Hirdetés
Aktív témák
-
xbox360gamer
csendes tag
Carpenter01 2500 ft ért meghírdetett egy xbox 360-as játékot,majd miután jeleztem hogy megvenném felvitte az árat 3000-re...írtam neki hogy ez mi,erre azt a választ kaptam hogy "inflácíó", de nekem 2500 ft-ért adja(vagy valami ilyesmi mert a fogalmazás érdekes volt) , majd eladta másnak a játékot.Legalábbis ezt mondta, merthogy a mai napig kinnt van a hirdetés.[link]
a játék neve Mirror's EdgeAz általam hìrdetett termékek csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kipróbálás után vihetők el.
-
syl5
őstag
afterdesing: Nem a legkorrektebb fazon! Nem károsított meg, de lebeszéltünk egy üzletet, már a helyszín is megvolt, és már csak időpont egyeztetés lett volna hátra, amikor is nem válaszolt az üzeneteimre! Azóta se válaszol! Szal óvatosan, mert sztem legalább annyi illett volna, hogy "bocs, már nem aktuális".
-
kollbi
csendes tag
szava_m részére kérek fekete pontot.
Megvettem tőle egy s754 epox alaplapot. siettem nem néztem át alaposan és kiderült,hogy hibás. Már ezért is járna ugyanis az alku során nem esett szó arról, hogy hibás. (Sebaj ezt benyaltam nem voltam alapos)
Felvettem vele a kapcsolatot mire azt közölte, hogy nála még működött. EZÉRT KÉREM A FEKETE PONTOT ugyanis felvázoltam hogy véleményem szerint az adott hibával nem működhetett a lap (két eredeti állapotban meglévő és szükséges kondenzátor hiányzik)
A pontot a pofátlanság miatt kérem és felhívom mindenki figyelmét hogy a fórumtárstól vásárolni kívánt termékeket alaposan vizsgálja meg. -
MC Pite
veterán
válasz blueMerle #11651 üzenetére
Nehezen sikerült a találkát összehozni, és vidéki lévén nem egyszerű fél nap szabival egy pesti utat berakni (ilyenkor természetesen több dolgot is ekkora időzítek). Bt, telefonálás és a többi amit ki tudtam próbálni okés volt. Sötétben karcot, töltőt, utcán a nyikorgást nem hallottam. A hozzáállása/pofátlansága miatt került ide, mert tudta hogy messze nem okés a cucc, de mást álíltott róla, és megakadályozta hogy rendesen megvizsgáljam a terméket. Ezt leszámítva évek óta csak jó tapasztalataim voltak, így bunkóságig nem akartam erőltetni a megnézést, tettem utalást, kértem, és szinte bunkón is mondtam; de lepergett róla, mondván nem enged be magához idegent. (Egy lépcsőház még nem lenne a lakása és nekem tökéletesen elég lett volna .)
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
somé
őstag
Most látom csak a válaszod, a te szemszögedből neked lehet igazad, de....
Sok-sok ellentmondás van az általad leírtakban, nem írok hosszú monológot, nem kívánom részletesen kommentálni.
Amit leszűrtem újra:
- te a "vidéki" vevőkben csak a kozkázatot látod, a 3 hónap sem véletlen. De ez másik történet lehet.
Hozzátenném: nem TE nem adsz el hanem ÉN nem veszek tőled.
Részemről lezárva, mi soha nem kötünk üzletet.
somé
Tech-No-Logical World.
-
Ranger^41
aktív tag
Na lezárült az ügy, előzmények.
Feladta, valami istenhátamögötti postán (galgamácsa, azthiszem), és küldött is bizonylatot, de elírta a címet. Mondtam neki, hogy menyjen vissza a postára érte, hozza fel pestre, személyesen elboltoljuk, vagy felejtős. Még egy darabig erőlködöt,, hogy felhívja a postát, h írják át a címet, de mondtam, vagy személyes, vagy felejtő. Ezek után nem írt többet. Ez volt hétfőn. Ma kaptam egy kis dobozkát tőle, valami pcmcia hálókari doboza, és volt benne egy 1000éves reader's digest. Majdnem benéztem... Valószínűleg már új neve van itt, az eddigit (atlantesz) kitiltották. A feladó címe valszeg kamu, mert az utcakereső egerben ilyen utcát nem talált (Hadházi Ernő utca), itt phn névnek Szántó Ferenc volt írva, a csomagon Szántó Attila... Telefon is valószínűleg kamu volt. Viszont a "haverja" címét még emailben megadta, aki elvileg összeszerelte volna neki, szerintem ez a "haver" ő maga, szal mindenképp vigyázzatok ha üzleteltek a következő emberrel:
Vizler Attila
2682 Püspökhatvan Rákóczi u.3
email cím amit használt: atlantesz02@gmail.com -
kispéé
senior tag
Akivel továbbra is jó vigyázni üzletelés során: [pisti88+]
Előzmények: [link]Továbbra sem hajlandó visszafizetni a pénzemet, persze ígérget, a moderátor kollégának is, ezúton is köszönöm neki a segítséget!
Jelen állás szerint a decembert várjuk meg utána fizet de sajnos ezt se tőle tudom, nem is értem, hogy miért nem nekem üzensz Pisti?!!!! Ha ennyire számítana neked a dolog, akkor sűrű bocsánatkérések közepette írnál nekem, látszik, hogy nagy szélhámos vagy és ezt többen is mondták rád. Te a nagy senior tag.....Hihetetlen egy ember vagy....gerinctelen...[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Üdv
satomi egy Csaló!
Senki ne üzleteljen vele
Többször egyeztetés után és telefonbeszélgetés után is akárhányszor megkérdeztem hogy az eladott telefon Eredeti-e nem Klón mindig azt mondta hogy Eredeti igy meg úgy meg Gyári Nokia Gari. Direkt felhivtam a figyelmét hogy ha átver azonnal küldöm visszaa csomagot.
Ennek ellenére egy Klón telefont kaptam!
Azóta nagyritkán válaszol de mindig csak azt kapom hogy a telefon eredeti ő ezt nem érti és hogy Mindenképp keres! ez volt jó másfél hete. Azóta is semmi.
Üdv| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
GeryPc
senior tag
Mivel nem rendeződött a dolog bekerül ide az emberünk
Felhasználóneve zoleen
Történet röviden vettem tőle egy hibás notit a hírdetésben is az volt hogy a kijelzője hibátlan,sajnos 1 percig nem kételkedtem ebben,másik sajnálatos tény hogy több hónap után bontottam csak szét a notit és adtam el belőle a kijelzőt de ekkor kiderült hogy teljesen szar
Írtam neki itt ph-án hogy mégis azért valljon színt hogy nme tudta esetleg mégsem biztosra vagy vmi nem téptem le a fejét..
Azóta be se jelentkezett mióta írtam neki erről ennyit
a lényeg hogy több mint egy 10est buktam az egészen,szal ezek után nem tudom senkinek ajánlani hogy vele üzleteljen!Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
opzozi
tag
Feketét kérek Petyo18 nevű júzernek, akit nem lehet komolyan lenni.
Egy terméket félretettem neki, egy hónapig tartottam, mert nem volt rá pénze és megállapodtunk, hogy december 3-án kap fizetést, utána megkeres. Írtam neki többször, hogy akkor mi lesz, kell vagy sem, de többszöri online jelenléte során sem ír nekem két sort. Komolytalan, nem megbízható személy.
Xiaomi Poco X3 Pro
-
tolts.hu
őstag
-
radamsky
senior tag
elkobászoltam a gyüjtöoldalra
és láttam hogy van 2 fekete pontom. Megtudhatnám hogy miért lett?? kereső nem találja
vagy én vagyok a béna ami előfordulhat.jöhet privibe is vagy ide is, de kiváncsi vagyok vagyok (tudom hamar meg fogok öregedni)
érdekes hogy csak 3 pirim van ezentul szolnom kell hogy csak adok el cuccot ha kapok pirosatkár hogy nem lehet rákattintani a számokra és akkor látnám hogy hol volt a bibi
-
Tom-e
aktív tag
Nem fogom firtatni a szemszögeket.
"- te a "vidéki" vevőkben csak a kozkázatot látod, a 3 hónap sem véletlen. De ez másik történet lehet." - sajnálom, hogy ezt szűrted le, ezért valóban kárt a sok betűért amit írtam. Nyilván nem fogod elismerni itt a fórumon a válaszaimat, (amelyekre igazából nem is voltál kíváncsi, mindössze jöttél egy kicsit rágalmazni, bökdösődni a fórumba) hisz rosszul esne neked, lehetek bármennyire konkrét. De igazából nem szeretnélek meggyőzni, mert semmi értelme, hisz nem én írtam ide a fórumba, s jöttem neked hátulról, hanem te.
"Hozzátenném: nem TE nem adsz el hanem ÉN nem veszek tőled." - rendben legyen, látom adsz a formalitásra, de tudod te írtál ide napokkal ezelőtt, hogy mi az, hogy én nem adtam el neked kártyát.. Szóval maradjunk annyiban, hogy te nem akarsz tőlem venni semmit az életben, én pedig ennek nagyon örülök, és akkor így most mindketten nyugodtak lehetünk.
Most már részemről is lezárva a semmi.
-
xbox360gamer
csendes tag
Kérnék Carpenter01 - nek egy fekete pontot...Carpenter01 2500 ft ért meghírdetett egy xbox 360-as játékot,majd miután jeleztem hogy megvenném felvitte az árat 3000-re...írtam neki hogy ez mi,erre azt a választ kaptam hogy "inflácíó", de nekem 2500 ft-ért adja(vagy valami ilyesmi mert a fogalmazás érdekes volt) , majd eladta másnak a játékot.Legalábbis ezt mondta.[link]
a játék neve Mirror's EdgeAz általam hìrdetett termékek csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kipróbálás után vihetők el.
-
gregsx2
csendes tag
beírom ide is.
mint kiderült ss-totenkopf egy hazug csaló tizenéves.
TotalGame ; GTS0123 ; rother0102 ; Tower30 ; TravellTech ; Doozer01 ;
ss-totenkopf nevekkel vágott át embereket.
jó ha vigyáztok vele.
ha próbálkozik nállatok egy Birinyi Péter nevű Püspökladányi lakos, akkor azonnal szakítsátok meg vele az üzletelést. nem fog küldeni semmit. hazudik össze vissza.
vagy ha már valaki üzletelt vele az írjon privit nekem. meglátogatjuk valamelyik nap majd[ Szerkesztve ]
-
beatkeksz
tag
Üdv, sajnos újra.
2009.November 25. én kezdődött minden. [mclaren-d] - "KVÁZI TAG" árult vagy még mindig árul egy HKC 550W-os tápot még 1 év garanciával. Pont akkor szart be a tápom mondom ez most jól fog jönni mert nem is olyan rossz tudású stb. Írtam prívát üzenetett, érdeklődtem, beszélgettünk. Nagyon jó árba volt nem tartotam fontosnak hogy alkudjak belőle. Unokabátyám személyesen át is tudta volna venni a hétvégén de erre ő benyüg egy ilyent---> amíg nincs meg atáp utódja addig nem tudja oda adni. Mondom magamba ez kész röhej, mért nem tudja akkor legalább a hirdetésben vagy egyből közölni! Kértem kölcsön tápot, mert nagyon megszerettem volna venni ezt. Később mondom neki hogy mégsem jó a személyes átvétel hétközben csak hétvégén ezért minél előbb kéne a táp és küldje postán. 4.000 Ft a táp +500 Ft ennyibe megegyeztünk hogy akkor mehet felesbe a posta. Mivel "KVÁZI-TAG" kértem tőle bankszámlaszámot gondoltam megbízok benne és elküldöm a kest. Erre 1 hét múlva jön egy privi üzenet hogy neki úgy nemjó hogy felesbe megy a posta. ->Jézusom 500Ft ért cigó az emberke. Jó kifizetem azt is csak adjon számlaszámot és küldje. Persze nem jött semmi.Néhány nappal ráírok bepróbálkozás képpen hogy személyes átvétel mellett nem adja 3,5 K ba. Semmi üzenet baszki milyen ember ez!!!?? Írok neki hogy valami válasz!!!?? Semmi.. Erre írtam neki hogy na ennyire megbízható és jó eladó vagy nem több.
Érdekes azzonal jött válasz--> sok dolga volt bla bla bla, és benyög egy ilyent hogy van aki 6.000 Ft is adna a tápért. (Ez normális?????? )Írtam hogy ennyit ér a "kvázi-tag"-ságod és hogy megemlitem a kivel nem érdemes üzletelni fórumba. Erre ő-> nekem 7 pirosam van neked egyse és nem kéne ugysem hiszenek neked címszóval.Mondom ezért vannak elmentve a prívát üzenetek és ha kell bízonyitás céljából akkor oda adom bárkinek. Ő-> azt nem teheted kizárás+feljelentelek!
Azért álljunk már meg srác! Attól hogy "Kvázi-tag" vagy és van 7 piros pontod nem kell Istennek képzelned magad.
Hozzáteszem: 1. Ő mondta hogy félre rakva nekem. 2.Jól tudta hogy 100% vevő voltam. 3.Összes privátüzenet megvan amivel a leirtakat teljesen alá tudom támasztani! 4.Minden nap többször is bent volt, nekem ne mondja hogy fontos dolga volt.Lényeg: Anyagi károm nem lett ezt kijelentem! De számomra fontos lett volna ez a táp!
Nem is kérhetem hogy fekete pontot kapjon csak leírtam egy jó "kvázi-tag"-ot hogy milyen is.
Aki teheti vigyázzzzzon vele!Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. pwd by cOKyY
-
Tutykos
csendes tag
Negatív véleményt kell mondanom Tidus felhasználóról
Az illető venni akart tölem egy crysisst!!! Amikor elutalt küldött egy bizonylatot is!! Az összeg nem jött meg bement és mondta valami probléma van!! Erre bement megint és megint valamit kitalált!! És 3-dszor is!!! Pedig nem is drága az összeg 2500ft
Ebből nekem elegem lett!! És még most se jött meg a pénz!!
Ennyit róla!!
[ Szerkesztve ]
Mindig gondolkodj mit csinálsz!!
-
blueMerle
veterán
válasz Tutykos #11669 üzenetére
Be tudnád szkennelni azt a bizonylatot ha megkérlek?
beatkeksz: semmit nem jelent hogy valaki kvázi-tag vagy újonc vagy addikt. A rang nem azon múlik hogy valaki mennyire megbízható, hanem azon hogy mennyit rizsázik a fórumon és mennyi ideje. Soha nem értettem azokat, akik rang alapján bíznak meg valakiben?!!??
[ Szerkesztve ]
-
modern
aktív tag
Nem szeretek ebbe a topicba írni de úgyérzem h mégis kéne.
[Butykos00] nevű felhasználó nem valami korrekt.
Úgy volt h veszek tőle ma egy aerocool házat 6000-ért.
Meg is beszéltük h fél 7 körül a nyugatiban.
Ma bizniszeltem egy másik fórumtárssal ugyanott(vele semmi bajom, ő nagyon korrekt volt) elvitte volna a régi gépházamat táppal stb..
Odaértem a nyugatihoz hívom butykos-t nem veszi fel, sms-re se reagált.
Hívom azt a csávót aki tőlem vette a házat, ő felvette és megszólalt h már meg volt a biznisz, kérem én h milyen biznisz, mondja h szürke ház stb, és fizetett érte 7500at(megjegyzem 6000-ben egyeztünk meg).
Nah m1 a lényeg h cseréltünk házat az egyébként rendes másik vevővel, lényegében itt van nálam az aerocool ház, de az 1500-at sztem b@szhatom
Tudom h nem egy nagy pénz, de az ilyen pofátlan emberek nagyon felb@sszák az agam, és semmire se reagál továbbra se.
Úgyhogy kifejezetten nem ajánlom Butykos00 Felhasználót!Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
modern
aktív tag
-
Diplomata
aktív tag
Szeretnék mindenkit óva inteni Seducertt forumtag-tól,engem szépen átvágott egy aktív subwoofer-el,pár napja.Árul itt még több dolgot is,és máshol is a neten.De tudok róla jó pár adatot,majd előbb utóbb előkerül valahogy.Akit érdekelnek a részletek,az keressen meg priviben.
[ Szerkesztve ]
-
Diplomata
aktív tag
-
Lestat3
csendes tag
eurcash [link]: Fekete pont mert vettem volna tőle egy billentyűzetet aminek az árát előrre utaltam több mint 1 hónapja és nem kaptam meg. Kifogásai: Elcímeztem visszajött de ujra feladtam, késtem a postáraadással stb. Kifogásokat kaptam árut nem, pénzt nem utalt vissza. Telefonon elérhetetlen, türelmem meg jószándékom elfogyot. Akit bővebben érdekel privátban megadom nevét bankszámlaszámát.
-
Mercutio_
félisten
Ja és amiért jöttem:
Einstein60 privátban lefoglalta az általam hirdetett Asus külső írót, majd telefonon is egyeztettünk, hogy fixre kell neki, de csak pénteken kap pénzt, én mondtam, hogy írja meg pénteken mikor jó, vagy szombat délelőtt tudunk találkozni.
A további potenciális jelentkezőket elküldtem - volt aki azonnal vitte volna - csütörtökön hívott, hogy pénzhez jutott, de jeleztem, hogy egy rendezvényen leszek, így maradjunk az eredeti időpontban, amit el is fogadott.
Pénteken semmi.
Szombaton hívtam, nem vette fel, írtam neki privátot, majd 1 óra mulva újra hívtam, válasz: Ja bocs, már vett egyet máshol
Szóval nem ajánomEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
SimonYana
addikt
válasz blueMerle #11670 üzenetére
beatkeksz: semmit nem jelent hogy valaki kvázi-tag vagy újonc vagy addikt. A rang nem azon múlik hogy valaki mennyire megbízható, hanem azon hogy mennyit rizsázik a fórumon és mennyi ideje. Soha nem értettem azokat, akik rang alapján bíznak meg valakiben?!!??
Erre az lenne a kérdésem,hogy miért kapnak olyanok rangot egyáltalán akik csak kérdezősködnek , pofáznak,stb!
Rangot valami más alapján kellene!
Én törőlném az összeset és a megbízhatóságra hajtanék rá és az alapján kapjon rangot!
Ha valaki sokat üzletel és megbízható és nagy rangja van abban bíznának jobban és vigyázna az illető arra,hogy ne rontsa senki a hitelét!
Alig lehet itt találni olyat , hogy meg kapja a feketét! Ennek is mi értelme!?
A pirosat is hol adják hol nem!
Olyan a mosdó amilyen a törölköző!
Tudom én , hogy senkiben ne bízz,de azért mégis......csak jó lenne ezt valami mederbe terelni! Úgy mégsem lehet élni,hogy senkinek nem adsz bizalmat![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
beatkeksz
tag
válasz SimonYana #11680 üzenetére
Igazad van persze csak tudod hogy az ember inkább utal vagy befizet meg egyentalán üzletel egy tökmindegy milyen rangúval csak ne újonc legyen! Az utánvétel nagyon drága és még ott is ott a veszély hogy egy féltéglát kapsz. Sajnos volt ilyen ismerősöm
Csakis úgy lehetne megoldani ha a profil-t nem lehetne szerkeszteni Teljes név, személyigazolvány szám, bankszámlaszám, telefonszám és egyéb fontos információ.
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. pwd by cOKyY
-
Ranger^41
aktív tag
válasz Ranger^41 #11657 üzenetére
Újra itt van és áldozatokra vadászik ez a nyomorult, aki engem is át akart verni Előzméynek
hardveros1 néven van, ugyan azt próbálja eljátszani mint velem (8800asát cserélné 8600ra egyazegyben, máshol 9800ast cserélné 9600ra), modik utána nézhetnének a srácnak. 100%, hogy ő az.
-
Kvazár
őstag
Fekete pontot kérnék meggu87 -nek, mert 2009-12-04-án vettem tőle egy videó kártyát személyesen az isten háta mögött, és a hirdetésben az volt 512 ram van benne. Amikor találkoztunk, azt mondta, a dobozzal ne törődjek arra 256 van írva, de a kari 512-es.
Másnap ki is próbáltam, hát NEM az a kari 256-os. Szépen üzentem is neki, bevágtam everest képet is. Mondta:
szia, hát akkor roszul emlékeztem (előfordul) np viszont én most vidéken melozok csütörtökig utána
megoldható a viszacsere.
Ezt szó szerint. ( copy-paste). Ez volt 2009-12-05-én. Gondoltam ok, ez előfordul vártam, majd a határidő leteltével megpróbáltam felhívni, hát lás csodát nem veszi fel. Azóta minden nap küldök neki üzenetet, amire nem válaszol.
Hát ekkora egy férget, igaz tudom az lett volna még szebb, ha a kari rossz is.
Ha tagad, akkor duplát neki.
Ha kell bevágom a ph privi üzeneteket, hogy semmire sem reagál.Eladó cuccaim: -
-
G3
csendes tag
Sziasztok!
Vigyazzatok [száva.m]-el! A kovetkezo a sztorim: Hirdetett egy lapot 5000 Forintert, megbeszeltuk, hogy a hugom atveszi tole, mert en nem tudom, volt telefonszamcsere. Hugommal lebeszeltek az idopontot es megerositeskent o is megkerdezte az arat, ami valtozatlan maradt (5000). Aztan eljott a kovetkezo nap, a mai amikor az adasvetelnek le kellett volna zajlania, de nem jelent meg a tag es mikor felhivtuk telefonon, azt mondta, hogy valaki adna erte 10et de 8e odaadja. Megbeszeltuk az arat ketszer is es meg o mondta, hogy jol van. Ehhez kepest igen erdekes fordulatot vett a tortenet. Eleg gusztustalan uzletelesi mod ez. Ha mar az elejen 8000ret ir ki a lapra akkor minden tovabbi nelkul orommel kifizetem de igy, hogy tudom milyen megbizhatatlan, meg azon is elgondolkozom, hogy mukodik-e amit elad.G3
-
[LOLDMA]
csendes tag
Nos, két történetem van, mind2 a közelmúltból. Ramot akarok venni ismerős gépébe, és belefutottam két "emberbe".
Egyik név szerint figito, akitől vettem volna 2x1 gb ramot, 7 db püt váltottunk, megmondta hogy hol tudná átadni, meg mikor jó neki, utána mondtam neki egy konkrét időpontot, hogy nekem mikor jó, ezekután mondta, hogy már lefoglalták.
Másik, hauer1. Vele beszéltem, hogy kéne a 2gigás ramja, írta hogy minden nap 14kor x helyen, valamint 15kor y helyen. Sajnos nem tudtam egyből válaszolni, így csütörtökön felhívott, amit akkor nagyra is értékeltem, és megbeszéltük, hogy mindenképpen kell a ram, és vasárnap délután felhívom, ha az úgy jó neki. Eljő a vasárnap, ismerősömmel pont beszéltem, hogy hétfőre tudja hozni a pénzt, hívom fel a srácot, hogy remélem nem zavarok, hapróról vagyok, ram ügyben. "Hát azért elvileg délután jönnek".
Anyagi kár, hát konkrétan nem történt, majd kiderül hogy találok-e még ramot annyiért. Feketepont nemhiszem hogy jár, de ez undorító...
-
m_lacc
csendes tag
Mr.Cub3 nevű felhasználóval volt egy adás-vételem.
Mindenre felhívtam a figyelmet a hirdetésben, továbbá amikor átvette, mondtam neki, hogy próbálja ki amit akar, rakja bele a SIM-kártyáját, hívjon fel/felhívom stb, azt mondta "Nem, jó lesz ez így, látom működik" és elvitte. Másfél óra múlva felhív, hogy mit képzelek, hogy rossz a telefon kamerája (mellesleg, mikor odaadtam mondtam neki, hogy nincs rá garancia, tudomásul is vette), mondtam, hogy az így elég érdekes, ugyanis barátnőm kb 2-3 hete nem használja a telefont, azóta abban a szatyorban van, amiben odaadtam neki, és ő még javában fényképezett vele, meg videót csinált. Erre beszólt, hogy biztos nem, mert nem lát fényképeket a telefonon. Mondtam, hogy még szép, mert van bennünk annyi, hogy "kitakarítjuk" a telefont, mielőtt odaadjuk. Közben meg a háttérből hallottam a szövegelést, hogy "Cseréljétek vissza, ez így nem telefon."
Mondtam neki, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar, ki tudja mi történt a telefonnal akár útközben, amíg hazavitte, de kicserélem neki.
Csak legközelebb nem egyből agresszívan kéne felhívni, hogy mit képzelek magamról, aztán amikor visszahívom, hogy mikor és hol találkozzunk holnap, nem úgy kéne felvenni a telefont, hogy "Na?"
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest