Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
spirit007
üzenetére
És akkor mitől mehetett el magától akkor, mikor kiderült, és már épp intéztem vele kapcsolatban a dolgokat?
Olyan szinten kivoltam készülve , mikor kiderült (pedig előtte semmi) , hogy szédültem, étvágyam nuku, hányinger , görcsök, fájdalom és egyebek voltak. Midnen porcikám tiltakozott ellene. A test pedig nayon sok olyan dolgot képes produkálni ''vészhelyzetben'' ami esetleg furának, vagy hihetetlennek tűnt.
Benn voltam azt hiszem pénteken a klinikán, akkor még minden rendben volt, UH is , a hétsői ultrahangon viszont már nem.
Elhiszem , hogy másoknál problémás lehet a fogamzás, de nekem a 2. alkalomnál már nem volt ilyen gond, igaz , ott már felmerült a lehetőség is, hogy mégis marad, talán ezért. Szóval emiatt hiszek az ''elméletemben''.
spirit007: nem fogom vádolni magam. Ott és akkor helyesen döntöttem. Ma is így látom. Ha majd lesz gyerekem , akkor pedig vele szeretnék foglalkozni, nem azon agyalni, hogy lehetett volna idősebb testvére is. Mindenesetre beleborzongok, hogy már egy 8 és egy 6 éves gyerek anyukája lennék. Egyszerűen el sem tudom képzelni, és perpill még borzongok is tőle ... Azt hiszem egy ideig még nem szeretnék gyereket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobilinternet
- Tőzsde és gazdaság
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest