Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parallaxis
üzenetére
Igen, sejtettem, hogy rosszul tartom
- Több monitor. Én úgy dolgozom, hogy a fő monitoron megy az Indesign, a jobb oldalin a paletták, balra pedig az email (virtuális desktopokat nem használok). Heti sok órám telik azzal, hogy emailekből, táblázatokból szöveg(rész)eket másolok be indd-be. És ahányszor átváltok az emailre, a jobb oldali monitorról eltűnik az összes paletta, visszaváltáskor pedig újra előbukkannak. Epilepsziás rohamot kapok tőle!
- A fa struktúra hiánya nekem fizikai fájdalom. Több tucat cég, sok száz munkája több éves gyakorlat alapján strukturálva. Nem pakolhatok mindig, mindent az adott indd alá. A rendszeresen ismétlődő elemeket (pl. kereskedelmi lánc heti szórólapján található logók, grafikai elemek, termékfotók stb) másik mappá(k)ban tárolom. Amikor kell egy fotó, akkor place, a mappaválasztóval visszalépek egy-két-néha három szintet, majd onnan bele másik mappába (szintén akár 2-3 szint) - tiszta rémálom. (Az egyik ügyfélnek az idei évben 699 darab indd állományt készítettem két tucatnyi almappába rendszerezve)
- A munkaállományaimat húsz éve a következő logika szerint nevezem el:
dátum (2501 - év, hét), munka neve, munka típusa (szórólap, plakát, matrica stb.), mérete, (esetleg verzió) - nincs 30 karakternél rövidebb fájlnevem. De inkább 50-60 az átlag, és így a save as ablak kis mezője nekem nagyon nagy kompromisszum. [kép] [kép]Megjegyzés: nem dicsértem a Windowst, csak azt írtam, hogy pár dolog nekem hiányzik belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest