Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
válasz
komikaaa
üzenetére
Erre gondolsz?[link]
Kezdő fegyónak?. Agyon van RISezve, pakolhatod rogyásig, ha nem elég leveheted a felső fogantyút (ha jól látom). Elvileg 0.2es bbvel 330fps-t kell tolnia alapon (olvastam 350et is
).CA-hoz illően többnyire fém, anyagilag jól van összerakva. Ez kezdőfegyónak több mint jó, tökéletes, és nemcsak kezdésre, szerintem amig meg nem döglik nyugodtan mehetsz ezzel. (120ezer, és kezdő fegyver lol
)
Tőlem ennyi tellik (életemben nem fogtam ilyen kategóriás asfegyvert) , ennyit olvastam/találtam róla, majd jönnek a hozzáértők és megmondják a frankót.
szülők egyenlőre nem engednek nagy fegyvert mind1 h márkás spring vagy kínai aeg, cybergunról most rendeltem meg a TM Socomot 8000+postáért (1500 asszem) -
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
komikaaa
üzenetére
Énis nemrég próbáltam ki egy pár fegyót, egy Classic Army M15-öst, kisebb tuninggal, meg egy full fém szánhátrasiklós berettát. Eszméletlenjó cuccok. Én azóta nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy vegyek egy olyan berettát. Nagyon lecsó. Énis TM pisztoly-t akartam venni, de ezek után inkább egy Cyma 028-as AK47-esre esett a választásom. De valszeg egy pisztolyt is fogok venni nemsoká. Látom cyber-éknél nézelődtél, van más alternatíva is, csak utána kell nézni.
[link]
[link] Innen bármi mehet, csak az UHC nem. Nekem a CZ75 meg a GLOCK17 jön be, nameg a 1911-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).CA-hoz illően többnyire fém, anyagilag jól van összerakva. Ez kezdőfegyónak több mint jó, tökéletes, és nemcsak kezdésre, szerintem amig meg nem döglik nyugodtan mehetsz ezzel. (120ezer, és kezdő fegyver lol
)