- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rauschie
üzenetére
Asszem, a fa feláras, viszont abba semmi perc alatt lehet tenni függőleges előagyat is... Szvsz az a markolat felesleges, a fegyvercsőre merőleges a lefelé álló tár, azt is meg lehet markolni, ha nincs meg a dobtár.
Dobtár tutira van, csak keresni kell.
Nem tudom AS-ban mennyire fog beválni a gengszteres harcmodor...
Igen, nehéz volt, amit én fogtam, lehet, hogy nem 6kg, de súlyban verte a fa szettes AK-kat.
A tűzgyorsaság egy dolog, teszel bele a gyári 8,4V-os akkuhelyett egy 10,2V-t és szaggatni fog... Mondjuk, mi féltünk tőle, tudtuk, mikor merre jár, jellegzetes hangja van...
Amúgy jó konstrukció sok fémmel és sok fával.
Ami még fontos: nekem nagyon kényelmes volt a célzott lövés a Thomsonnal, mert nem kellett ráfeküdni a fegyverhez, az irányzék szemmagasságban van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- HAWKERS Lach napszemüveg, új
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral új állapotban
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest