Hirdetés
Aktív témák
-
udi
őstag
Még egy pikáns vagy fontos dolog.Azt hallottam hogy bár a PH-n rég nem járt de az elején még a telefont felvette.Igy nem hiszem hogy véletlen történt vagy écsapta egy von@t.
Ennek sajnos kitervellt szaga van....Bár remélem hogy nem.Egyik verziót sem kivánom nekiRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
udi
őstag
-
udi
őstag
180nap alatt....az szép
Nem baj nem is azért irtam csak épp nézegettem ezeket a bejelentkezési problémákat és akkor láttam...
Egyszer majd talán én is az leszek.Nem fontos az annyira.
A lényeg a korrektség de nálad ez rendbenRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
törölt tag
köszi a regény terjedelmű reagálásodat,van talán belőle börkötésű példány is?esetleg egy magánkiadást bevállalhatnál belőle,sztem nagy sikere lehetne,még ha ki is tűnik belőle hogy nem egyéniben voltál járási IQ bajnok,max csak a csapatküzdelmekben,árulhatnád itt,és ha nem megy..kicsit uppolgathatnál.ja és öcskös nem tudom hány éves vagy,de sztem ne tegezz,add meg a tiszteletet
-
beltram
tag
nem szeretnék veled (sem) vitatkozni és köszönöm a jótanácsokat, de:
A vevő nem jelezte nyilvánosan, hogy számot tart az árura. Ha jelezte volna, lehet nem jelentkeztek volna érte többen és akkor övé lehetett volna a termék
Szerintem ebben nincs igazad. Bár sokszor írok én is a topicba egy "küldtem privit.", vagy valami hasonlót, de nem hiszem, hogy ez bárkit is távoltartana attól, hogy bejelentkezzen az áruért. Amíg az eladó nem írja be, hogy jegelve, vagy félretéve, addig én írogathatok bármit.
A vevőnek: Legközelebb írjon egy hozzászólást, írjon privit, aztán telefonáljon időben
Csak a tisztánlátás végett: időben telefonáltam, akkor amikor megigértem, de az eladó nem volt bekapcsolva. Ezután nem azt írtam neki, hogy "majd kedden felhívlak", hanem konkrét helyszínt és egy hozzávetőleges időpontot (5 óra körül) ajánlottam fel neki, amit elfogadott.
Részemről tényleg ennyi, úgy érzem így is többet foglalkoztam ezzel a témával, mint amennyit ért.
[ Szerkesztve ]
pace be with you
-
udi
őstag
Remélem el lesz kapva a kis ****.
Jövök segiteni tanuskodni hogy elesett és csak azért vérzik a fejeRossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749
-
törölt tag
Sajna ez is normálisnak igérkezett.Balázs volt a pacsizás alatt.De igazából nem is nagyon figyeltem mert a 4 honapos kislányommal voltam elfoglalva.
Kb 170cm körüli ,barna hajú,normal gyerek semmi tetkót vagy valami jellegzetes dolgot nem véltem rajt felfedezni és nem kisebbségi. -
Spanish007
csendes tag
-
Str8 sk8r
őstag
...igen MURÉNA-nál is ez volt... ...azért köszi a linkeket...
...az ember a saját árnyékatól is berittyent...
..."Egyébként: paranoia a szótő, paranoiás pedig az a szó, amit írtál."...
...valóban így van de a félelem+fáradtság...te is láthatod:..."megérkezik a rendel cucc"... ...[ Szerkesztve ]
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
batmab
senior tag
nálam pl.csak elöreküldésel müxik a postai biznisz....kivéve régi,megbizható,több közös üzleten átesett kollégák(pl.Joces,johniee,Biriboyka,stb...)
nekik ezuton is köszönet és örök hála....
érdekes modon mégis megoldható az esetek többségében....
2009.08.24 leányom, Kiara. Már 118cm, és >21kg.. :D Fontos! utánvéttel még anyámtól sem vásárolok...
-
Ősember
őstag
"Egyébként pedig nem értem, miért kell előre utalni, vagy utánvétezni... Elküldöm, vagy elküldi a terméket, aztán fizet/fizetek, ha korrekten megérkezik a rendel cucc."
mivel vagy okosabb, ha te elöre elküldöd a terméket? semmivel, ugyan ugy hülyeséget csinálsz, mintha pénzt küldenél elöre. már mondtam ezt itt, de elmondom megint, a lényeg az, hogy valakinek engednie kell. gyorsan beláthatod, hogy ez igy van
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
"Egyébként pedig nem értem, miért kell előre utalni, vagy utánvétezni... Elküldöm, vagy elküldi a terméket, aztán fizet/fizetek, ha korrekten megérkezik a rendel cucc."
mivel vagy okosabb, ha te elöre elküldöd a terméket? semmivel, ugyan ugy hülyeséget csinálsz, mintha pénzt küldenél elöre. már mondtam ezt itt, de elmondom megint, a lényeg az, hogy valakinek engednie kell. gyorsan beláthatod, hogy ez igy van
mod: off
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest