Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mibog
tag
válasz
Dexter68
üzenetére
igen igen, már olvasgatom, pont ma olvastam vissza a topicban, és figyeltem fel a linkre
amikor én dicsérni fogom az indesignt, akkor kb fogom is tudni használni
most még nehéz, mert corelre szokott agyam van. corelben megszokott billentyűkódokat próbálok néha használni indesignban és viszont fordítva, az eredmény pedig sok bosszankodás és pironkodás
nem beszélve arról hogy corelből vektorgrafikus képek indesignba való hurcolása micsoda bosszankodással jár, (nekem aki nem tudja hogy hogy kell)Dexter68,köszönöm a segítséged
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest