- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Mint ahogy manapság barbárságnak tekintjük, hogy megölhettek régen törvényesen életképes újszülötteket, remélem egyszer barbárságnak tekinti a civilizációnk az abortuszt is.
Tudom, hogy nem népszerű, amit mondok, de úgy gondolom, hogy a szexnél mindig is lehetőség a terhesség, (kivéve egyneműek között), ezt is figyelembe kellene venni, mikor valaki ágyba akar bújni a másikkal. Átgondolni, ha én teherbe esek, ha ő teherbe esik, akkor tudom-e vállalni a következményeit, ez lenne a természetes... De ennyire előre kevesen gondolkoznak. A manapság reklámokból ellopott szlogen: élj a mának, jutalmazd meg magad.... és hát igen, egy tizenhatéves gyermekség és felnőttség határán küzdő embernek (sajnos sokszor jóval idősebb korban lévőnek sem) sokszor nem jut eszébe más....
Amikor beülök az autómba, bekötöm a biztonsági övet, mert bár még soha nem fordult elő velem, de karambolozhatok úgy, hogy az életemet mentheti meg az öv.... előre gondolkozom.... nem lenne rossz ez a testi kapcsolat előtt sem.
Én már sokszor leírtam, a feleségem nem tud tablettázni egy enzimbetegsége miatt, iszonyúan könnyen teherbe esik, erre példa a három nem védekezés-három gyerek arány.... ennek ellenére tudunk hatásosan védekezni, és ha mindezek ellenére jön a terhesség, akkor megvan a lehetőség arra, hogy felnövekedjen közöttünk. -
Boxiné
aktív tag
Tudod mennyire meghurcolják az orvosok az ilyesmire jelentkező nőket? Egyértelműen őket hibáztatják.
Igen, tisztában vagyok vele. Az ismerettségi körömben is van egy nő, aki egészségügyi problémák miatt kényszerült az abortuszra. Orvosilag nem szülhette meg a babát, mert vagy ő, vagy a baba, vagy mindketten meghaltak volna a szülőágyon. Mesélte mennyire megalázták a bizottság előtt. Pedig papírja van róla, hogy nem vállalhat több gyereket a túl nagy kockázat miatt. (van már 2 lánya). Ja, és spirál mellett esett teherbe! És persze ki kellett neki fizetni az abortusz költségét is!
Szóval tudom mi a helyzet. -
finest
addikt
Tildy, a magzatoknak jóformán nincs is agyacskájuk annyir afejletlen, a születés után kezd rendesen kifejlődni. Ugyan mire emlékezhetnek a fogantatás utáni első 3 hónapból? (Jó az utolsó két hónapban esetleg. -Természetesen reagálnak ismerős hangokra, de ez nem jelenti, h bármiféle tudatos agyműködésük lenne stb.) Szal ugyan már! Ez a pszicho duma hüyleség.
-
spirit007
senior tag
Oké , vállalom, hogy én is felelőtlen voltam , de ez még nem ok arra, hogy egyesek porig alázzanak, megkövezzenek, stb.
Dehogynem !
És még tudod hányszor fogod te magadat vádolni az akkori hülyeség miatt amikor belenézel majd a gyermeked szemébe és felötlik , hogy lehetne egy x éves bátyja/nővére !
-
spirit007
senior tag
Azért ez a pipológialag előidézett ''spontán'' vetélés inkább vicc kategória ! (Gyurcsok is tud ilyet
)
Tildy !
Javaslom keressetek fel a barátnőddel egy nőgyógyászt , mert valószínű más probléma van a háttérben .
Nemsokára eljön az az idő amikor majd anya akarsz lenni ... és meglátod milyen nehéz ''szándékosan'' teherbe esni .
A mai párok jelentős részénél vanak ''fogamzási'' problémák . (Férfi/nő egyaránt !)
Az egészséges magzatról és a kihordásról már ne is beszéljünk .
Hirtelen az elmúlt évekből egyetlen egy ismerős sem jut eszembe akinek 1 éven belül össze jött volna a baba . (nálunk se) És vannak akik a már lombik bébi projektet csinálják
Az abortuszról van elképzelésem :
-18 év alatt kizárólag a szülő és az orvos döntsön
-18 felett ha egyedülálló akkor (orvosi szakvélemény mellett) 100% a nőé a döntés .
-18 felet ha házas akkor azonos pl. 40-40% házastársak 20 % orvosok (nőgyógyász,pszihológus stb...) -
Boxiné
aktív tag
Igen, kapásból elítéltem őket. Shadowstól elnézést is kérek érte, de sajna az első hsz-ében nem volt elég egyértelmű. Úgy írt, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Aztán persze már leírta, hogy a csaj szépen átverte, akit még mindig elítélek, főleg mert nem volt a párjával őszinte. Azt a két abortuszt nem hiszem, hogy ne lehetett volna megelőzni.
Azokkal semmi bajom sincs, akiknek tényleg nyomós okuk van az abortuszra, de a tudatlanság, a felelőtlenség igenis bosszant.
-
kymco
veterán
Én megértelek, de az újszülött is életképtelen a felnőtt nélkül..... és vannak/voltak kultúrák, ahol nem volt bűn a megszületett újszülött kivégzése sem.... Mindenre lehet érvet találni, csak elég sokáig kell keresni....
Szvsz megelőzni kellene a dolgot, mert az az érzésem, hogy az abortuszok kb 90%-a így megelőzhető lenne.... És amíg itt komoly hiányosságaink vannak, nincs erkölcsi alapunk magyarázkodni (mármint a ''civilizált'' emberiségnek)... szvsz... -
bozont
veterán
Hát ebbe igazából,nem.De akkor helyesbítek,időközben rádöbbnetem h nevelőszülőket akartam írni és akkor már egy kicsit más a helyzet.Én még mindig azon a véleményen vagyok hogy ha nem muszály,akkor ne az abortusz mellett döntsenek.Persze azért hozzáteszem hogy eddig még nem éltem át ezt a helyzetet és remélem nem is merül fel az életem során az abortusz gondolata sem.
-
Viszlát
addikt
Nem tudom a ''hülye'' miért sértőbb mint pl a ''begyöpösödött vallásos''. Számomra az sértő, ha tudatlan emberek, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy mit beszélnek azt mondják rám, hogy vallásos. Szóval ha ez magas ló, akkor szálljunk le együtt
Bár gondolom a te eseted teljesen más, mint mindig...
Még hozzátenném, hogy ez nem az én értékrendem, nem én találtam ki. Olyan környezetből tanultam meg, ahol a ti történeteitekkel ellentétben harmonikus házasságok és - mind fizikailag mind mentálisan - egészséges gyerekek nőnek fel. Ismételten mondom, nem szándékom elítélni senkit sem megalázni és hasonlók, csupán képviselni szeretném (és fogom is) ezt a hozzáállást, azért, ahogy korábban is írtam, mert talán egyszer idetéved valaki és segít neki helyesen dönteni, ha olvassa amit írkáltam. Ebből kifolyólag sem meggyőzni, sem belekényszeríteni nem akarok senkit semmibe.
V -
Nowhereman
őstag
Nézdd, az én őseim is éretlen fejjel vágtak a dologba, harminc évig ''együttvoltak''/leszámitva, hogy a father kutyálkodott össze-vissza/, de egész idő alatt, én nem hogy egy büdös jó szót nem hallotam közöttük, hanem csak egyetlen olyan szóváltásra emlékszem, amikor nem volt benne az egyás iránti utálat. Azt is mikor emlitettem a bácsikámnak, akkor azt tanácsolta, hogy igyak kevesebbet. Számukra az létkérdéssé vált, hogy legyen a kéznél valaki akit okolhatnak a lelki nyomorukért. Szóval, hogy keményen szociopata lettem, volt miböl -pedig várt gyerek voltam. És ennek ellenére eszem ágában sincs ''bárcsak abortáltak volna'' gondolatokkal fogalakoznom.
Szóval az együtt töltött évek száma nem mond semmit. Azb egész fiatalkori qrficolással az a gond, hogy szexpartnerrekkel vesztegetik el az idejüket, ahelyett, hogy keresnének egy lelkitársat. -
boszizsu
tag
Én egy szóval sem állítottam, hogy nem értek egyet, ha a 16-17 évesek szexuális életet élnek. Az egész kérdés a hozzáálláson, a felelősségteljes döntésen múlik. Ugyan kinek lehetne szava, ha egy fiatal pár, akik hónapok vagy évek óta együtt járnak, együtt akarják megtapasztalni a szex örömeit, és erre felelősséggel felkészülnek. És egyébként is kinek mi köze hozzá?
A gond ott van, ha pótcselekvéssé válik, az egyébként máshonnan meg nem kapott szeretet helyett menekül a másik nem karjaiba és állandóan máséba. Kiég, rossz híre megy stb. És ráadásul még a lehetőséget is elveszi magától, hogy kijavítsa a hibáit.
Nem vagyok híve a házasság előtti szex megtiltásának. Mégpedig azért nem mert egy házasságban az egyik legfontosabb elem a szexualitás. És ha ez nem működik, akkor döglik vele minden más is. Ha egy házaspár között nincs harmonikus szex, akkor legfeljebb a címük azonos, más nem nagyon.
''Jobb lett volna, ha a keresztény szó helyett vallásos családot írsz.''
Jobb lett volna, ha a keresztény szó helyett hívőt írok. A vallásos elnevezés számomra üres, inkább a külsőségeket takarja, mint a valódi meggyőződést. És emiatt a keresztény pedig nem fedi le pontosan mindazokat az embereket, akikre gondoltam. Elvégre hívők vannak a keresztény egyházakon kívül is. -
boszizsu
tag
Ne haragudj, tildy, de én a saját tapasztalatomból azt látom, hogy a hívő családokban inkább jellemző, hogy stabil, kiegyensúlyozott értékrend mentén nevelik a gyerekeiket.
Megint nem azon van a hangsúly, hogy jó vagy rossz a másféle, hanem a stabil, kiegyensúlyozott értékrenden. És ezen belül is inkább azon, hogy belső bizonyossággal éli az ember az életét. És ez ad a személyiségnek olyan bizonyosságot, amihez a gyerek tartósan tud alkalmazkodni. -
boszizsu
tag
Tildy, én sorrend szerint gyerekpárti, nőpárti és emberpárti vagyok. Így az első gondolatom, hogy megszülni, de azt is gondolom, hogy miután a foganás idejekor közös volt a boldog sóhajtás, közösnek kell lenni a felelősségnek is.
Ugyanakkor vitathatatlan, hogy mindig a nő mondja ki az utolsó szót a gyermekvállalás kérdésében. Végül is az ő teste, az ő élete, mondjanak bármit a férfiak, 9 hónapig csak a nőben van az a magzat, utána pedig, ha tisztességes és felelősségteljesen gondolkodó nő, akkor gyakorlatilag élete végéig az ő segítsége és személye lesz elsődleges a gyerek szemében.
Nem tudom. Nem hordom a zsebemben a bölcsek kövét. Minden ilyen döntést egyedileg kell megnézni. És ha már hit: Nagy az Isten kegyelme. És még nagyobb a szeretete. És elfogadja, hogy az ember téved és hibázik. Nem ezen fog múlni az ember örök élete. -
Viszlát
addikt
Nem, itt egyáltalán nem a vallásról van szó.
'' 16-17 évesen van már annyira felnőtt aey ''gyerek'' , hogy nemi életet éljen. (PErsze felelősen: gumival pl.)''
Mondod ezt úgy, hogy sem a gumi, sem a fogamzásgátló tabletta nem nyújt igazi biztonságot. Számomra a kettő elválaszthatatlan. Aki nem érett a gyereknevelésre, az nem érett a szexuális életre sem, mert csak ez az igen elbutult világ választja szét a kettőt (kövezés 2.0), de valójában ezek igen szorosan összetartoznak mind fizikai mind lelki értelemben. -
Gh0sT
addikt
''Ha megtartja, akkor sem köteles a férfit ''belevonni'' az eltartásba, tehát nem kell , hogy a férfi úgy érezze, hogy a nő rá lenne akaszkodva.''
Szerintem ha egy férfi nem érez magában annyit, hogy ezt akár tiszteletből, akár lelkiismeretből felvállalja, akkor éretlen az apaságra. Más kérdés, hogy egy ilyen húzást nem tartok etikusnak egyetlen nő részéről sem. -
Viszlát
addikt
Én nem ítélkezem feletted. Elmondtam a véleményem a dologról, sajnálam ha ez neked zavaró, mert az általam leírtak alapján nem pozitív a kép rólad, erről azt hiszem nem én tehetek. Egészen másképp közelítjük meg a dolgot, közös nevezőről nyilván álmodni sem érdemes, de azért leírom. Ez a dolog nem a szülőről szól, nem arról, hogy milyen gyerekkora volt, stb stb stb. Ez a dolog a gyermekről-emberről szól, akinek valaki által élete lesz és ő úgy dönt, hogy elveszi tőle. Számomra ez elfogadhatatlan, de(!) tisztában vagyok azzal, hogy mik az általános társadalmi normák és körülmények, így értem azt, hogy miért választják ezt az emberek. Hangsúlyozom, értem, nem megértem.
szerk: mi jogon vonja kétségbe bárki egy ilyen helyzetbe került nő döntését? Eleve ott kezdődik, hogy az már eleve rossz, ha ez egyedül a nő döntése. Majd akkor döntsön erről egyedül a nő, ha önmaga képes lesz életet létrehozni, mindenféle külső segítség nélkül. Addig is ez legyen az anya és az apa együttes döntése. Másodszor, mint már írtam, megölni bárkit, mert nehéz ügy, meg a gyerekkorom, meg ki tudja mi lesz vele alapon igencsak nem jó. Ha egy felnőtt embernél ezt nem teszi meg az átlagember, akkor milyen alapon gondolja hogy egy magzattal megteheti? Mert még nem látni? Mert még nincs múltja? Szörnyű a helyzet, mert ezt gondolják az emberek...
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
Tiszteletben tartom, hogy te így gondolod, engedtessék meg nekem, hogy én másképp vélekedjek. Az élet a fogantatástól számít, s mint olyat, senkinek nincs joga elvenni egy másik emberét. Sőt, a sajátját sem. Én ezt így gondolom, persze ezen lehet lazítani meg kifogásokat keresni, hogy a felelősség súlyát csökkentsük. Egyébként is olyan mindegy, a probléma valóban nem itt kezdődik, a mai társadalom egésze, úgy ahogy van degenerált és sérült, nem csoda, hogy ilyen gondolkodás és hozzáállás alakult ki.
-
Bernardo20
őstag
Köszönjük!!
Csak ezt még elő kell adni az Ő szüleinél is még akkor is, ha fegyvert nyomnak a fejemhez. Olyan érzés mit amikor saját akaratodból állsz ki a kivégzőosztag elé..
Nagyon-nagyon nehéz és megalázó lesz,de hát túl kell lenni rajta! Ez lesz az első kegyetlen helyzet,hogy megmutassam,hogy nem csak az ágyban vagyok férfi!

ui:Kivánom,hogy minél hamarabb begyúgyuljanak ill. enyhüljenek a sebeid!!
-
Ganger
aktív tag
Igen, egyetertek veled. en nem az abortusz ellen vagyok, en csak Bernardo helyzetere irtam le a velemenyem.
Sajnalom az olyan embereket akik ilyen helyzetbe vannak. hogy az anyja egy vegsokig onzo szemely.
Sajnos. De ez az ember vaj mit ad a gyerekenek ha lesz, ugyanezt a gyuloletet amit o is atelt? vagy vegsokig imadni fogja, ki tudja?
Ez csak az ember termeszeten mulik.
nem tudom ez egy nagyon kenyes kerdes, a neveles es a szulo-gyerek viszony. -
behappy
aktív tag
Kicsit belepofázok én is :
A szememben egy gyilkos az, aki az abortusz mellett dönt.
Te is Tildy, ne haragudj.
Nem kell felelőtlenül orrba szájba kefélni és akkor nem lesz nem kivánt eredménye...
Olyan pedig nincs, hogy nem veszi észre az ember, hogy baj van.
Ipgirl-lel lassan 6 éve vagyunk együtt, voltunk sokszor, sok helyen , sok helyzetben együtt. Gyorsan, lassan, hosszan, röviden.
És mégsincs gyerekünk. Abortusz sem volt. Nem vagyunk felelőtlenek. Gondolkodunk.
Ha pedig már megtörtént a baj:
Olyan nincs, hogy nem lehet eltartani a gyereket. Aki ezt mondja, az nem is akarja eltartani, kényelmesebb ''kidobni''.
Ha minimálbéren lennék, 1 szobás lakást bérelnénk és a párom terhes lenne, akkor is megtartanánk a gyereket. Mindig van valahogy, olyan nincs, hogy nem boldogul az ember.
Én tudom. majdnem fél évig éltem meg ugymond ''seftelésből'', nem az illegális értelemben. Otthon ''dolgozva'' napi 3-4 órát. Fizettem az albérletet, rezsit, internetet, kocsit 15 literes fogyasztással, buliztunk, ettünk-ittunk jókat.
És nem kell feltétlen életmüvész tipusnak lenni ehhez.
Kb ennyi, gondolom a lényeg lejött.
Végszónak:
Az első 1-2 hónap volt utána rossz.
Hát Tildy, ez nagyon szomorú, nem szeretném kommentálni. -
boszizsu
tag
Van egy nagyon kedves barátnőm, akinek a családja nem nyújt támogatást (érzelmire gondolok). Ő azt mondta, hogy a nehézségekben leginkább a barátokra számíthat. És én örülök neki, hogy a barátja lehetek.
Vigasztaljon, hogy amikor majd valamikor te is édesanya leszel, kétszeresen fogod szeretni a manót, és leteheted a bűntudatot.
-
De akarsz egyáltalán gyereket? Van esélyed a babára?
Úgy látom, hogy te is a korosztályom gondjait nyögöd.
Elátkozott a generációm a gyermekvállalásban.
Ui.: A rokonságomban volt abortusz, és nem vetettem meg érte a rokonomat, csak sajnálom, mert a lelke elsötétedett tôle. Túl hamar kellett egy ilyen kemény élményen átesnie. Túl nagy ára volt az édes éjszakának. -
Sianis
addikt
Nos, szerintem a legtöbb ember mikor vendégségben van akkor nem tudja, hogy valójában mit is eszik. Velem is előfordult már, hogy ettem jóízűen, aztán mondta valaki, hogy de finom ez a pacalpörkölt, én ettem tovább jóízűen, aztán közölték velem, hogy marhagyomor, na onnantól kezdve majdnem kifelejött a cuccos. Addig pedig minden probléma nélkül ettem, és ízlett is. Tehát étkezéssel így van ez, addig jó, amíg nem tudod mi van benne.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na de akkor gyakorlatilag nincs úgy igazán ''műtét'' (szóval vágás meg összevarrás meg ilyesmi), tehát nem marad nyoma... azért ez pozitív. Persze, akkor szar lelkileg és testileg is, de legalább a jövődet nem befolyásolja (már ha megúszod ezt a meddőség izét).
Egyébként ettől miért lehet vki meddő? Durván megsérül a méhlepény, vagy mi?
-
TrollBalint
addikt
Nah, akkor már tényleg probléma van, de mindent elkövetek, hogy ne kelljen ''megölni'' azt a kisgyereket, mert nem tartom igazságosnak, hogy egy olyantól vegyem el az életet, aki azt sem tudja, hogy mi az...
Ennél már inkább az árvaházat is jobban tartom, bár oda sem igazán tenném szivesen... -
TrollBalint
addikt
-
QuarK
senior tag
Mondhat akárki akármit, hogy az sejthalmaz, és nincs tudata, meg hasonlók. Számtalan példát lehetne említeni, hogy miféle emlékeket lehet előhozni hipnózissal; miért tart iszonyat ismerősnek egy számot, melyet az anyja akkor hallgatott, mikor még csak egy makrométer volt... Dolgok vannak bennünk ''eltárolva'' olyan időből, amikor még nem is volt ''tárolóhelyünk''...
Az első pillanattól, hogy kialakul a szíve a gyereknek, és elkezd dobogni, mindig összhangban van az anya állapotával. A lista végtelen.
Racionálisan nézve tényleg egy sejthalmaz. Egyébként pedig...
mod: sry, WN31RD-nél akartam a válaszra klikkelni
Jah, és ha így nézzük, mi is csupán egy sejthalmaz vagyunk, az érzés csak a hormonok játékának mellékterméke, az emlékezet pedig elektromos cirkuláció az agyban.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
''Egy bélszűkületre mondták mindezt.
Csoda ha nem komálom a dokikat???''
Elnézést az offért, de ezen megakadtam, mert ezzel kapcsolatban van egy sztorim. Úgy 6 éve fejgörcseim voltak, és rémálmaim (kishíján megzakkantam tőlük), és a térlátásom is akadozott, de durván. Első orvos: ez mumpsz (!). Második doki: semmi baj, csak stressz, otthonmaradás, nyugalom. Harmadik orvos: vírusos fertőzés, majd lesz belőle baci, és akkor jöjjek vissza, antibiotikum. Telt az idő, egy nap elvesztettem az eszméletem. Be kórházba.
Aztán kiderült, hogy elég súlyos fejorbáncom, vagy másképp nevezve agyi ödémám volt (ha jól tudom, valami vizesedés, ilyesmi, a lényeg, hogy nő egy csomó, ami szét is roncsolhatja az agyat, kis analógia a rákkal). Ahogy a főorvos mondta, ha nem kezelik, esetek 80%: halál. 15%: maradandó agykárosodás: 4%: kissebb rendellenességek. 1%: semmi. A poén, hogy nekem a cuccos a látóközpontnál alakult ki, az eszméletvesztés azért volt, mert hirtelen magától (?!) visszahúzódott, és nyomtalanul eltűnt további beavatkozás nélkül. A látásom pedig nemhogy rosszabodott volna, de azóta mikor még mindenki hunyorog, már akkor látom, mi van a buszra írva, hova megy.
Ezúton is csókoltatom mindegyiket. -
TéKrys
senior tag
-
-
DaSilva
senior tag
a vákumos leszívás nem helyettesíti a kaparást. egy mérettartomány alatt ez, felette az.
a leszívás olyan fájdalmakkal jár, hogy szándékosan se lehet különbet okozni, de kisebb a kockázata a meddőségnek.
az eü személyzet meg nem azért undok, mert kurvának néz (=hülye bigott szemforgató keresztény patkány - ilyen formulákat sokan szeretnek itt hallani), hanem mert rohadtul utálják ezt csinálni. és hogy mégis csinálniuk kell, az meg ugye kin múlik. -
Digital
addikt
Teljesen egyetértek veled,én se hallottam sok jót a beavatkozást végző orvosokról!
A másik dolog hogy egy lánynak tényleg teljesen másként jön le a dolog,a lelkét darabokra marcangolta a bűntudat,ha nem az akkor a helyes döntés meghozatala készítette ki!Ezen felül pedig a testi dolgok sem igazán kellemesek,a maradandó műhibákról már nem is beszélve!
Nagyon nem ajánlom senkinek hogy átélje,illetve egy ilyen döntést keljen meghoznia
-
-
Apophis
őstag
Nem voltam még ilyen helyzetben, de szvsz inkább örökbe adnám, mint ''megöletném''. Sokan igenis menekülnek az abortuszba, ilyen helyzetben (váratlan terheség) nem sokan képesek higgadtan kezelni a dolgokat. Egyébként én nem ellenzem, jobb megoldás, mint kukákban hagyni a gyermeket, mint azt sokan teszik.

Külső nyomás:pl. az ''apa'', aki rákényszeríti a nőt az abortuszra. Sok az ilyen.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Igen....orvosok...ők is csak emberek, de lehet, hogy csak a tapasztalatok beszélnek belőlük? Nem akarom őket védeni, mert ha ilyen az orvos akkor tényleg csak elítélni lehet, de úgy gondolom, hogy egy olyan ember aki ilyen munkát végez, ami tényleg felelősség teljes, az valószínű, hogy nem alaptalanul előítélkezik. Ezzel, nem téged akarlak k-nak titulálni, tényleg ne értsd félre, csak lehet az, hogy az az orvos éppen eddig azokat a bizonyos leányokat segítette meg a nem kívánt terhességtől, akik szívfájdalom nélkül, csak egyszerű tehernek érezték gyermeküket. Ennek ellenére továbbra is elítélem az ilyen orvosokat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És persze a nőkkel egyszerűbb dolguk van.

)

Bár gondolom a te eseted teljesen más, mint mindig...