- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
Hatalmas feketepontot szeretnék adni gigolo0000 felhasználónk ezzel az üzlettel kapcsolatban.
Ok: Nem jött el a megbeszélt helyre, ráadásul a telefont sem volt hajlandó felvenni. -
törölt tag
Nem, azt sosem állítottad, hogy nem lehetséges.
Az apródban is ilyen balgaságot állíttasz, hogy nem tudom hány km-re elmegy.Érdekes, baráti körömből rengeteg embernek van 8K-s lézere, és lehet vele lufit pukkasztani. Albeee-tól vették.
Ez nem fenyegetőzés, lehet te annak feszed, elég gyerekesek a hsz-eid.
Mellesleg privát üzenetek idézését szigorúan tiltják az alapelvek, szóval számíthatsz valami megtorlásra.
-
törölt tag
Fefi nevű fórumtársot nem ajánlom senkinek.
Nemrég vettem tőle egy 50mw-os lézert, de ez nagyon gagyi. Ergo semmi hőt nem sugároz magából. Gyufát kéne gyújtani, de nem teszi. Jó, egye fene. De amit minden zöld lézermutatónak tudnia kéne az a lufipukkasztás. Hát ez még azt sem teszi.
Feldobta, hogy küldjem vissza és akkor visszafizeti. Mondtam ok, persze akkor már csak egy részét adta volna vissza. Szóval fekete pont. -
törölt tag
válasz
greatchaos #8585 üzenetére
Számomra viszont kb 2 év termése.
Csak ugye ő azt állította, hogy alig használt. A hétvégi 12 óra, pedig nagyüzemi termés, gondolom céges telóval. -
törölt tag
-
törölt tag
goapeti-nek adnék egy HATALMAS FEKETEPONTOT!
Hogy miért?
Vettem tőle egy N78-at...
-Priviben még 2gb-s memkártyát ígért (alaptartozék), de amikor átvettem, már csak 1gb-nál tartottunk...
-Állítása szerint magyarországon készült, és 11 hónap garancia van rajta.
Hát akkor nem tudom mi a f*szt keresnek rajta szingapúri betűk, és miért csak februárig van rá valami hamisított, névtelen "garancia", aminél még egy 3 éves hülyegyerek is jobbat gyárt...
-"Alig használt" laza 12 óra beszélgetéssel... -
törölt tag
1. Nyugdíjas szerrint is (legalább is remélem) Leslie meg elhúzott, mert nem tudta bizonyítani az igazát.
2. Kérlek, fogd már fel, hogy a kálvinon nem én szopattam. Mondtam nekei hogy bizonytalan még előző nap! És amikor írta hogy indul, akkor ahogy csak tudtam, írtam a sms-t hogy ne tegye. Kérlek ezt értsd meg! Remélem sikerül.
Én egyszer sem tologattam! Mindent pü-ben peszéltünk előző nap, amibe ő is beleegyezett!
3. Akkor is szakadj már le róla!
4. Mi mást tehetnék? Ő hol állított be boccsal mert hazudozik?
5.Arról beszélhetnénk ki a nevetséges...(kinek mi...)
Nem is szeretnék veled üzletelni. Ho-hó, még csak azt kéne...
Akkor elfogadod a békét amit a másik topikban felajánlottam? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #4842 üzenetére
Én is csak "munkaidő" után tudok találkozni veled.
Amikor nem voltál munkában akkor is a lakhelyedre mentem.
Én nem hiszem hogy a vásárlónak kell házhozmenni minden áron.
Egyébként hogy te hányszor is vágtál át engem ha már itt tartunk?
Te miattad 2-ször álltam 20 percet a kálvinon mert elaludtál meg mittudomén.
Pénteken meg ugye miután elmentem a westendbe, eszedbe jutott, hogy mégsincs nálad a cucc. Tehát akkor ne csak engem tessék csipegetni. Elvégre Nyugdíjas kolléga úr 3x csinálta azt velem mint én Leslie-vel.Mondjuk ez a Bp. másik vége picit erős a Kálvin tér---->Nyugati viszonylatra nézve
Te hányszor jöttél el bárhova is?Amúgy szerintem hagyjuk mert semmi értelme itt veszekedni...
Csak egymás agyát b***uk fel. -
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #4842 üzenetére
Figy, suli után mindig elmentem a lakásodra.
Sajnos BP másik végére a munkahelyedre nem tudok elmenni, mert akkor 6-ra érnék haza és valamikor tanulni is kell.
Szüleimmel nincs gond, magam érdekében teszem.
De ugye a volán...
Azért te is eljöhetnél mondjuk néha a kálvinra.
Na jó mind1, nem akarlak cseszegetni. -
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #4840 üzenetére
Csak azért sietek mert óránként megy buszom.
Miért, te talán eljöttél bárhova is? Amikor megbeszéljük a kálvinra, akkor is hívlak és hirtelen már csak a lakásodon érsz rá...
Én sem szeretnék veled veszekedni.
Tavaszmezőre nem tudom hogy kell eljutni... Ő sem jött az én sulimhoz.
Szvsz mind a 3-an helyben korlátozottak vagyunk.
Te talán időben nem.
Részemről lezártam.
Nem tartom magam hibásnak, kivéve a pénteki dolog miatt Leslie-vel.
mod: remélem köztünk azért nincs nagy harag.
-
törölt tag
Akkor elmondom hogy volt.
Amúgy előszöris a két ügyfelem is ugyanolyan mozgáskorlátozott...
Na akkor az az ügy.
Előző nap megbeszéltük, hogy az utolós órámtól függ, de még küldök majd sms-t.
Aztán a köv nap küldtem sms-t, hogy ~10-15 perc múlva nem tudna-e egy metrómegállót jönni. Írta, hogy siet, kb 20-25 perc múlva ér ide. Én pedig rögtön írtam, hogy ne tegye, mert elmegy addigra abuszom.
TEHÁT ELŐZŐ NAP MÁEGBESZÉLTÜK, HOGY AZ ADOTT NAP ELÉG BIZONYTALAN!
ÉS RÖGTÖN SZÓLTAM IS NEKI HOGY NE JÖJJÖN...
Mozgásképtelenségről, időkorlátozottságról:
Leslie is sulis, tehát ő ugyanúgy volt mint én.
Nyugdíjas pedig dolgozik többségében, tehát ő is. -
törölt tag
válasz
Leslie_K. #4834 üzenetére
Figy, írd le, hogy melyik állításommal nem értesz egyet...
Jah, hogy nem tudsz...
#4836: is akkor én kevesebbet érek?
#4830: beismertem a hibámat, hogy reggel eltoltam 1 órával a dolgot....
Nem fogod fel? Nem én mondtam le az első találkozót, hanem ő nem volt képes megjelenni... -
törölt tag
Na jó, még annyit: Leslie: Ha úgy gondolod, hogy nem igazak az állításaim, akkor cáfold meg. Ha nem teszed, akkor úgy veszem, hogy nem tudsz ellentmondani tehát igazam van.
Azt hiszem így eldönthető, hogy kinek van igaza.
-
törölt tag
Miért is van szófosásom?
Azt sem tudod miről van szó...
És ha régebbi tag attól még neki van igaza?
Na idefigyelj, te engem ne csicskázzál...
Büszke lehetsz magadra, hogy idejöttél csicskázni, és más dolgába ne üsd az orrod...Jah, és szidhat mindenki, én tudom hogy nem én vagyok a hibás...
-
törölt tag
válasz
Leslie_K. #4824 üzenetére
1. Akkor is te vagy az újonc...
2. 15 perced volt 1 megállót metrózni... Ha nem tudod elvállalni ne tedd...
3. nem bumlizok a nyóc kerben.
4. 9-re mentem és te úgy írtad a 8órát(akkorra mész) mintha nem az lenne az átlagos, és nekem ebből az jött le hogy 9, mert nekem meg akkora kell menni egyszer a héten.
Szal érted...Azért a kamera nélküli telót.... Az a domain eléggé megzavart, bocs.
Még én hazudok, leírtam a szín tiszta igazságot...
Én elnézést kértem, hogy elnéztem az órát. Vagy nem? Ha nem akkor tényleg bocs!
Te meg még mindig nem tetted ezt amiért hülyeségeket állítasz, de nem is várom el.
Amúgy nem is vágyom az üzletre.
Jah, és én úgy érzem, nem kell szégyellnem, hogy gimnazista létemre a szüleim tartanak el.
Egyébként ezt sem a szüleim pénzéből vettem volna... -
törölt tag
válasz
Nyugdíjas #4813 üzenetére
Na álljunk csak meg egy pillanatra!
Talán neked bármikor is jó? Azt mondogattad, hogy menjek a munkahelyedre.
Akkor ennyi erővel te is jöhetnél a sulimba.Aztán meg megbeszéljük a kálvinon, de mindig a lakásodon kötök ki.
Ma is elrángattál a világ végére, és amikor már 5 méterre voltam akkor bejelentetted, hogy nincs is nálad a cucc.
Azért nem szép hazudozni.
-
törölt tag
válasz
Leslie_K. #4811 üzenetére
Na hy!
Akkor tisztázzuk!
1. Elvégre nem én vagyok a lelkes újonc...
2. Nem mondtam le a kálvint, te nem voltál képes időben odaérni... Megbeszéltük, hogy lehet nem fog összejönni az órarendem miatt, értesítettelek is!
3. Hogy igazodtam volna hozzád, ha tömegközlekedés által nem megközelíthető helyen tartózkodtál?
4. Elismerem, a mait elcsesztem, mert azt irtad pü-det félreolvastam és egy órát tévedtem.
Írtam is sms-t hogy uppsz... Most nehogy már a 10 perc miatt rinyálj...És persze te voltál az aki képtelen voltál egy fotót küldeni a termékről! Olyan ürüggyel, hogy nincs fényképeződ, aztán meg kamerás telefonod... Aztán istenítetted magad, hogy te mégis megoldottad, és valaki más által készített (tesztoldal) fotót odacsaptál...
Na ennyit rólad, több hazudozást nem szeretnék!
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD