Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ID alap szinten egy kemény hétvége alatt meg van (ha már PS és Ilu megy). Tutorialok, olvasás és az előkészített cuccokat egybe tudod pakolni. A finomságok meg úgyis élesben jönnek elő, tördelés, etc. lehet gyakorolni, de a folyamatos (egy kattintás, két gombnyomás típusú
) munkához elengedhetetlen a gyakorlat.Magam is dolgoztam ID-ben, de azért láttam a rutinos kollégákat, akik nem álltak meg egy-egy bill parancsot keresni, etc... Szal. az ismerem és a gyakorlott felhasználó között a feladat elvégzéséhez szükséges idő a legnagyobb különbség. Ezen túl valami igényesség, ösztön is kell.
Most néztem egy szórót, ami a "gyermekem" volt.
Az utódom ügyesen összerakja, oldalak szépek, hirdetések rendben... De a szövegek mind egy "tömb". Hasábok vannak, de bekezdések, kiemelések nincsenek, sehol egy kép körbefuttatva, etc. OK, majd belejön, főleg ha lesz, aki ezeket elmondja neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- BMW topik
- Filmvilág
- EAFC 26
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) munkához elengedhetetlen a gyakorlat.