- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
TheProb
veterán
Jelenleg így áll a kép, sajnos Illustratorhoz nem értek, így nem egészen tudtam azt megcsinálni amit akartam. Ebben tudna valaki segíteni? (Nincs sajnos aktív ill. topic) A szöveget ugyan így, perspektivikusan szeretném megcsinálni, de úgy, hogy a 2 szövegrész ne a tengelyre legyen merőleges, hanem a kép szélével legyen párhuzamos és így párhuzamos legyen a "There" T-je és az "OR" és a "NOT" R és T betűje. Remélem érthetően fogalmaztam.
-
bigdady
nagyúr
-
BonFire
veterán
-
Thunder82
aktív tag
Valami tipp hogy miért lehet ?
Cs6 PS és TYPE tool használatakor (amint rákattintok ) szinte meghal a gép .Alig tudok valami feliratot rakni a képeimre mert kész diavetítés mire tudok valamit kattintani.
Megoldás ?? -
bigdady
nagyúr
Kegyetlen jó, hálás köszönet mindkettőtöknek!!!
Esetleg egy uilyen Bbad nélkül? -
TheProb
veterán
Filózok valami jól kinéző design-on az egyik idézetre, erről mit gondoltok?
Nem túlbonyolítva, csak na sima snassz szöveg legyen. -
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Tudna egy szaki segíteni nekem? Erről a képről kéne leszednem a science bitch feliratot úgy hogy megmaradjon a felbontás és ne látszódjon hogy volt ott felirat. Nem bírok vele, csak ocsmány marad mindig... Pls help
Bocsi az ovis kérésért, de vakon vagyok
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
adott ez a kép, azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehetne megcsinálni egyszerűen, hogy ne szürke, hanem fehér alapon legyen a fekete? ez gondolom nem is igényli a ps tudását, csak nem nagyon tudok más képszerk topicot
-
Thunder82
aktív tag
Sziasztok betűtipust keresek mégpedig ezt hogyan találhatnám meg ?
-
BonFire
veterán
válasz
TheProb #20375 üzenetére
De vannak, csak rosszul közelíted meg a dolgokat! Itt van például egy AT-AT „tervrajza”. Ezt lementve, Illustratorban pennel (kézzel) gyönyörűen végigkontúrozva mérföldekkel szebb végeredményt kapsz. És természetesen neked csak be kell feketíteni egy színnel, tehát nem olyan nagy para. Persze dolgozni kell vele, mert a háttérnek meg kell még rajzolni egy téglalapot is, megkeresni a megfelelő fontokat és kiszerkeszteni a szöveget. Munka van vele, de ha már csinálsz valamit, azt tedd normálisan! Ez az auto trace-es fércmunka, afféle kínai chabudo. Jó az, csak nem venném fel magamra az utcán.
-
BonFire
veterán
válasz
TheProb #20373 üzenetére
Tegnap már nem akartam írni, de ha még ma is téma, akkor elmondom, hogy azért ezek a vektorosítások közel sem ütik meg az elfogadható mércét. A Jedi rend és birodalmi logókon kívül egyedül talán a tipós Boba Fett az, ami tényleg minőség. A többin látszik, hogy 200*300 pixeles, részletszegény képből lett lekontúrozva. A Jango Unchained kifejezetten förtelmes. Főleg a betűk. Annyi munkát már belefektethettél volna, hogy keresel egy megfelelő betűtípust, és a szöveget újraszerkeszted. Az AT-AT képek is eléggé részletszegények. Ha bevered a Google-ba a témát és hogy vector, sokkal jobb kész mintákat kapsz.
Szóval dolgozni is kell a pólómintán, főleg, ha további terveid vannak vele, mint például az értékesítés.
-
Hintalow
senior tag
A flock nyomat, ilyen prémes anyagból van tudomásom szerint, csak egyszínű, egyszerű ábrákra jó.
Amúgy ilyen mintákra szerintem is a dtg nyomtatás a legjobb
TheProb:
Azért star wars ra keresve ha beállítok nagy méretet és fekete fehér színt, elég sok találat van.
Amúgy deviantarton érdemes még nézelődni, ott van rengeteg jó kép. -
Met
nagyúr
válasz
krisz12356 #20369 üzenetére
Nem írtad hogy tippet szeretnél a megoldásra és igaz azt sem hogy valaki csinálja meg de azért fuss
Legközelebb szépen megköszönöd, örülsz neki és qssolsz hogy másik képet választottál -
*Ropi*
félisten
válasz
krisz12356 #20369 üzenetére
Szerintem fuss!
-
krisz12356
tag
válasz
Picturemaker #20353 üzenetére
kösz,hogy megcsináltátok de nem kellett volna...
rosszul fogalmaztam igazából csak tippet szerettem volna kérni
egyébként végül egy másik kép mellett döntöttem
de tényleg köszi,hogy foglalkoztatok vele -
RaZroX
addikt
Vörös hajat hogyan tudnék kiszőkíteni ?
-
TheProb
veterán
Átalakítottam pár mintát nyomtatásbaráttá, vagy legalábbis sztem azzá, szerintetek milyenek?
-
TheProb
veterán
válasz
Thunder82 #20356 üzenetére
és (#20355) ViZion: Köszi meglesem őket. Ebből, hogy lehetne a leggyorsabban "rendes" képet csinálni?
Közben ezt megcsináltam, mit gondoltok, jó lett?
u.i.: Ért valaki póló nyomtatási technikákhoz? Olyat keresek ami nem gagyi, ne jöjjön le 2 mosás után, valamint ne csak 2 színből állhasson a grafika. Tudom, hogy van ilyen nyomási technika, csak nemtom mi a neve.
-
Thunder82
aktív tag
-
lofagi
addikt
Ah, látom már megelőztek. :] Nah mind1, az enyémről hiányzik az alsó csavar is. :]
-
Picturemaker
őstag
válasz
krisz12356 #20348 üzenetére
-
jjeahh
nagyúr
válasz
krisz12356 #20350 üzenetére
200% méretben pici ecsettel foltozgatás?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
krisz12356 #20350 üzenetére
Tudsz a végeredményről képet feltölteni?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
krisz12356 #20348 üzenetére
Kijelölöd varázspálcával, majd jobb gomb, fill, content-aware fill.
-
TheProb
veterán
Üdv!
Szeretnék pólóra nyomásra alkalmas képeket csinálni, de netről vadászott képek közül elég kevés van meg nagy felbontásban. A kérdésem az lenne, hogy 1-1 ilyen egyszerű képből ugye lehet vektorgrafikát csinálni, nem? Ha igen akkor milyen úton-módon?
Ezekről a képekről lenne szó, tudom, hogy nem mindegyik egyszerű, de próbáltam azért olyanokat összeválogatni ami minimalista/kevés árnyalatból, színből állnak. Persze ami olyan, annak elsőbb kivágni a hátterét, stb.
-
lofagi
addikt
Úgy látom van mit olvasni visszafelé, hogy eddig miért nem kerestem rá erre itt PH-n, nem is értem. :]
-
ViZion
félisten
Mai epic:
Végre időben kezdtük összerakni a hirdetési újságot (sosem rajtam múlott). Jöttek a cuccok. Mondják, h hétfői leadás. Mondom no-no, az fura lenne. Jah, nem, kedd reggelre kell. OK, csak 2 oldal kúszik, ill. annyi sem, mert a vázlatból szokás szerint kihagytak párat... lol. Az igényesség nem hátráltathat.Ma délután felhívott az ügyfél, h hétvégén összeszedi a cuccokat, lesz neki 5 oldal. Mondom annyi hely nincs már. Pedig de. Szombaton _megpróbálja_ küldeni. WTF?
Este hív a góré, mondja, h +4 oldal és a jóembernek 5 oldala lesz középen. Mondom mikorra kell leadni?
- Hát keddre, de ezt már mondtam.
Jah, cimbora, akkor még 1,5 oldal hiányzott, most meg hiányzik 6 oldal, amiből 5 talán esetleg szombaton itt lesz (nem lesz, ismerem a hirdetőt már). Készítsem el, küldjem vissza, javítjuk (vasárnap velem levelez majd az ügyfél, aki sztem itthon sem lesz az ünnep miatt...) és kedden reggelre a nyomda serverén legyen? Valaki valami jó cuccot szippantott, mert ilyent csak ott látni. -
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
sziasztok, tudom ez itt off, de az a topik elég kihaltnak tűnik, és sürgős lenne a dolog
valakinek vmi ötlete?
-
rii
nagyúr
sziasztok
OSX-re tudtok valami ingyenes font-szerkesztgető programot?
csak van egy karakter aminek szörnyű a kerningje ... -
wattafaka
senior tag
Sziasztok,
Van ez a kép: [link]
Hogy lehetne megcsinálni, hogy a függőles kopáscsík nyomok ugyanúgy bozonton is látszódjanak? -
BonFire
veterán
Ez nem Ps specifikus probléma! Ha az egeret kiviszed a képből (bárhol) ugyanezt a sebességet fogod tapasztalni. Persze normálisabb gépen. A kijelölést nem így kell elvégezni. Egyébként nem mondtad, hogy melyik kijelölőeszközről van szó, csak gyanítom, hogy a Gyorskijelölőről, mert a többit nem így használjuk.
