- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát ez csak megszokás kérdése, ott a tojás, vagy ha perverzebb dolog kell: hurka, kolbász, disznósajt. Szerencsétlen állatot ledarálják aztán beletöltik a sakát beleibe, gyomrába. Esetleg velő tojással, vagy rántva.
-
Bencom
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
jó étvágyat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vannak ilyen guszta szokások
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
A te esetedben ez rendben is van.
Ha úgy látod, hogy legalábbis megpróbálkoznál/megpróbálkoznátok vele akkor én sem javasolnám az abortuszt, még akkor sem ha felborítja az ember életét/terveit.
De rákényszeríteni sem lehet szerintem senkit arra, hogy felneveljen egy gyereket. -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Elhiszem. Viszont egy nagyon közeli ismerősöm annyira utálta az anyját(akinek a szenvedései jó részét köszönheti), hogy ki sem jár hozzá a temetőbe..
-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem pesszimista ember -és én téged nem látlak annak- így gondolkodik mint te.
Nézz meg egy depresszióst, de ne is nézd, egyszer próbáld teljes mértékben átérezni , min megy keresztül...
Nem könnyű. És ő bizony azt mondja, miért is szült meg engem az anyám?!
(A depressziósok anyja is valószínűleg szintén depresszióban szenvedett és így tovább...A mintát átveszi a ygermek, mégha tudattalanul is...)
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kívülállóként persze...
A lényeg, hogy az ember lelkiismerete nyugodt legyen, nem engedjük meg, hogy szegény kis embriót bántsák, de hogy utánna mi lesz vele arról már nem akarunk tudni... -
TéKrys
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Mondod te! De kérdezz meg egy olyat aki végigszenvedi az életét.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Van személyes tapasztalatod árvaházakkal?
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nekem apám hugának volt, ami a durva hogy nem volt rendesen altatva és félig ébren volt

-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Na és ha mindezek ellenére becsúszik?(tfh. védekeztetek)
Bocs csak érdeklődés... -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Akkos is ha se lakásod, se ahova mehetnél, se kereseted, se munkád, sőt ha emiatt mondjuk max szalag mellett tudna dolgozni másik (mivel nem diplomás...)? (értsd főiskolások vagytok mindketten, nem lakhattok otthon, koleszosok vagytok, eccecera eccecera)
Persze van aki így is bevállalja, amiért tisztelem azokat az embereket. Én nem mertem. Hála az égnek az élet megoldotta a helyzetet helyettem.. (Ja egyébként normál vetéléskor is szükség van művi befejezésre, ezért kellett nekem is befeküdnöm)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én azt a videót láttam is...De abban én még kanült láttam, nem ezt a vákuumos megoldást.
-
corlagon
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
HVG 2005. Január 8. 33. oldal - Egyről a kettőre (A kínai családpolitika változása)
''...
Különben is a kínai hatóságok - külföldi nyomásra - ígéretet tettek arra, hogy eltörlik a ''terven felül'' született második gyermekeket (és szüleiket) eddig sújtó intézkedéseket. A szülőket ugyanis - ha párttagok vagy állami vállalatnál dolgoznak - a legutóbbi időkig elbocsátották állásukból, a gyermek pedig afféle másodrendű állampolgárként hátrányt szenvedett az oktatásban, az egészségügyi ellátásban, és nehezebben házasodhatott. Az értük fizetendő büntetési tétel ugyanakkor a mai napig igen magas és meglehetősen nagy szórást mutat: a helyi éves átlagjövedelem felétől annak tízszereséig terjed. A nagyjából ezerjüanos (1 jüan = 22 forint) minimálbérrel igen előkelő helyen álló Sanghajban egy, a HVG-nek név nélkül nyilatkozó fiatal apa nemrégiben fizetett be az államkincstárba 40 ezret második gyermekének születésekor.
Az elrettentő büntetési tételek és az ilyen ''becsúszott'' második gyermek után az anyát sújtó kötelező sterilizálás látszólag megtették a hatásukat, hiszen a nagyvárosi utcákon, játszótereken csak elvétve lehet kétgyermekes családokkal találkozni.
...'' -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem egészen széttépésről van szó.Mondom láttam elhaltan, a dokik szerint 5-6 hetesen(szeint max 3 volt) , egy félcentis babszem nagyságú sem volt az ultrahang szerint...
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
De ott még nem nevezhető csecsemőnek,nem??
-
TéKrys
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ha nincs is büntetés azon a részen a kevesebb kedvezmény is büntetés.
Egyébként mi újság a spermával? Ha zsepibe megy az nem gyilkosság? Vagy csak a megtermékülés után lehet gyilkosságról beszélni? -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Lehet hogy humánusabb, de ugyanúgy abortálás...(Már ha megfogant ott valami)
3 hónapos korig mindegyiket embriónak nevezik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)