Hirdetés
Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz Xaero88 #8352 üzenetére
Te sem hoztad ki nekem a Nyugatiba a k510-et,hiába kérdezted hogy ha tutira kell,akkor kihozod.Egy telefont is nehezedre esett megejteni,hogy bocs nem érek rá,vag bocs eladtam másnak.Én meg vártalak,de nem jöttél.Ha legalább felhívsz,akkor mástól vettem volna másik telót,de így... Én ezért mondjuk nem kérek feketét,de magamban elkönyvelem a dolgot.
.::> <::.
-
puttputt
őstag
válasz Xaero88 #10272 üzenetére
Ehhez kapcsolódó téma, jobb vele vigyázni. Emailben kaptam, szintén Prohardveres mailre, ezért osztom meg a tisztelt kollégákkal... amellett, hogy szerintem vírusos - nem futtattam át...-, még ki tudja...:
Amellett... nem "Raiffeisenes" vagyok, közöm nem volt idáig hozzájuk, a számlaszámot pedig max. azok tudják akikkel idáig üzleteltem... már csak ezért is érdekes a dolog.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Fefi
csendes tag
válasz Xaero88 #10533 üzenetére
Tel Elek - annak ellenére, hogy "őstagnak" minősül nem ajánlom. Az hogy alkudni szeretne teljesen természetes, gond azzal nincs is.
Vett egy 50mW, egyszerű, fix fókuszú zöld lézert. Ezzel szeretne messziről minden féle lufikat durrantani, amit én soha nem állítottam...Irtam neki, hogy ezzel ez nem lehetséges, hanem általában csak jóval nagyobb teljesítményűekkel. Ő váltig állította, hogy hazudok:
Ez lehet, de nem egy 7-8eFtos lézerrel, hanem egy csúcs minőségű akár 50-90eFtossal:
5 nappal az után, hogy már a kezében van a kis lézer, felajánlottam neki, hogy visszaveszem, de az utánvétel díját nem kívánom kifizetni...ekkor felháborodott és fenyegetőzött....
Emberek, hová süllyedünk? Saját balgaságunkat azzal leplezzük, hogy fenyegetőzünk? Isteneeeeeeeeeem
[ Módosította: Bordoi ]
H-Szó 10.30-17.00
-
spedyboy
senior tag
válasz Xaero88 #10533 üzenetére
szia!
nem tudom miért nem lehet ezt priviben lebonyolitani de m1.
szóval az eset valoban megtörtént igen nem mentem el a találkozora nyomos okom volt amit ha kér Xaero88 nak el is monodok privát üzenet formájában.
Hívtam telefonon a nap folyamán min 10x nem volt elérhetö mint késöbb kiderült ez az én hibámbol történt ugyanis rosz számot mentettem el. Felhívott elmondtam neki hogy miértne m tudtam menni és mondtam hogy VALÓSZINELG DE NEM 100% holnap jo nekem de ma hadjuk mert nem tudok odamenni és mondtam nek ihogy priviben megirom neki h mikor lenne jo nekem. Eddig stimt küldött nekem 1privát üzenetet a telszámával amire én nem válaszoltam mert mit irjak rá sajnos még mindig nemtudok elmenni sehova és napi 10perc netezés alatt nem akartam neki levelet irni.
a Telefon egyébként ha jobban megnézed még mindig fent van az aprok között sacc/kb 30perce UP!oltam hirdetést 1napja mert nem voltam gépnél.
Kérném Xaero88 at h ezeket figyelembe véve és átgondolva itélkezen rólam.-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
spedyboy
senior tag
válasz Xaero88 #10553 üzenetére
szia!
spedyboy vok
ITT A TELOés ittis volt mindig is megnézheted teljesen nyugodtan hogymikor raktam fel ésazota nemszedtem le!
atol h te vak vagy és nem tlaálod arrol én nemtehetek ugyebár?
és sztem te nem vagy korrekt mert ez minden csak nemaz. befeketiteni engem köszi föleg hamis vádakkal... ha nem lennék finom uriember most elküdenélek hawai ra 1 hétre nyarlani mert ott meleg van...U.I. talán ha a mobilok között keresnéd
[ Szerkesztve ]
-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
batman.
senior tag
válasz Xaero88 #10996 üzenetére
O.K.
Akit érdkel annak elküldöm a bizonyítékot, így korrekt?
Mert a Robertkill hazugsága egyértelmű, akkor is, ha ezt csak a privát levelezésből tudom bizonyítani.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest