- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
válasz
Sarkadi #9401 üzenetére
Üdv
Mennyire fontos adatok vannak rajt, mert ugye ez határozza meg meddig mész el anyagilag.
Én azt tenném hogy vennék egy ugyan ilyen használt hdd-t vagy ha nincs akkor újat aztán a képen lévő panelt beszerkeszteném. Ha azzal működik akkor a további hibákra koncentrálnék. -
liksoft
nagyúr
válasz
Sarkadi #9401 üzenetére
Ha az a chip elment, akkor túlfeszes a panel. Vagyis nagy valószínűséggel semmit nem fog segíteni. Amennyiben a fejszerelvényt jól hajtja meg az új panel és kattog, akkor az belül is hibás. Ha meg nem ugyanolyan a panel, akár az is tönkre tehette a belső elektronikát.
Nem véletlenül írtam, ez nem az otthoni kategória. Szerszámok, alkatrész és gyakorlat nélkül szerintem ez nem menthető. Illetve max. 1% lehet az esélye.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Sarkadi #9399 üzenetére
Szia!
Ha kattog, akkor ott a mechanikán belül is elmehetett a belső erősítő. Ebben az esetben tiszta teres munka. Ugyanakkor ugye még megvan az eredeti panel? Ugyanis onnan a panelen található HDD BIOS fontos, van mikor egyedi kis széria esetén, és így nélkülözhetetlen lehet a mentéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest