Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz spirit007 #605 üzenetére

És akkor mitől mehetett el magától akkor, mikor kiderült, és már épp intéztem vele kapcsolatban a dolgokat?

Olyan szinten kivoltam készülve , mikor kiderült (pedig előtte semmi) , hogy szédültem, étvágyam nuku, hányinger , görcsök, fájdalom és egyebek voltak. Midnen porcikám tiltakozott ellene. A test pedig nayon sok olyan dolgot képes produkálni ''vészhelyzetben'' ami esetleg furának, vagy hihetetlennek tűnt.

Benn voltam azt hiszem pénteken a klinikán, akkor még minden rendben volt, UH is , a hétsői ultrahangon viszont már nem.

Elhiszem , hogy másoknál problémás lehet a fogamzás, de nekem a 2. alkalomnál már nem volt ilyen gond, igaz , ott már felmerült a lehetőség is, hogy mégis marad, talán ezért. Szóval emiatt hiszek az ''elméletemben''.

spirit007: nem fogom vádolni magam. Ott és akkor helyesen döntöttem. Ma is így látom. Ha majd lesz gyerekem , akkor pedig vele szeretnék foglalkozni, nem azon agyalni, hogy lehetett volna idősebb testvére is. Mindenesetre beleborzongok, hogy már egy 8 és egy 6 éves gyerek anyukája lennék. Egyszerűen el sem tudom képzelni, és perpill még borzongok is tőle ... Azt hiszem egy ideig még nem szeretnék gyereket.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák