Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
VectorworksH
üzenetére
Az EPS fájlok szerintem vektorosan kerülnek bele (a vektoros része) a beleágyazott preview egyáltalán nem számít a pdf készítésénél.
Igény szerinti beállítás: amit be lehet állítani az beállítod, már ha nem jó az alapértelmezés, vagy hagyod úgy. Ilyenek mint A4 v A3, fekvő v. álló, hány sor és oszlop, felbontás a raszteres elemeknek, stb...
Illetve hol katt a pdf készítésre? Valahol van egy gombocska amivel elkészít neked egy pdf-et
Hol tudom neki megadni azt hogy egy mappán belül csak az EPS és Ai file-okat vegye figyelembe?
jobb klikk a könyvtárra(amelyben az alkönyvtárak vannak) ,Show item from subfolders, rendezd fájltípus szerint, kijelölöd az Ai és eps fájlokat.
Én sem ismerem nagyon és ritkán használom. Én a corelt használom erre a célra (egy régi Thumbnailer) nevű pluginnel, mivel Corelből lehet jpg tömörítéssel nyomtatni.
Ez a funkció a régi verziókban a Photoshopban volt, abból kivették és feljavítva átkerült a Bridge-be, de mintha ID-hoz is lett volna valami. A PS-es ma is letölthető kiegészítő pluginként, az új verziókhoz. Az is tud eps-t és Ai-t feldolgozni, csak ugye raszterizálja és elég nehézkes a dolog ha sok állományról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Raspberry Pi
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest