Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz mokus1 #23045 üzenetére
Igen. Újra kell. Ha ért hozzá, akkor tudja, h milyen esetben kell kifutó és azt is illene tudni, h nyomdába nem jó az RGB. Kérhetitek, h nyomják ki így, digitális nyomda megeszi, csak a vágás és a színek nem lesznek a legszebbek. Ha csak mittomén 50 hobbi névjegy, akkor ne kínlódj, ha egy cégnek lesz, akkor meg ez van, lehet nekilátni megint. Kevés névjegy van, amit minta alapján nem lehet egy óra alatt reprodukálni.
PS-be behúzva lehet CMYK belőle, de a kifutók hiányozni fognak, bizonyos színeknél nem szerencsés így konvertálni, pl. feketénél sem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Met
nagyúr
válasz mokus1 #23049 üzenetére
A névjegykártya mérete 90x50 mm, van egy belső 3mm-es margó, ezen a területen belül legyen a szöveg és logo, alnyomat, design elem kerülhet ide (a 3mm-es margóba). A 90x50 mm-es területen kívül van 5 mm-es kifutó, ide is kell kerülnie az alnyomatból vagy design elemből.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz mokus1 #23054 üzenetére
Na még egyszer, a margónak esztétikai célja van, nem szép ha a szöveg a névjegy széléig ér vagy nagyon közel van hozzá. 3-5 mm szoktak hagyni. Azt nem vágják le.
A névjegy vágott mérete 90x50 mm, vágásnál lehet kis elcsúszás, azért kell a kifutó hogy ha csúszás van akkor ne a fehér papír látszódjon mert az nem szép."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
BonFire
veterán
válasz mokus1 #23056 üzenetére
Ha kinyitsz egy könyvet, láthatod, hogy ott sem ér a papír széléig az írás. Vannak margók. A margó célja, hogy az üzenet tartalmát elválassza a környezet látványától. Szeparáljon. Ezért van a képeknek is kerete, és ezért rakják a rajzokat is paszpartuba, hogy a középen lévő dolgokra fókuszálhasson a tekintet. Dióhéjban.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
Lassú Víz
addikt
válasz mokus1 #23058 üzenetére
Szerintem ezt még én is tudom
Új réteg, kitöltöd (festékvödör eszköz) a kívánt színnel (előtérszín meghatározásánál a pipettával ráböksz a képen a kiválasztott színre), aztán variálsz az átlátszósággal meg a rétegmaszkkal, ha nem a teljes felületen kell, hogy elérd a kívánt eredményt.[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest