Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Na néhány tapasztalat a JG AUG műtétéből. Nem én csináltam, mert az még új, csak aszisztáltam.
-GB jól össze van rakva de szelel a dugasz-tömítés teflonszallaggal és voila
-Hézagolás nem az igazi, mindenképp átnézést igényel
-A henger vagy mi a neve, sajnos koptatja a fogait, ezért hamarosan elforog a motor-Fémre lesz cserélva.
-A műanyag hopup háznak a nozival találkozó részéből letörtem egy darabot, de ennek nincs érezhető negatív hatása...szóval komoly gond nincs vele, de mégis csalódtam a kínaiakban.
A belső cső "nem kicsit-NAGYON" jobbra és lefelé ferde...Még a végén kiderül, hogy miért nem bírtam soha senkit eltalálni 25 méteren túl...
Ennek ellenére a Guarder 50-es gumival és red dot célkereszt-utánállítással, most 30 méteren egy sörösdobozt eltalálok lazán. Jó kis fegyver ez az Aug, ha van egy szaki aki ért hozzá és megcsinálja. Gyári alap állapotban ki kell fogni egy jót, és nekem ez nem jött össze...
Mindenkinek sok szerencsét, aki most vesz kínait!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest