JÖJJÖN...
Mozgásképtelenségről, időkorlátozottságról:
Leslie is sulis, tehát ő ugyanúgy volt mint én.
Nyugdíjas pedig dolgozik többségében, tehát ő is.[ Szerkesztve ]
-
GeryPc
senior tag
nem zsebben hordott hanem,újszerű ezt mondta legalábbis ha 10x nem volt leejtve a telefon akkor 1x sem,ha nme lenne 2.5 órányira akkor fején törném ketté a telefont azt biztos
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest