- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
válasz macilaci78 #32212 üzenetére
Akkor a nem "bemelegedett game marshall"-lal kell kronóztatni.
Bocs.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz Coccolino_O #32116 üzenetére
Üdv!
Pár éve csináltam egy SL8-as DMR-t, 70-es gumival.
Spórolásképpen az 0.32-essel próbáltam ki. Finoman szólva nem volt jó. Azután beleraktam 0.40 vagy 0.43-as golyót, az első lövés után egy hangos auuu! jelezte, hogy kezd a cucc magára találni.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Egy DE elektronikája beszerelhető másba?
Miket kell változtatni? Az elsütőt érzékeli valahogy?
A tűzváltó lapnak fémből kell lennie? A "ravasz" anyaga számít?
Bocs a sok kérdésért. Van esetleg erről valami leírás?
Köszönöm.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz Coccolino_O #31426 üzenetére
Üdv!
Jefftron AB-t szereltem be párat (ezeket hozták), tudják amit kell.
Magamnak (meg családban) csináltam "kivehetőset", mindkét végén T csati. Ha bekrepálna, könnyen cserélhető, de szerencsére (kopp-kopp) bírják.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Egy kérésem lenne. Lányom egyetemi feladatai közé betettek egy olyat, hogy egy valós fórumon marketinges kérdéseket kell feltenni. A kitalált vállalkozása airsoft-tal foglalkozik, ezért szeretné ide betenni a kérdéseit (valószínű, hogy a nevem alatt), amire persze nem kell válaszolni. Ha ez megoldható, akkor a beírás elején és végén jelezném egy off topik sorral, hogy ez egy fiktív dolog.
Erre viszont várom a választ, hogy mehet e.
Köszönöm.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
-
Picturemaker
őstag
válasz hundai #28400 üzenetére
Üdv!
Azt is nézd meg, hogy a tárakasztó mennyire ér be. Nálam azt is javítani kellett (az általad leírtak mellett), mert vagy egy centit belógott és nem lehetett belerakni a tárat.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #28264 üzenetére
Az én hibám, hogy pontatlan voltam. "Sniper" csőhossz számításra gondoltam.
Köszönöm,hogy foglalkozol a kérdésemmel. (Az AEG-ekkel már egészen jól elvagyok.)Olvastam, hogy a használt golyó súlya is számít a csőhossz megválasztásánál és ezt nem igazán értem. Józanul gondolkodva nem logikus. Amíg a hengerben lévő levegő több, mint a cső belső térfogata, addig mindenképpen gyorsítja a lövedéket (nyilván kell ráhagyás a veszteségek miatt). Több helyen írták, hogy a nehezebb golyóhoz rövidebb cső ajánlott. Ehhez kellene valami "észérv" leírás.
Még egyszer köszi.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Található valahol "tudományos" leírás ajánlott csőhossz kiszámításához?
Köszi.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Tud valaki viszonylag egyszerű, de strapabíró és kipróbált AB FET-es kapcsolási rajzot?
Kipróbáltuk az egyik "híres" szerelő ajánlását. Az üres próbák alatt nem melegedett, azután játékon nagyon hamar kijött belőle a füst. Az a konfig sajnos csak arra, jó, ha néha lőnek vele. A következő körben megpróbáljuk hűtőbordával, de hátha van valakinek bevált, komplett leírása akár hűtőborda méretezéssel is.
-
Picturemaker
őstag
válasz Shingen #27165 üzenetére
Üdv!
A tölthető CO2 patron alakú tartály amit linkeltél 8 grammos, a nézett pisztolyokba 12 grammos kell (létezik ilyen is, csak soha sem lehet kapni), ez másba való, más a mérete [link].
Az automata airsoftos Umarex Beretta nem létezik. A kép alatti videó címét nézd: "Full Auto Beretta 92 Airgun Review". Az légpisztoly, csak buta módon az airsoft alá linkelik. Az egyik nagy forgalmazónál hónapokkal ezelőtt kiderítettük, hogy nincs ilyen full auto Berettájuk (sajnos, én is venni akartam . A videó eléggé félrevezető, mert nem a kínált pisztolyról szól.
Ez a pisztoly "csak" NBB, azért meg kicsit sok a 31 pénz (szerintem).
Ha full auto Beretta kinézetű pisztolyt szeretnél, akkor a Taurus PT99-et keresd.[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz macilaci78 #27063 üzenetére
Ebben a puskában mióta van AEG cső? Az eredeti gumija is VSR gumi.
Egészen véletlenül egy SHS VSR gumi meg tökéletesen passzol rá.[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Egy kis tapasztalat, hátha segít valakinek.
Vettem egy Maple Leaf Delta 70-es hop up gumit, aminek a zacsijára a következők vannak írva:
GBB, Marui, WE, VSR, KJ.
Egy A&K (PJ) S(M)24-be szántam. Tökre nem jó bele. Csak olyan csőre jó, ahol a hop up dudornak teljesen ki van vágva a hely a cső végéig (a GBB-s pisztolyokban azt hiszem mind ilyen, amiket szétszedtem, azok ilyenek voltak). Most van egy teljesen felesleges 4000 Ft-os gumidarabkám. Kb. bekaphatja a ML, szerintem nem veszek többet ilyen gumit.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #27016 üzenetére
A ragasztás csak vicc volt (Az viszont nem vicc, hogy ezt ajánlotta egy olyan ember aki egy boltban szervizel is. Nem szeretném rábízni a cuccaimat. Ahogy Te is rájöttél a levegő úgy is hátrajut a ragasztó mellett, így nem ér sokat/semmit).
Itthoni boltban is láttam olyan hengert ami 400 mm-ig ajánlott, az nekem pont megfelelne. A végén van csak négy kis bevágás.zoltankakuk: Rendben, meg is nézem, hogy még milyen vackokra akarom elszórni a pénzem.
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #27013 üzenetére
Üdv!
DNReNTi: Azért gondoltam, hogy megtartom a hengerfejet és a nózit, mer ezek jól tömítenek. A dugattyúfejen talán gumi kellene cserélni vagy az egészet, de nyilván akkor dugattyú és rugó is kell új.
Hengert viszont vennem kellene, mert hosszabb csövet akarok belerakni (vagy beragasztom az oldalán a lyukat ).
Köszi a tanácsokat.zoltankakuk: Mivel itt lemaradtam a TG rendelésről így rendeltem egyedül, tegnap meg is jött. Egy másik adag cucc a GF-ről (erre voltunk többen) ma jön, de azóta alakultak a dolgok és kellene néhány apróság még.
Ha rendelsz, akkor Tőled hol lehet átvenni?A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz macilaci78 #27011 üzenetére
Tudom milyen ez a csapágy (mint az autóknál a toronycsapágy, csak ott van számottevő elmozdulás), de nem gondoltam, hogy ez számít (tized milliméterekről lehet szó).
Valahol olvastam, hogy a dugattyúfejet nem lehet teflonszalaggal "kezelni", mert eltömíti a légjáratot ami nekifeszíti gumit a henger falának. Műszaki dolog lévén az hittem, hogy a gumigyűrű ad némi szabadságot a gyártási pontatlanságok elfedésére. De akkor ezek szerint a tapasztalat mást mutat.Néztem a csapágyakat, (ebben a cuccban még műanyag van ,7mm, ha a házban lévő lyukat kell mérni) és az egyik boltban írták, hogy a golyós csak 120-as rugóig ajánlott (nem mintha nagyobban akarnék venni). Na itt el is ment a bizodalmam. Úgy látszik jó volt a megérzésem. Marad a csúszó.
Viszont voltak kis hézagolók a fogaskerekeken,lehet hogy valaki valamikor régen rendbe rakta, csak azóta kissé megkövült benne a zsír.Köszönöm az eddigi tanácsokat.
A GB-be gondolom jó a teflonos zsír. A henger belső falára is jó?
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz macilaci78 #27008 üzenetére
Gondoltam, hogy csere a rugó is. A hengerfejet és a nózit nem lehet megtartani? A hengerek nem szabványosak átmérőre?
A másik ez a csapágy dolog. Nem értem a működését. Forogni biztosan nem fog, akkor minek, mit csinál?
Jó sok kérdés, bocsi.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Kezdő AEG-es kérdés:
Adott egy nem azonosítható G36C. Kissé elment a nyomás belőle. Annyit kiderítettem, hogy a GB-n belül van a hiba.
Úgy is akarok egy kicsit mókolni vele (kicsit hosszabb cső, ezért más henger, stb.).
Egy kampós rugó van a dugattyúba rögzítve. Ha cserélem a dugattyút és/vagy a fejet, akkor a rugót is kell? Mert ahogy néztem a kínálatot egyik fej sem olyan kialakítású, mint ami most van benne és nem tudom, hogy a kampós résszel mi legyen.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
V3-as gearbox-ban milyen a henger típusa? Type-0?
-
Picturemaker
őstag
-
Picturemaker
őstag
-
Picturemaker
őstag
válasz macilaci78 #26938 üzenetére
Ezeket néztem, de nem jó hozzájuk egyik AEG Hop Up gumi sem és így a 6mm-es lövedéket nagyon rossz hatásfokkal pörgetik.
De legalább a komplett G36-ot be tudom tenni a kamrába.[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #26926 üzenetére
Üdv!
Maple Leaf Decepticon - evvel van már valakinek tapasztalata [link]?
Valóban jobb lehet ez az új típus vagy maradjak a Diamondnál?A 70-es gumi elég vagy kell keményebb?
Köszönöm.
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #26926 üzenetére
Akkor gondolom ez [link] nem jó? Viszont ha rendberakás után 500 fölött lesz, akkor egyelőre nem is cserélek rugót.
Keresek az ajánlott gumikból valami hazai boltban.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Próbáltam rákeresni a topikban, de nem találtam (biztos bénáztam), hogy az S24-be milyen átmérőjű rugót lehet beletenni esztergálás nélkül?
Szintén ebbe a puskába jól teljesít a Madbull VSR (piros) gumi? (az egyik boltban ahová kell mennem ilyen van most raktáron) SHS piros van itthon (GBB-be vettem, de nem kellett cserélni) az mennyire jó? A gyárinál jobb? Ha nem akkor pontosan milyen márka/típus jött be a legjobban a hozzáértő tulajoknak (főleg amit itthon is lehet kapni)?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz apholyon #26889 üzenetére
Ez nem tudom kinek szól de kissé személyeskedős lett és azt nem szeretem.
[tokfedél] itt azt írja hogy a legtöbb AK-ra jó, esetleg kicsit alakítani kell. Komplett kamu. Legalább annyi műanyag van mint fém. Illene odaírni, hogy csak fémhez jó.
Az Army pisztolyokat nem én vettem, de azzal elintézni, hogy kényesek!!! Lehet nem a jobb fajtákból való (nem ismerem), de működniük kellene. Az meg ahogy az enyém kinézett, felháborító volt. Személyes vásárlásnál már csak a "kormos" tár miatt sem veszem át (a hibás működés és a 30% teljesítményeltérés a boltban nyilván nem ellenőrizhető, de biztosan visszavittem volna).
TWG-ről AEG jó volt, szerencsére. Lehet, hogy ők (illetve némelyik kolléga, étteremben is a szolgálatos szakács a lényeg) kezelik szarul a gázos fegyvereket. Az csak hab a tortán, hogy a két CO-s pisztolyból kivették a minta BB-ket (nem akarom használni, mert "veszélyes" lehet a fegyverre, de lehet, hogy ők azzal "tesztelnek").
A GF-ről többször rendeltem, eddig minden rendben volt, Az AEG-eket lemérve küldték, az AEP-ek, a rugós cuccok és a CO-s pisztolyok bontatlanul jöttek.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz mima1017 #26884 üzenetére
Üdv!
TWG-vel nekem is "csak" rossz tapasztalatom van (egyszer rendeltem).
A pisztolyhoz járó tár (CO2) eresztett, kormos(szerű) volt a teteje. Dörzsis szivaccsal lejött a festékről.
Maga a fegyver az ígért kb. 340 FPS helyett tudott 260-at, néha kiesett belőle az éppen csőben lévő golyó és néha felakadt a szán. Szerencsére sikerült mindent megcsinálni,de ez azért gáz.
Ugyanabban a rendelésben hozattam egy AK rail-es tokfedelet. A leírásban annyi volt, hogy AK-ra való. CYMA gyártmány. Ezt próbáltam felrakni egy CYMA AK-ra, nem ment. Írtam nekik, erre a válasz, hogy műanyag testű fegyverre nem jó. Kösz, de nem kellene ezt a leírásban közölni? Csak vegye a "paraszt".
Szerintem hiába olcsóbb egy kicsit én nagyon meggondolom, hogy tőlük rendeljek e még valamint.Bocs a panaszért, ez rajtad sajnos nem segít.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Ha Gunfire-ről rendelne valaki, kérem szóljon (Bp és Pest megye déli része).
-
Picturemaker
őstag
Gunfire-ről akar valaki rendelni valamit mostanában?
-
Picturemaker
őstag
válasz macilaci78 #26803 üzenetére
Köszi, ezt találtam a hozzászólásaid között: "KJW 9 mm és WE .45 replikák jó ár-érték aránnyal rendelkeznek.".
Akkor pontosítom, Beretta (formára tetszik) klónok jók a WE-től?
Azért tetszene jobban az M92 ettől a gyártótól, mert CO-s létére nem olyan "bumszli" a tár alja.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
A WE mennyire elfogadható CO-s pisztolyok terén?
-
Picturemaker
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz macilaci78 #26748 üzenetére
Félreérted (és rosszul reagálod le )! Nem az a lényeg, hogy kicsit olcsóbb, hanem hogy egyszerűen minden van hozzá mindenhol és nem kell a gyártóval levelezgetni.
DNReNTi: Nyilván jobb a fém belső, így már értem, hogy miért ajánlottabb. A szállításra ez bőven elfogadható, többre számítottam. Nemrég néztem "messzebbi" shopból cuccot és volt ahol 125 dollár lett volna egy 10 dolcsis cucc szállítása.
Kösz.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #26733 üzenetére
Tetszik az S24 az alapján amit írtatok, mondtatok róla. Viszont az egy kicsit eltántorít, hogy a gyártól kell rendelni minden apróságot hozzá. Szállítással nyilván horror kategória a webshopokban kaphatókhoz képest.
A CYMA 702A-val tapasztalata valakinek?
-
Picturemaker
őstag
válasz macilaci78 #26743 üzenetére
Van egy pisztoly akcióban, ami tetszik, de a fuvar is elég sok.
Meg azt sem tudom, hogy melyik szállítót kellene választanom.A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #26740 üzenetére
Lehet, hogy megoldódott. Úgy néz ki, hogy a napi limit volt a gond.
Köszönöm az ötletet.A WGC Shop ismerős?
macilaci78: Köszi. Akkor a WGC-ről rájön a vám, a 2,5K és az ÁFA?
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #26736 üzenetére
Ezzel a nyavalyás PayPal-lal nem boldogulok.
A Trustly nem működik, ha a bankból utalok az vagy 2-3 nap mire megjelenik a PP számlán.
Meg a PP-re utalásnál valami Customer Reference/ID-ről beszél. Fogalmam nincs, hogy az mi.Sima bankkártyást nem engedett. Pedig azt próbáltam.
A WGC Shop mennyire ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #26726 üzenetére
Mivel kezdő vagyok ezért még nem beszélek "rövidítésül".
Amit kibogarásztam:
Modify VSR gumi: Különleges Hop Up gumi
Action Army M170: Erősebb rugó (a dugattyú felfúrás nem tudom mi)
(TDC mod): csak azt vettem le a videókból, hogy utána egy csavar éktelenkedi a puskán vagy a csövön.
Kisegítenél némi magyarázattal?
Köszönöm.
-
Picturemaker
őstag
A Black Eagle M6 (SA) vállalható fegyver?
Tuningolni lehet? (mert gyárilag elég gyenge "sniper"-nek /328 FPS/)
Vagy nem érdemes vele foglalkozni?
-
Picturemaker
őstag
válasz DNReNTi #26714 üzenetére
Van ilyen gáz: [szilikonmentes].
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Green Gas-ból van olyan ami szilikon mentes. Érdemes azt használni?
Mivel olvastam, hogy a csőbe iletve a Hop Up gumihoz elvileg semmilyen kenőanyagnak nem szabad kerülnie.Köszönöm.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Tud esetleg valaki olyan helyet ahol Smith and Wesson Sigma 40f pisztolyhoz lehet hop up gumit venni?
Köszönöm.
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Teljesen kezdőnek ezek vállalhatók?
Umarex HK G36 C elektromos
Umarex Ruger P345 CO2(mindkettő magyar boltból)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...