Gyorskijelölővel is lehet területeket külön hozzáadni vagy elvenni. SHIFTtel hozzáadsz, ALTtal elveszel. A képkivágást meg Szóközzel tologatod.
Lehet frissíteni, az Adobe-nál pontosan le vannak írva a feltételek, mely változatról lehet akciósan upgrade-elni CC-re, és az előfizetéses modell cégek esetében sokkal kedvezőbb a teljes licenc kifizetésével szemben.
-
akyyy
senior tag
Photoshop CS2-ben olyan segítség kellene, hogy:
ha a kijelölő eszközzel akarom kijelölni egy képet, de monjduk a végét nem látom és a kép szélére viszem az egeret, akkor túl gyorsan kezdi el görgetni az egészet, és persze hogy igy nem ott fog megállni az egész, ahol kéne.
az a baj hogy céges ps, otthon akármelyik ujabbat használom, ott sose volt ilyen probléma :d
egyébként a céges CS2-t nincs mod valahogy frissíteni ujabbra?
-
*Ropi*
félisten
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Dinter #20312 üzenetére
elég nyilvánvalóan lejön itt, hogy ezt a képet nem mobil háttérnek lőtték, mivel fekvő. itt kb. el is kéne engedni ezt és új kép után nézni...
ha mégis nagyon de nagyon de nagyon ezt a képet akarod a telefonra, akkor retusálj hozzá felfelé és lefelé, amíg el nem éred a megfelelő képarányt. addigra Ramost viszont már csak nagyítóval fogod megtalálni. itt újra eljutottál oda, hogy egyszerűbb lenne elengedni a képet és újat kéne keresni.
megteheted persze, ha nagyon de nagyon szeretnéd a képet a mobilodra, hogy megkeresed az eredeti fotót valamelyik képügynökségnél, arányosan megvágod, hozzáretusálsz alul és felül, végól pedig ráteszed a feliratot magad. majd rádöbbensz, hogy egyszerűbb lett volna ezt elengedni ezt a képet és keresni egy újat.
ha pedig még mindig nagyon de nagyon kell a kép a telefonra, akkor lásd példámon, hogy az előző bekezdés javaslatát már el is készíthettem volna azalatt, amíg ezt a postot megírtam vagy simán elengedhettem volna a képet és kereshettem volna újat.
-
Dinter
addikt
Üdv!
Mivel én nem nagyon értek a Photoshophoz s egyéb más programokhoz, megkérlek titeket, hátha tudtok segíteni. Van egy kép, ami széles és alacsony, nekem meg pont fordítva kéne, hosszú és keskenynek kéne lennie, hogy telefonon be tudjam állítani háttérképnek.
kép: [link]
Na ez telefonon így néz ki: [link]Akkora rész fér ki, mint amit kijelöltem, U-tól a P betűig. Meg lehetne-e oldani, hogy Ramos legyen középen, és a felirat, hogy teljesen kiférjen? A telefon felbontása 480*800px.
Köszönöm.
-
BonFire
veterán
válasz
kampobasszo #20305 üzenetére
Na, most aztán a tükrözéssel összevissza vágtad az egészet. Az egyikre jobbról süt a nap, a másikra balról!
-
Pala
veterán
válasz
BonFire #20302 üzenetére
+ a méretarány sem az igazi a baloldali autóroncshoz viszonyítva. Előrébb kellene hozni őket, vagy lekicsinyíteni.
Illetve a színvilág sem egységes. A karakterekről kicsit lejjebb kellene venni a szaturációt + adni neki egy kis sárgás tónust, vagy valami. Kicsit fakítani őket. Akár még egy kis blur is mehetne rájuk, hogy jobban beleilleszkedjenek a háttérbe. De mindezek előtt valóban a pontos(abb) kivágás lenne az elsődleges.
-
BonFire
veterán
válasz
kampobasszo #20301 üzenetére
A kivágások nagyon rondák. Ilyet kiskoromban ollóval csináltam utoljára. Mindenképp finomíts a maszkon… Ja, most nézem, nincs maszk! Ebben az esetben kezdd elölről, használj maszkot, és a fejlett kontúrkereső eszközöket.
Az árnyékukat rajzold meg, mert így a talaj fölött lebegnek.
Dodge toollal, szedd le a képükről, karjukról lábukról az árnyékot, mert ott árnyékosak, ahol nem kellenének, ergo csak egy félhüle nem szúrja ki, hogy valami nagy rendellenesség van a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron