Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
Korábban történt eset amiben a segítségeteket szeretném kérni, de csak most találtam rá a fórumra. Adott egy WD 2002FYPS 2TB-os HDD, mely egyszer csak füstölt egyet a gépben. A hiba forrása gyorsan meglett, ezt csatolom kép formájában. A nyákon lévő chipen történt égés (a kép nem az én példányomról való). Több szerviz bejárása után azt a tanácsot kaptam, hogy próbáljam megrendelni a NYÁK-ot, de úgy, hogy minden azonosító és szám passzoljon. Ez az eBay-ről meg is történt, átszereltem de ez után a gépre csatlakoztatva csak az hallható, hogy elindul majd kattogni kezd. Sem a BiOS, sem a rendszer nem látja, viszont a rajta lévő adatokra, vagy legalább a képekre szükségem lenne. Létezik a működésre bírásra bármilyen házilag kivitelezhető módszer vagy van ötletetek?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Star Citizen
- Riasztó topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest