Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Na néhány tapasztalat a JG AUG műtétéből. Nem én csináltam, mert az még új, csak aszisztáltam.
-GB jól össze van rakva de szelel a dugasz-tömítés teflonszallaggal és voila
-Hézagolás nem az igazi, mindenképp átnézést igényel
-A henger vagy mi a neve, sajnos koptatja a fogait, ezért hamarosan elforog a motor-Fémre lesz cserélva.
-A műanyag hopup háznak a nozival találkozó részéből letörtem egy darabot, de ennek nincs érezhető negatív hatása...szóval komoly gond nincs vele, de mégis csalódtam a kínaiakban.
A belső cső "nem kicsit-NAGYON" jobbra és lefelé ferde...Még a végén kiderül, hogy miért nem bírtam soha senkit eltalálni 25 méteren túl...
Ennek ellenére a Guarder 50-es gumival és red dot célkereszt-utánállítással, most 30 méteren egy sörösdobozt eltalálok lazán. Jó kis fegyver ez az Aug, ha van egy szaki aki ért hozzá és megcsinálja. Gyári alap állapotban ki kell fogni egy jót, és nekem ez nem jött össze...
Mindenkinek sok szerencsét, aki most vesz kínait!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest