Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz Hawk1979 #8983 üzenetére
Attól függetlenül, h nem származott belőle anyagi kár, még igaza van.
A topik címe ugyanis arra utal, h kikkel jó vigyázni.
Nekem is volt párszor hasonló esetem, mikor s.o.s-ben kellett volna valami, írtam a gyereknek, erre válasz meg semmi. Persze aktív volt a ph-n, de a válasz már nehezére esett a gyökérnek (napokon keresztül, tehát nem kell most azt mondani, h "nem vette észre szegény")!
A másik hasonló szitu (bocsi, ez már nem tartozik közvetlenül az előző témához), amikor a drága eladó bejelöl minden várost a termék helyéül (mint egy nagy multi, akinek van az országban 40 telephelye), aztán mikor szűkítek a keresésnél naná, h belebotlok. Igaz, h postázik, de ha nekem esetleg sürgős lenne a dolog, mit csináljak? Én már ajánlottam ezügyben orvoslásra azt, h csak egy, max 2 várost lehessen bejelölni, v ha van posta, akkor annak egy külön jelölési lehetőséget.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
Úgy látom, te már megszoktad, h átvernek (nem feltétlenül anyagi megkárosításról beszélek).
Ugyebár előzőleg volt róla szó, h legyen erre is külön topik. Én nagyon helyeslem, mert az ilyen emberekkel kerülöm a kapcsolatot. Ha vmit megbeszélek vkivel, én tartom magam hozzá. Ha vki ezt nem teszi meg, az gerinctelen, hiteltelen ember (persze ha önhibájából történt az eset) és igenis helye van az ilyen célzatú topikban.[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
válasz HUNNIA1920 #9033 üzenetére
Kb erről beszéltem/beszélek...
Mod: bocs, h 2x[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
Látom, te nagyon bele vagy szürkülve ebbe a"piacgazdasági" világba.
Te megszoktad (netán még élvezed is), h valaki a "szavát adja" és utána átbax, én nem teszem...
Ez van.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
válasz Incognito #9091 üzenetére
Ha megígérte, h gond esetén visszaveszi, akkor nyugodtan oszd ki.
Kimeríti a "megkárosítás" fogalmát, mivel te max levélnehezéknek használhatod...[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
válasz RandomGosu #9110 üzenetére
Van olyan ember, akinek kiveri a szemét a rossz helyesírás/külalak/írásjelek teljes hiánya.
-
kovy79
őstag
válasz Nyugdíjas #9224 üzenetére
Ez érdekes kérdés.
Nálam pl természetes, h nem szivatom meg az embereket ilyennel és visszaveszem a cuccot.
Ám nálam az is természetes, h ha nem megy a gépemben valami, kipróbálom egy másik gépben és ha ott megy, akkor nem kezdek el levelezgetni, hanem eladom/eltárolom rosszabb időkre.
Szóval szerintem nem felháborító egyik megoldás sem.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App