Hirdetés

Aktív témák

  • djtoomi

    addikt

    válasz Mr-Pamacs #3036 üzenetére

    egy kis pénzbüntit ami persze eltörpül amellett amennyivel lehúzott embereket és folytatja tovább

    Ez megütötte a szemem. :U
    Kérem szépen kit károsítottam meg pénzzel?
    Még mindig fel vagytok akadva, mintha bárkit átvertem volna 60k-val, vagy tökmindegymennyivel, és bárkit is lehúztam volna, pl vettem valamit, tönkresz@rtam és visszadtam volna neki hogy rossz.laci06-ot tudod hogy valaki felhozza, megmutattam közzétettem mindenki előtt pasztázás előtt, és tuán milyen hőfokokat mértem,senki szerint nem volt normális, pasztázás után 4 fokkal hűvösebb lett, Speed(R)-nél meg jól ment, elhet konfig miatti eltérés, vagy valami ilyesmi volt, nen tudom. Mást mi történt?
    Tulajdonképpen semmi.
    Jmio figyelj ide, egyrészt 45k volt a kari másrészt meg te kérted hogy ha lehet minél hamarabb megkapd, nehogy baja történjen, láttam féltél a dologtól, ezért értékbiztosítottam 50k-ra, nehogy bármi történjen, időgarantáltan, ajánlottan, elsőbbségivel, és törékenyként adtam fel, arról nem tehetek hogy ez 3k volt, és a 45k-s árban nem akartam elbukni ezt az összeget, én sem vagyok magam ellensége, ha neked azon az áron nem kell, nem veszed át, visszajön a kártya, pénzt visszakapod. Ennyi. A hirdetésben is le volt írva hogy OEM, semmi nincsen hozzá.
    Gondoltam segítek, megszánlak annyival hogy elküldöm neked, a tápkábelt, meg egy drivert kiírok cd-re, és elküldöm, utána mivel mondtad másnapra rá hogy mikor megkaptad a karit vettél hozzá átalakítot, gondoltam azért elküldöm, de mivel óránként irogattál, hivogattál, és folymatosan küldöd már, küldöd már címmel mondom jólvan, majd ha abbahagyod elküldöm...Utána elutaztunk, nem adtam fel semmit érthető módon romániából. Utána láttam hogy 60 levél, napi 2 mikor adod fel, gondoltam jólvan, utolsó nap szilveszter előtt feladom, nem adtam fel, mert már 666-szor hívtál, türelmetlenkedtél. Úgymond nem "szolgáltál rá".

    Zolee11: Figyelj ide! Egyrészt az már 1.5 éve volt, emgvetted tőlem júniusban a kártyát, aznap este visszírtál, hogy kipróbáltad, minden rendben. Rá 1.5 hónapra, augusztus eleje fele, felhívsz hogy nem jó a kártya, azonnal visszahozod, adjam vissza a pénzt. Mire fel?Honnan tudjam hogy közben te nem használtad a kártyát, nem tuningoltad?Bizonyítékod van? Valamid van? :U Igen, beszéltél faterommal, muterod is beszélt faterommal, hogy rendőrségi feljelentést teszel ellenünk, meg idejössz és felgyújotd a házat, meg agyonversz, stb....Mire fel?Arra hogy a kártya állásában tönkrement?Van ilyen, mikor kipróbáltad, mondtam hogy van rá 1 hét garid, kezdjél vele valamit, kipróbáltad, ment. Ennyi. Az meg rólad állít ki bizonyítványt hogy mint látható is, 06.24-én emgvetted, és 08.08-án írtál, hogy elromlott. :U

    Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Aktív témák

Hirdetés